Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Seimos psichologas

Seimos psichologas

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/04/08 18:59:51 18:59:51

Nesame su Svetlana viens ir tas pats žmogus, tačiau tai patvirtina,kad gyvenime sutinkame bendraminčių...

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/04/08 19:02:26 19:02:26

Bensaibu:
labaivairuojanti:
be saibu: Teko susidurti ir su moterimis kuri dėl "įpjauto pirštuko" bėga skųstis ir su vyrais kurie "su nupjauta koja" ramiai sau vaikšto it nieko nenutikę.

Įkėliau tavo paties rašytus žodžius.
Toliau palyginau su pačiu paprasčiausiu buitiniu atveju. Na kartais iš tiesų "pasiskundžiam" jei kas nepavyksta. Gyvenime juk dalijamės ne tik džiaugsmais, bet ir rūpesčiais. Blogai, jei nedžiugina artimo žmogaus sėkmė, nieko gero jei lieki abejingas ir rūpesčiams, išgyvenimams.
Bešaibi, praslydo kažkodėl man tavo šitas klausimas, o įvertinai, kaip nesugebančią.

Pacituok visa teksta. Nuoroda ikelk.
I savo klausimus, nepamirsk.
Penktadieni atsakysiu.(manau)

Šluotą aš tau įkelsiu, kad paskraidyt galėtum visom kryptim

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/08 19:12:27 19:12:27

Buvai viena ie liksi

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/08 19:22:33 19:22:33

Svečias: Buvai viena ie liksi

Lai pildosi tavo visos gražios svajonės

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2013/04/09 15:56:01 15:56:01

svetlana:
Lady-scorpio: Nu jau visai smėlio dėžė. Baikit pyktis - pradėkit muštis.
Ar neužtenka analizuoti ir auklėti tą Draugelį- yra labiau auklėtinų. Jau net gaila stebint pasidarė. Dvi prieš vieną. Galima įtarti pasąmoninę neapykantą vyrams.
Na, o ,,žliumbti'', nesiginčysiu, tikrai negražus žodis. Bet jis vargu ar atskleidžia tėvų požiūrį į verkimą.

Neapykanta prieš vyrus -niekada, nei sąmoninga, nei pasąmoninga, nes nėra dėl ko . Draugelis pats norėjo būti analizuojamas, kitaip nepasileistų į diskusijas. Prašė prieš tai, kad jį apibūdintų. O ginasi kaltindamas nebūtais dalykais kitus. Gal ir dėžė su smėliu, o gal baseinėlis su vandeniu - tik aišku viena: diskusijos palaiko forumą gyvą .
Dėl tėvų požiūrio. Neįtikėtinai didelė dalis mūsų elgesio stereotipų paveldėta iš tėvų...
Būtų smagu kitokios temos šioje temoje .

Meilė vyrams - puikus dalykas. Be to harmonijos juk nepasieksi.
Na, jei Draugelis pats prašėsi analizuojamas, tai jau aš kišu trigrašį, kur nereikia... Užsičiaupiu.
Tai kad, Svetlana, kažin ar tai, kas čia vyko paskutiniu metu, galima pavadinta diskusija. Nedaug betrūko iki žarstymosi smėliu ar taškymosi vandeniu. Taip, kiekviename iš misų gyvena vaikas (ir tai ne visada blogai)...
Taip, Svetlana, Jūs teisi, kiekviename iš mūsų gyvena ir Tėvas, pasireiškiantis karts nuo karto.

Svetlana

S

980 įrašai

2013/04/09 16:52:27 16:52:27

Lady-scorpio:
Meilė vyrams - puikus dalykas. Be to harmonijos juk nepasieksi.
Na, jei Draugelis pats prašėsi analizuojamas, tai jau aš kišu trigrašį, kur nereikia... Užsičiaupiu.
Tai kad, Svetlana, kažin ar tai, kas čia vyko paskutiniu metu, galima pavadinta diskusija. Nedaug betrūko iki žarstymosi smėliu ar taškymosi vandeniu. Taip, kiekviename iš misų gyvena vaikas (ir tai ne visada blogai)...
Taip, Svetlana, Jūs teisi, kiekviename iš mūsų gyvena ir Tėvas, pasireiškiantis karts nuo karto.

Miela Ledi, su pagarba Jums, manau kad bent jau man trigrašių forume nėra, nes kiekvienas turi teisę išsakyti savo nuomonę. Turi teisę klausti, piktintis, klysti...Kiekvieno žmogaus pasisakymas yra svarbus. Draugelio analizė kiek užsitęsė, tas tiesa, ir smėlio jau krūvelės auga, vanduo kibirėliuose kaupiasi . Gyvena mumyse vaikai, ir tai gražu, nors kartais būna nepatogu. Nelabai norėčiau vėl cituoti Bibliją (dėl vieno vaiko, kuris vis nori pasukti prasmę atbulom), bet pamėginsiu: "Kol nebūsite kaip vaikai, neįeisite į dangaus karalystę".

[quote:1n791ws1]Meilė vyrams - puikus dalykas. Be to harmonijos juk nepasieksi. [/quote:1n791ws1]

Harmonija kuriama drauge su vyru ir meilė turi būti abipusė.

Svetlana

S

980 įrašai

2013/04/09 16:57:10 16:57:10

Iš savo burnos - ant savo galvos (liaudies išmintis). Galvokime ką sakome .

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/04/09 18:55:49 18:55:49

svetlana:

Iš savo burnos - ant savo galvos (liaudies išmintis). Galvokime ką sakome .

Greičiausiai pagalvojo ir suprato ką rašo, tik drąsos svečio kaukei nusiimti nepakako

Be saibu

B

623 įrašai

2013/04/10 08:33:26 08:33:26

Pirmiausia kalbėti apie trečius asmenis pradėjo vairuojanti. O vėliau sekė Svetlana su žodžio žliumbė analizėmis, maža to su perėjimais į asmeniškumus.
Leidimo čia kalbėti apie mane ir žavingas, niekas neklausė.
Kalbėjom apie "juodas dienas". Taip pat netiesa, kad aš kurstau temas, nesunkiai istoriją galima pažiūrėti.

Žemaičiai vietoje žodžio gaminti maistą vartoją žodį, pataisyti.Pvz. einu pataisysiu pietus.
Tie kurie valgo tik žalią maistą galėtu pasakyti, kad tai jogs ne pataisymas, o tiesiog produktų sugadinimas.
Skubota išvada. Iš principo, nėra nieko pasakyta kas ir kaip bus gaminama.
Apie ką aš čia?!
Kas yra ašaros? ašaros tai yra emocijos išraiška. Kokios emocijos?! galimai tiek slogios tiek pakylėtos...
Aptariamoje situacijoje buvo ašarojama pažinus save, savo veiksmus. Ko man nestigo džiaugsmo kartu su ja.

Net ir šioje temoje nestinga įžeidinėjimų. Vargo nemato.
Šioje ir kitoje temoje mano adresu paleista bent penki galimi įžeidimai.

Kodėl vartojau žodį žliumbti, todėl, kad į Vilniu aš ne važiuoju, o joju. Kelias nuo Joniškio iki Rygos ne kelias, o supynės. Ir tt.
Čia kažkuriam gali kilti mintis, kad kažkam "ant sprando joju", kitam kelionė į Ryga vaizduojama kaip kelionė jūrą....
Tai asmeniškos patirties (jausmo) išgyvenimas išgirdus su tuo susijusi žodį.

"Kol nebūsite kaip vaikai, neįeisite į dangaus karalystę"
Ką reiškia būti VAIKU.
Kaip pvz. Psichoanalizėje. Pirmiausiai psichologas apsiriboja nuo savo jausmų. Išgyvena tik kliento jausmus.
Taigi. Kaip supranti arba ką jauti sakydamas "juodos dienos"? Ką jauti, ką reiškia (kaip supranti)TAU žodis ŽLIUMBTI?
Psichologas KLAUSIA tam, kad suprastų tą kitą ŽMOGŲ, o ne interpretuotu JO per savo patirtį...
Todėl ir kodelčiukas. Todėl tik per klausimus galima pažintį kito žmogaus vidinį pasaulį*.
Tai taip ir vaikai jie klausia nes nieko nežino ir mažai supranta.
Man asmeniškai cituojama eilutė sako nebūk prisirišęs prie materialių dalykų, nes vaikams tai nerūpi.
Nesivadovauk savo TIK patirtimi (praeitimi), nes vaikai jos neturi.
Būk laisvas nuo bet kokio prisirišimo.
Asmeniškai man, teologine prasme sakoma, būk laisvas kaip vaikas nuo rūpesčių ir kliaukis Tėvu. Taip kaip daro VAIKAS.
Pavojingus man "žaislus" Tėvas atims.
Ir dar daug ką sako...

Ps Turginis arba turgus mono sąmonėje tai ne lygis (blogas/geras), o vieta kurioje dažniausiai liejasi apkalbos ir/ar spėlionės.
PPs Visa šį prisikabinimą prie žodžio suprantu kaip krislo paieškoje. Paprastai sakant, ieškoma prie ko prisikabinti, pajuodinti.

Be saibu

B

623 įrašai

2013/04/10 11:37:11 11:37:11

svetlana: Gyvena mumyse vaikai, ir tai gražu, nors kartais būna nepatogu. Nelabai norėčiau vėl cituoti Bibliją (dėl vieno vaiko, kuris vis nori pasukti prasmę atbulom), bet pamėginsiu: "Kol nebūsite kaip vaikai, neįeisite į dangaus karalystę".

Labai neskubėk su atsakymu, šitai turėk galvoje, "Ne kas patenka į burną, suteršia žmogų, bet kas išeina iš burnos, tai suteršia žmogų"
Gali eksperimentą padaryti prieš tai. Pasakyk savo vyrui, kad Jis yra kaip vaikas. Vėliau papasakosi kaip sekėsi...

Na, o kokia cituojamos eilutės prasmė tau?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume