Svetlana,gerai supratai. Aišku noriu kad pasikeistų santykiai, nes net negaliu su juo daugiau toj gatvėj susitikinėti, mane erzina viskas, tapau labai nervinga. Ačiū už nuomones, kol kas nieko paguodžiančio

Neįprasta
2011/04/29 19:54:18 19:54:18
Svetlana,gerai supratai. Aišku noriu kad pasikeistų santykiai, nes net negaliu su juo daugiau toj gatvėj susitikinėti, mane erzina viskas, tapau labai nervinga. Ačiū už nuomones, kol kas nieko paguodžiančio
deepsorrow
2011/04/29 20:32:17 20:32:17
Ne iš forumo paguodos turėtum laukti, o iš vaikino, forumiečiai postais tavęs tikrai nepatenkins. Nuo to ir pradėk, atsargiai žinoma užsimink, nuo kalbėjimo niekas dar nenumirė. Čia kažkokia atvirkštinė situacija, paprastai moterys vyrus "badu" marina.
Ne aš tiesiog sakau, kad moterys klaidingai mano, kad vyrams visada reikia sekso būna juk žmonių kupranugarių, kuriem ir 1 karto per mėnesį pakanka ir negalime jų niekuo kaltinti, jei jų tokie poreikiai ir fiziologija.
ieva
2011/04/29 20:45:40 20:45:40
turėjau ir aš tokį variantą....pradžioj net pagalvojau, kad tai tas pats žmogus Dėl to praktiškai ir išsiskyrėm, bet po šiai dienai, vis negaliu suprast, kad jam gerai buvo ir su ranka. Tikriausiai mes moterys tikrai blogai galvojam, kad visi vyrai tiesiog trokšte trokšta sexo....su moterim
Neįprasta
2011/04/29 20:59:13 20:59:13
Gal tikrai tas pats vyras? Kiek jam metų? Tada aišku atvejas beviltiškas , depsorrow, aš juk jam iš pradžių atsargiai, paskui jau gal ir nervingai užsiminiau, kad aš juk sveika jauna moteris, man norisi kitokių santykių, juk ir myliu tik jį,o jis kalba vėjus kažkokius, net nesuprantu ką nori tuo pasakyti, na geriausias būdas tai nuslėpti savo kitoniškumą.
ieva
2011/04/29 21:22:26 21:22:26
hm. Mano akimis nepraleidai, o suveliai. Bent jau man taip atroodo si velyvu vakara.
Seksas jaunysteje tai variklis daugintis. Tai motinele gamta taip mus sukure. Veliau tai vadinama fiziniu artumu. Kuris neturii nieko bendro su dvasiniu rysiu. Kai kam tai nieko bendro su jausmais. Kai kas tai gali pavadinti aistra.
Ne tikrai nemanau, kad kazkieno santykiai turi buti platoniski ar kitokie. Kiekvienas is musu kuria santykius tokius kokiu nori. Vat ir klausimas kyla, kodel si merguzele negaletu sustverti vaikinukui uz kiausineliu ir paprasyti, kad jis ja tiesiog isdulkintu?
Svetlana, man keista. Esi subrendusi moteris, o teigi neva mergaitei sekso reik del ale sveikatos sumetimu. Tai melas. Seksas del artumo, seksas del sekso. Kai kas per seksa isreiskia meile. Vsio.
Viena pazystama moteris teige, kad jai zud but reik gimdyti, kitaip ji negales tureti vaiku ateityje. Istiesu jai reikejo buti islaikomai.
"Ar ne "uzpakalio reikalai" yra ar bent jau daznai buna meiles variklis? " Manau, kad taip. Ir pastarieji, po puolimo ant keliu, trimituoja, kad tokios kaip meiles nera. Dazniau dvasinis artumas sitiems taip pat svetimas.
Cia mergaitei:[url:fmt0a1m7]http://www.asirpsichologija.lt/index.php?10-budu-kaip-isvesti-is-kantrybes-savo-mylimaji&category=7&id=443[/url:fmt0a1m7]
ieva
2011/04/29 21:35:57 21:35:57
Laukiame gerbiamo Lelio Borgios svarios nuomonės
ieva
2011/04/29 21:45:43 21:45:43
Tu jam ragučius užstatyk, nebijok šito,pamatysi kaip palengvės ant dušios.O svečias neteisus, sexo reikia ir dėl sveikatos, ne tik kai aistra ir meilė.Jei aš nieko nemyliu, ką aš turiu badą sexualinį kesti? Žiauru būtų, ir nervai tuoj pasirodytų, ir dirbti nebegalėčiau, beja as moteris .
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
2011/04/29 21:57:47 21:57:47
Persiprasau ten mano postas buvo. Ne tu neprivalai kenteti.
Ne karta esu minejas ir dar karta galiu pasikartoti. Kad kai kurie seksualine sueiti vertina sau "as esu geidziamas". Atrodo nuotaika soktelna, 'sveikata pagereja". Kuo daugiau partneriu "tuo labiau geidziamas". Kuo ju daugiau, tuo viduje labiau tuscia.
Seksas kuniskas malonumas (kaip senatveje, kad kitaip nemoki?), be ju dar jausmai ir dvasinis rysys. Manau dvasini alki ispildyti sunkiausia. Kas ne kas, o zmogus pats sau meluoja originaliausiai. Kaukes, del to ir nuotaika neva gera.
Svetlana
2011/04/29 22:12:36 22:12:36
Bukime realistai: ar visiems svarbiausias yra dvasinis rysys? Kaip kolega minejo, yra zmoniu kupranugariu, kuriems seksas reikalingas karta i menesi, taigi yra ir tokiu, kuriems jis butinas kasdien. Pagraudenimai del sielos ir dvasinio rysio ju netenkina.Nekart sutikau moteris, beje dvasingas, teigiancias, kad joms reikia sekso del sveikatos - todel taip drasiai ir teigiu. Gal is gyvenimo prisiminsite ir tokias moteris, kuriu gyvenimas praejo praktiskai be sekso - jas lengva atpazinti buna kaip pauksti is giesmes.. Kazkada ir as maniau, kaip jus, Draugas, panasiai ir kalbejau...Klydau, nes negalima tempti visu ant vieno kurpaliaus. Gyvenimas sustate viska i savo vietas. O kai kurie zmones islieka seksualiai aktyvus iki gilios senatves. Mano seneliai - pavyzdys. Ir dvasines ir fizines harmonijos jiems netruko. Kazin kaip butu jei neliktu fizines?...
Svetlana
2011/04/29 22:14:39 22:14:39
Dar neteko stebeti zmogaus su kauke, kurio nuotaika butu nuosirdziai gera. Dirbtinai gera- taip, galbut.