Nera Ugnele vieno atsakymo. Visi sitie atsakymai knygoje kuria minejau. Labai rekomenduoju ir tau.
Priezasciu cia aibes, o apie vaikinuka mes nieko nezinom. Tai ka pasakoja paciente tai tik jos nuomone.
As taip manau.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
2011/04/30 13:51:17 13:51:17
Nera Ugnele vieno atsakymo. Visi sitie atsakymai knygoje kuria minejau. Labai rekomenduoju ir tau.
Priezasciu cia aibes, o apie vaikinuka mes nieko nezinom. Tai ka pasakoja paciente tai tik jos nuomone.
As taip manau.
deepsorrow
2011/04/30 15:24:52 15:24:52
Prajuokinai geraja prasme kad pagrinde jau taip ir yra. Pabandyk susirasti normalų masažą negalvojau kad taip sudėtinga, visur erotiniai, aistringi ir t.t., o juokingiausia kai paskambinus aiškini, kad man pečių sritį reikia masažuot, pasako mes atpalaiduojantį tik darom, tai sakau man ir reikia atpalaiduot na žodžiu o vietoje jau išvis kaip viešnamyje pasijauti, beveik nemirksėdama akytėm, mergina išvardina visas teikiamas paslaugas(tame tarpe ir intymes) ir jų kainas, taigi ką aš tuo norėjau pasakyti - ogi tai, kad praktiškai prostitutę jau galima užsisakyti internetu
O nenuvažiuojant nuo temos, taip išdalies mes žinome tik vieną istorijos pusę, šiaip galvojau patarti afrodiziakais pamaitinti, bet permasčiau jeigu tenkinti save įprotis, šitai nepadės, nebent tik pūslių and delnų prisitrins
Ugnelė.
2011/04/30 15:47:25 15:47:25
Ne į temą, bet pagelbėsiu:
Nueik į normalią valdišką polikliniką tiesiai į kabinetą pas masažistes. Kaip taisyklė, bus tokios ,,metuose'' moterys. Ir paprašyk masažo pečiams. Jų terminais vadinasi ,,apykaklės masažas''. Susitark sau ir joms patogiu laiku, susimokėsi joms tik tiek, kiek mokėtum valdiškai į kasą, o padarys tikrai labai gerai. Ir dar brangins tave kaip klientą. Po to, kai tik norėsi kitam seansui, pasiskambinsi iškart telefonu asmeniškai ir susitarsi.
deepsorrow
2011/04/30 16:01:01 16:01:01
Ačiu ugnele, taip ir padariau, dabar kiekvieną savaitgalį lankausi
Ugnelė.
2011/04/30 16:03:57 16:03:57
Vadinasi, liks patarimas kitiems, nežinantiems:)
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
2011/04/30 16:05:33 16:05:33
O man nezinoma tokia patologija, kad rinktusis masturbacijos anot tikrosios sueities. Tik viena. Parnografija plius monotonija kai nera ar sipnas dvasinis rysys.
Kas ten zino. Gal kokis sadomaso vaikinuka zavi. Tai ir drozia prie teliko.
ieva
2011/04/30 16:23:29 16:23:29
Turėjau ir aš tokį variantą ,užkniso negyvai,trenkiau aš jį neatsigręždama į jo pusę,nes jam seksas,tai galėjo būti tik į metus vieną kartą.Jis taip buvo pareiškęs.Buvo be galo neaistringas,nevyriškas.Bet nuo moterų akių nenuleisdavo,nes taip savo kompleksus slėpė.Jo didžiausia svajonė trintis prie puodų.Net buvo man sutrikusi sveikata nuo intymaus bendravimo stokos ir graužiuosi kiekvieną dieną kaip su tokiu nevykėliu prasidėjau.
ieva
2011/04/30 17:06:49 17:06:49
Blyn, vieni impotentai aplink total kosmar
deepsorrow
2011/04/30 17:30:24 17:30:24
Prie ko čia potencija? jeigu "brauko" kasdiena vadinas ten jokių erekcijos sutrikimų nėra. Čia greičiau jau psichologinis barjeras, arba kažkada patirta trauma, jei renkasi savęs tenkinimą, kai turi moterį šalia, nuveskit pas daktarą gal ką patars, pabrėžiu nuveskit - nes jei jau kamuoja tokie kompleksai pats tikrai nenueis niekada
labaivairuojanti
2011/04/30 18:16:18 18:16:18
Kazkada skaiciau toki posaki, kad "moterys pirma isimyli, o tik paskui mylisi, o vyrai pirma mylisi - paskui isimyli".tai gal draugas bijo isimyleti per daug ?? DEL TAM TIKRU PRIEZASCIU