ugnelė.: Svečias: Be ilgu isvedziojimu, pasakysiu is savo ir savo pazystamu gyvenimo. Jei zmogus pats save tenkina ,nors turi partneri,reiskia partneris nera artimas.
Su šituo labiausiai sutinku.
Gali būti laikotarpis, kai sekso norisi daug ir ilgo su visom preliudijom.
Gali būti, kai tiesiog norisi greit nuleisti garą.
O gali būti, kai dėl kažkokių vidinių ar emocinių priežasčių ar nuovargio norisi tik apsikabinus pabūti.
Bet visada turi būti kalbamasi ir išgirstama.
Ir jei vienam tikrai reikia tos iškrovos, tarp išties artimų žmonių bus, tarkim, greitukas, o ne nuosava rankytė.
Man, tarkim, nelabai įtikima, kad vyras, turėdamas po ranka seksui nusiteikusią moterį, sava valia rinktųsi kitą savęs patenkinimo būdą. Nebent moteris visą tą mylėjimąsi pateikia kaip didžiausią aukojimąsi ar malonės vyrui suteikimą. Ir vyras kitą kartą tiesiog nebenori būti kaulytoju.
Ačiū už įdomią nuomonę, bet mano draugui tikrai netenka būti kaulintoju, netgi aš esu aktyvesnė už jį. Greičiausiai tai aš kaulintojos vietoj.Bet kaulinti nenoriu, va kur problema.Jis sako seksas nėra svarbiausia santykių dalis,aš sutinku, bet juk ir ne nesvarbiausia. Nes aš su juo jau nebesijaučiu moterim. nesijaučiu geidžiama ir reikšminga tik kaip gamtos žygių dalyvė.