Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Seimos psichologas

Seimos psichologas

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/04/07 16:07:16 16:07:16

AČIŪ

Svetlana

S

980 įrašai

2013/04/07 16:08:49 16:08:49

labaivairuojanti: AČIŪ

Maloniai prašom

Be saibu

B

623 įrašai

2013/04/07 20:46:05 20:46:05

svetlana:
Be saibu:
svetlana: [. Tikriausia tėvai smerkė ašaras... Žodis gydo, žodis žeidžia. Pradžioje buvo Žodis...

Na gerai, skaičiuok jei tau rūpi. Jei žmogus ginasi, jam "nepataiko" niekas. .

Nematau tikslo nuo taves gintis.
Na tai pasiziurek pati ka sneki:
Jn 1 1 Pradžioje buvo Žodis.
Tas Žodis buvo pas Dievą,
ir Žodis buvo Dievas.
2 Jis pradžioje buvo pas Dievą.
3 Visa per jį atsirado,
ir be jo neatsirado nieko,
kas tik yra atsirade.

svetlana:
Konteksto viso nežinau, tik įsiminė, kad pasiskelbei laimėjęs prieš ją savo nuomone. Ne kontekstas svarbu šiuo atveju, o žmogaus reakcija. Ir žodis, taip, žodis. "Verkė" - skamba neutraliai, "raudojo" -graudžiai, tragiškai, "žliumbė" - paniekinančiai. Tikriausia tėvai smerkė ašaras... Žodis gydo, žodis žeidžia. Pradžioje buvo Žodis...

Be saibu

B

623 įrašai

2013/04/07 21:08:48 21:08:48

svetlana: . Anas žodis paliko blogą įspūdį , nes mane mokė kad ne veltui tą patį veiksmą galima apibūdinti skirtingais žodžiais. O tavo žodis skambėjo paniekinančiai, nes moterys tau antrarūšės pasąmonėje, štai ir viskas. Tokių vyrų teko man nemaža matyti...

Taip kaip pati ivardijai tas zodis is tavo pacios blogos praeities, visi kurie toki zodi vartoja tampa blogi, ane?!
Vyru ir moteru neskirstau ir rusis. Aplamai neskirstau. Pamenu ten kazkurioje temo judvi su vairuojancia statete ant kazkurio laiptelio mane ir kitus...
Na man zinoma gaila, kad tau teko sutikti vyru kurie moteris skirsto i rusis. liudna patirtis. Liudniau, kad pati skirstai todel tau paciai atrodo, kad ir kiti tai daro?!

Psichologe, mieloji, tave turejo mokinti terapijoje naudoti neutralaus zodzio. Vietoje ZLIUMBE vartoti asaras lieji. Ne interpretuoti, o pacientui PACIAM sitaucija suprasti.sichologas diagnoziu nedaro, tai psichiatro kompetencija. O tu etiketes klijuoji, cia jau turginiu juridicija. Taip pat ju kompetencijoje viena kitai zarijas kurstyti, tai ka tu vadini psichoterapija.

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/08 05:57:19 05:57:19

labaivairuojanti: Svetlana, norėčiau paklausti, ar įmanoma pagelbėti tokiai šeimai, kai vyras į moterį žiūri su panieka, žeminančiai. Ar po apsilankymo pas psichologą toks elgesys pasikeis? Kaip moteris turėtų elgtis jei panašus bendravimas šeimoje?

labaivairuojanti: Yra tokia teorija, kad kitame atpažįstame ir atrandame sau pačiam būdingus bruožus, minusai, kuriuos pats turi erzina kitame. Tame gali rasti ir tiesos, ir prieštaravimų. Visai neprivalau būti smurtautoju(tiek fiziniu, tiek psicologiniu), melagiu, alkocholiku ar vagimi, kad tai matyčiau ir turėčiau apie tai savo nuomonę. Tokių pvz galima daug privardint. Ką daryti,jei po kažkurio bendravimo laiko išlindo tokie dalykai, kurie tave skaudina ir žeidžia. Be abejo po pirmo k atleisi? po antro, po trečio?Kiek tai turėtų tęstis? Ogi tiek kiek leisi, kad taip su tavimi elgtusi.
Manau, gali būti keletas kitų priežasčių, susijusių su jumis pačia, kodėl liekate žeminančiuose santykiuose: galbūt bijote likti viena, esate per daug priklausoma nuo savo vaikino, baiminatės, kad viena nesusitvarkysite su gyvenimo problemomis, galbūt jūsų savivertė nepakankama ir todėl toleruojate blogą elgesį su savimi, manote, kad tik tokių santykių nusipelnėte, galbūt esate per daug įpratusi kentėti ir kančia savaime jums tapusi vertybe, padedančia pasijusti reikšmingesne. Gali būti ir daugiau priežasčių, apie kurias žinote tik jūs pati ir kurias įvardijusi galėtumėte bandyti jas įveikti. Sėkmės išsivaduojant iš nevykusių santykių.

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/04/08 09:44:06 09:44:06

Be saibu:
svetlana: . Anas žodis paliko blogą įspūdį , nes mane mokė kad ne veltui tą patį veiksmą galima apibūdinti skirtingais žodžiais. O tavo žodis skambėjo paniekinančiai, nes moterys tau antrarūšės pasąmonėje, štai ir viskas. Tokių vyrų teko man nemaža matyti...

Taip kaip pati ivardijai tas zodis is tavo pacios blogos praeities, visi kurie toki zodi vartoja tampa blogi, ane?!
Vyru ir moteru neskirstau ir rusis. Aplamai neskirstau. Pamenu ten kazkurioje temo judvi su vairuojancia statete ant kazkurio laiptelio mane ir kitus...
Na man zinoma gaila, kad tau teko sutikti vyru kurie moteris skirsto i rusis. liudna patirtis. Liudniau, kad pati skirstai todel tau paciai atrodo, kad ir kiti tai daro?!

Psichologe, mieloji, tave turejo mokinti terapijoje naudoti neutralaus zodzio. Vietoje ZLIUMBE vartoti asaras lieji. Ne interpretuoti, o pacientui PACIAM sitaucija suprasti.sichologas diagnoziu nedaro, tai psichiatro kompetencija. O tu etiketes klijuoji, cia jau turginiu juridicija. Taip pat ju kompetencijoje viena kitai zarijas kurstyti, tai ka tu vadini psichoterapija.

Bešaibi, isiterpsiu, tas žodis ištikrųjų skambėjo taip, kaip apibūdino Svetlana, tik tau viens ir tas pats.
Ant vadinamo "laiptelio" pats leidaisi statomas, gal tikėjais nuomonės medumi apipiltos, o ji nelabai pačiam patiko, todėl buvo įvertinta "pilstymu".
Anot tavo paties supratimo - pats turi polinkį etikečių klijavimui, todėl nesutapus nuomonėm tuom apšaudai kitus, nekalbant apie "turginius". po tokio tavo apibendrinimo būtų galima paklausti - ar tiesiai iš turgaus, bet to nedarysiu.
Jei ten, kur negražu, kitas taip pat mato tame negrožį - tai ar tai žarijomis vadini.
Realioje aplinkoje juk taip pat tenka bendrauti su moterimis. Gal iš šalies pastebėti save kitų akimis ir pačiam į naudą, jau vien tam, kad žavingoji nepabėgtų

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/08 10:08:00 10:08:00

Kol vienas daugiau žliumbs, tol kitas mažiau myš. pora kaip tvora. bile jiem gerai.

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/08 10:09:26 10:09:26

Kaip sauksi taip atsilieps.

Be saibu

B

623 įrašai

2013/04/08 11:45:39 11:45:39

labaivairuojanti:
Bešaibi, isiterpsiu, tas žodis ištikrųjų skambėjo taip, kaip apibūdino Svetlana, tik tau viens ir tas pats.
Ant vadinamo "laiptelio" pats leidaisi statomas, gal tikėjais nuomonės medumi apipiltos, o ji nelabai pačiam patiko, todėl buvo įvertinta "pilstymu".
Anot tavo paties supratimo - pats turi polinkį etikečių klijavimui, todėl nesutapus nuomonėm tuom apšaudai kitus, nekalbant apie "turginius". po tokio tavo apibendrinimo būtų galima paklausti - ar tiesiai iš turgaus, bet to nedarysiu.
Jei ten, kur negražu, kitas taip pat mato tame negrožį - tai ar tai žarijomis vadini.
Realioje aplinkoje juk taip pat tenka bendrauti su moterimis. Gal iš šalies pastebėti save kitų akimis ir pačiam į naudą, jau vien tam, kad žavingoji nepabėgtų

Yra toks posakis. Atimk iš moters sparnus, šluotą įsitaisys.
Taip man nepatiko, kad ana svečia 'pastatėt" į žemiau esančius.
Ir tu čia pirmoji pradėjai vertinti žmogų.

labaivairuojanti: Gal pavyks žmogui atsiplėsti nuo žemiausios pakopos, užsimanys daugiau, pakils aukščiau

Vėliau sekė mano komentaras.
Kodėl turgus. Todėl, kad profesionalai savo darbe keliauja į seminarus, bet ne savo sultyse verda. Mokinasi iš "senių".
Kodėl turit noro save išaukštinti, o kitus pažeminti internete pasieškokit. Čia tau ir Svetalanai bendra. Beje kartais man atrodo, kad esat vienas ir tas pats asmuo.

Nuomonės, tai kad į klausimą nesugebi atsakyti...

Anekdotas.
... mano moteriškė žliumbia.
Tai tu esi įtariu seksistas arba maskulinistas.
O tavo žodis skambėjo paniekinančiai, nes moterys tau antrarūšės pasąmonėje, štai ir viskas.
Pakalbėjom, du šimtai litų.

Be saibu

B

623 įrašai

2013/04/08 11:47:53 11:47:53

be saibu:
Svečias:
Be saibu: O as nemaciau nieko blogo nupirkti zavigai kojines...
Maza to.

čia blogio ir nėra

Tai kas yra norėta pasakyti tuo komentaru?

klausimas šitas

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume