Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Neįprastas vyro elgesys

Neįprastas vyro elgesys

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/04/30 13:51:17 13:51:17

Nera Ugnele vieno atsakymo. Visi sitie atsakymai knygoje kuria minejau. Labai rekomenduoju ir tau.
Priezasciu cia aibes, o apie vaikinuka mes nieko nezinom. Tai ka pasakoja paciente tai tik jos nuomone.
As taip manau.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/04/30 15:24:52 15:24:52

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Hm.
Nera nes netinka jei procesas laukia ilgas. Kaip patogu butu, pyst kreditine kortele ko uzsigeidziau ir turiu.

Prajuokinai geraja prasme kad pagrinde jau taip ir yra. Pabandyk susirasti normalų masažą negalvojau kad taip sudėtinga, visur erotiniai, aistringi ir t.t., o juokingiausia kai paskambinus aiškini, kad man pečių sritį reikia masažuot, pasako mes atpalaiduojantį tik darom, tai sakau man ir reikia atpalaiduot na žodžiu o vietoje jau išvis kaip viešnamyje pasijauti, beveik nemirksėdama akytėm, mergina išvardina visas teikiamas paslaugas(tame tarpe ir intymes) ir jų kainas, taigi ką aš tuo norėjau pasakyti - ogi tai, kad praktiškai prostitutę jau galima užsisakyti internetu

O nenuvažiuojant nuo temos, taip išdalies mes žinome tik vieną istorijos pusę, šiaip galvojau patarti afrodiziakais pamaitinti, bet permasčiau jeigu tenkinti save įprotis, šitai nepadės, nebent tik pūslių and delnų prisitrins

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/04/30 15:47:25 15:47:25

deepsorrow: Pabandyk susirasti normalų masažą negalvojau kad taip sudėtinga, visur erotiniai, aistringi ir t.t., o juokingiausia kai paskambinus aiškini, kad man pečių sritį reikia masažuot, pasako mes atpalaiduojantį tik darom, tai sakau man ir reikia atpalaiduot na žodžiu o vietoje jau išvis kaip viešnamyje pasijauti

Ne į temą, bet pagelbėsiu:
Nueik į normalią valdišką polikliniką tiesiai į kabinetą pas masažistes. Kaip taisyklė, bus tokios ,,metuose'' moterys. Ir paprašyk masažo pečiams. Jų terminais vadinasi ,,apykaklės masažas''. Susitark sau ir joms patogiu laiku, susimokėsi joms tik tiek, kiek mokėtum valdiškai į kasą, o padarys tikrai labai gerai. Ir dar brangins tave kaip klientą. Po to, kai tik norėsi kitam seansui, pasiskambinsi iškart telefonu asmeniškai ir susitarsi.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/04/30 16:01:01 16:01:01

ugnelė.:
Nueik į normalią valdišką polikliniką tiesiai į kabinetą pas masažistes. Kaip taisyklė, bus tokios ,,metuose'' moterys. Ir paprašyk masažo pečiams. Jų terminais vadinasi ,,apykaklės masažas''. Susitark sau ir joms patogiu laiku, susimokėsi joms tik tiek, kiek mokėtum valdiškai į kasą, o padarys tikrai labai gerai. Ir dar brangins tave kaip klientą. Po to, kai tik norėsi kitam seansui, pasiskambinsi iškart telefonu asmeniškai ir susitarsi.

Ačiu ugnele, taip ir padariau, dabar kiekvieną savaitgalį lankausi

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/04/30 16:03:57 16:03:57

deepsorrow:
ugnelė.:

Ačiu ugnele, taip ir padariau, dabar kiekvieną savaitgalį lankausi

Vadinasi, liks patarimas kitiems, nežinantiems:)

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/04/30 16:05:33 16:05:33

deepsorrow: jeigu tenkinti save įprotis, šitai nepadės, nebent tik pūslių and delnų prisitrins

O man nezinoma tokia patologija, kad rinktusis masturbacijos anot tikrosios sueities. Tik viena. Parnografija plius monotonija kai nera ar sipnas dvasinis rysys.
Kas ten zino. Gal kokis sadomaso vaikinuka zavi. Tai ir drozia prie teliko.

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/30 16:23:29 16:23:29

Svečias:
Neįprasta: Sveiki, mano istorija kiek gal neįprasta kaip ir mano draugo elgesys su manim. Jis tikrai sugeba daug kartu per neilgą laiką uzsiimti su manim seksu, tik kažkodėl retai susitinka su manim dėl sekso. O mėgsta kasdien šiaip susitikti gamtoje, gatvėje,kompanijoje. Mane tai erzina, nes esu dar jauna ir sveika moteris, ir sekso karta į dvi savaites tegu ir daugkartinio man tikrai negana nors nesu nimfomane, esu įprastai sveika moteris.Geriau kartą bet kas trečią dieną bent.Žinau tokį dalyką kad jis pats save patenkina. Gal jam nesvarbu su kuo, ar su savim ar su moterim? Vyrai,prašau jūsų nuomonių, ir moterų aišku irgi, kuo daugiau tuo geriau Man tai svarbu, jį myliu ir noriu būti kartu, bet blogai jaučiuosi kad į mano savijautą nekreipia dėmesio.Jis sako kad toks jau yra, kad esmė yra kitur ir aš jau čia jo nebesuprantu. Kitos jis tikrai neturi nes matomės kasdien pakankamai ilgai.Yra tokių keistuolių

turėjau ir aš tokį variantą....pradžioj net pagalvojau, kad tai tas pats žmogus Dėl to praktiškai ir išsiskyrėm, bet po šiai dienai, vis negaliu suprast, kad jam gerai buvo ir su ranka. Tikriausiai mes moterys tikrai blogai galvojam, kad visi vyrai tiesiog trokšte trokšta sexo....su moterim

Turėjau ir aš tokį variantą ,užkniso negyvai,trenkiau aš jį neatsigręždama į jo pusę,nes jam seksas,tai galėjo būti tik į metus vieną kartą.Jis taip buvo pareiškęs.Buvo be galo neaistringas,nevyriškas.Bet nuo moterų akių nenuleisdavo,nes taip savo kompleksus slėpė.Jo didžiausia svajonė trintis prie puodų.Net buvo man sutrikusi sveikata nuo intymaus bendravimo stokos ir graužiuosi kiekvieną dieną kaip su tokiu nevykėliu prasidėjau.

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/30 17:06:49 17:06:49

Svečias:
Svečias:
Neįprasta: Sveiki, mano istorija kiek gal neįprasta kaip ir mano draugo elgesys su manim. Jis tikrai sugeba daug kartu per neilgą laiką uzsiimti su manim seksu, tik kažkodėl retai susitinka su manim dėl sekso. O mėgsta kasdien šiaip susitikti gamtoje, gatvėje,kompanijoje. Mane tai erzina, nes esu dar jauna ir sveika moteris, ir sekso karta į dvi savaites tegu ir daugkartinio man tikrai negana nors nesu nimfomane, esu įprastai sveika moteris.Geriau kartą bet kas trečią dieną bent.Žinau tokį dalyką kad jis pats save patenkina. Gal jam nesvarbu su kuo, ar su savim ar su moterim? Vyrai,prašau jūsų nuomonių, ir moterų aišku irgi, kuo daugiau tuo geriau Man tai svarbu, jį myliu ir noriu būti kartu, bet blogai jaučiuosi kad į mano savijautą nekreipia dėmesio.Jis sako kad toks jau yra, kad esmė yra kitur ir aš jau čia jo nebesuprantu. Kitos jis tikrai neturi nes matomės kasdien pakankamai ilgai.Yra tokių keistuolių

turėjau ir aš tokį variantą....pradžioj net pagalvojau, kad tai tas pats žmogus Dėl to praktiškai ir išsiskyrėm, bet po šiai dienai, vis negaliu suprast, kad jam gerai buvo ir su ranka. Tikriausiai mes moterys tikrai blogai galvojam, kad visi vyrai tiesiog trokšte trokšta sexo....su moterim

Turėjau ir aš tokį variantą ,užkniso negyvai,trenkiau aš jį neatsigręždama į jo pusę,nes jam seksas,tai galėjo būti tik į metus vieną kartą.Jis taip buvo pareiškęs.Buvo be galo neaistringas,nevyriškas.Bet nuo moterų akių nenuleisdavo,nes taip savo kompleksus slėpė.Jo didžiausia svajonė trintis prie puodų.Net buvo man sutrikusi sveikata nuo intymaus bendravimo stokos ir graužiuosi kiekvieną dieną kaip su tokiu nevykėliu prasidėjau.

Blyn, vieni impotentai aplink total kosmar

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/04/30 17:30:24 17:30:24

Prie ko čia potencija? jeigu "brauko" kasdiena vadinas ten jokių erekcijos sutrikimų nėra. Čia greičiau jau psichologinis barjeras, arba kažkada patirta trauma, jei renkasi savęs tenkinimą, kai turi moterį šalia, nuveskit pas daktarą gal ką patars, pabrėžiu nuveskit - nes jei jau kamuoja tokie kompleksai pats tikrai nenueis niekada

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2011/04/30 18:16:18 18:16:18

Kazkada skaiciau toki posaki, kad "moterys pirma isimyli, o tik paskui mylisi, o vyrai pirma mylisi - paskui isimyli".tai gal draugas bijo isimyleti per daug ?? DEL TAM TIKRU PRIEZASCIU

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume