Pasiskaicius pasisakymus, ishkyla toks klausimas shviesuoliams? Noreta pasakyt, kad meile(kaip tokia) be sekso neegzistuoja, taip masto dauguma?

Danielius
2011/03/25 18:59:08 18:59:08
Pasiskaicius pasisakymus, ishkyla toks klausimas shviesuoliams? Noreta pasakyt, kad meile(kaip tokia) be sekso neegzistuoja, taip masto dauguma?
Danielius
2011/03/25 19:31:37 19:31:37
Ne vien ish shitos temos man susidare nuomone, kad jai vyruko birka neveiksni, moters del kokiu tais priezashciu niekas nenori niurkyti, tai pastarieji nieksheliai kokiu reta.... tipo kaip ir meile jiems neprieinama, ar ash supanikavau ne i tema? nes kokia tema beprasidetu narpliojama, seksas visada ikisha savo trigrashi... baisu!!!! be putino ir be birkino nieko nebematom.....?
Prie ko ash cia taip... Kai buvau vedes, per draugas.lt susipazinau su mergina... po keleta susitikimu tarp musu atsirado nemenkas rishys, aishku minciu visokiu buvo, bet abu mastem ne apatinem dalim, taigi nesuseksavom ir iki dabar graziai bendraujam... tiesa, buvusi zmona zinojo apie shia draugyste ir niekaip negalejo patiket, kad mes nesiniurkinam, ka jau padarysi, kad tik tas galvoja pas dauguma.... taigi, mylejau(viena tebemyliu iki dabar) dvi moteris ir skaitau, kad nei vienos neishdaviau... vat imanoma myleti ne tik viena moteri, nebutina tom mylimom ishkarto ikishti.....
deepsorrow
2011/03/25 19:37:24 19:37:24
Ne čia tik Astulkos toks požiūris, nes jai tai yra labai svarbus dalykas.
Seksas ne jausmas – o tik fiziologinis procesas, tas pats kas dantis išsivalyt, viskas kas prasideda praskleidus kojas – baigiasi jas suglaudus. Niekada net nekilo mintis jeigu jau seksas buvo geras, vadinasi reikia su tuo asmeniu kurti kažkokius santykius ar kad jam kažką daugiau jauti. Aišku gal mano prioritetai potencialiems santykiams kiti.
O tas vyras apie kurį tu kalbi, galiu patikinti, kad nei tau, nei tai savo draugei nei meilės, nei pagarbos nejaučia ir niekada nejaus. Dar tu esi labai tikra, kad jam labai jau blogas seksas su drauge? O buvai matei? Gal ta draugė užimą lygiai tokį pat statusą kaip ir tu. Niekam neįsipareigojęs vyras būtų idiotas, jei suteikus progą ja nepasinaudotų. Duoda imk – muša bėk.
Danielius
2011/03/25 19:42:21 19:42:21
Nu dabar tai tau klius uz:" seksas- fiziologinis procesas" .......... patikek
ieva
2011/03/25 19:47:18 19:47:18
Jau ne pas vieną klausiau, bet niekas nesugeba man normaliai atsakyti, kas yra seksualinis ne/sutapimas??? Klausiau tik pas žmones kažka baigusius, nes nieko nebaigę tai kliedesius kažkokius peza ir tiek. Taigi kas tas "suderinamumas" ir kur pamatyti jo lentelę (-les) ar kokią kitą oficialią išraišką??? Nes daug kvailių tiki horoskopais ar juodos katės perbėgimu per kelią, bet tai tinka tik patys žinot kam Beje, ASTULKA, ar jūsų tėvai šeimą kurė to suderinamumo vedami, nes mano tai ne.[/quote]
sUDErinamumas - tai, kad abu partneriai patenkinti vienas kito seksu , gali p;ilnai atsiskleisti lovoje kaip vyras/ moteris, nesivarzyti, issakyti fantazijnas ar ju nebuvbima, kai abiem reikia vienodai sekso ir kai nereikia lekti paskitus, kad gauti nauju potyriu, bent jau iki santuokos. Mano tevai zenijosi is didziuuuules meiles, tevas negalejo gyventi be mamos... ilga istorija. ka jau kalbet apie svelnumo arb sekso paieska kitose
Astulka
2011/03/25 19:53:30 19:53:30
Ne, nesu isitikinus, tai ir belieka speliones na, nes jis tirtina, kad ju santykiuose ten viskas labai rimta, kad norfi likti su ja visa gyvenima. ne, as jam nesiuliau, js labai praso . O kas el sekso - jeigu jis nera toks svarbus, tai kamt o sekso ieskot pas kitas??? tai ir gyvenkit su antrosiomis pusemis pilnaverti gyvenima ir nelakstykit per kitas, tuo labiau, jei MYLITE.AS P[ABREZIU SEKSDA, NES NEZINAU DEL KOKIU KITOKIU PRIEZASCIU VYRAS NORI SUARTETI SU KITA, KAI YRA JAU UZIMTAS IR TA PABREZIA
ieva
2011/03/25 19:54:29 19:54:29
[quote="Mangofruit"]Ačiū už dėmesį. Atleisk, bet tavo poreikiai, pagarbos/nepagarbos man iki vienos vietos
kodėl man turėtų rūpėti ką dulkintum, ko ne? Pas mamytę savo pasiklausk gal [quote="Svečias"][quote="Mangofruit"]Manau, kad nemyli nė vienos, o dulkina gal dvi tris ar penkiolika.
juk nevedęs
Tiksliai, pasiklausk mamos!
Danielius
2011/03/25 19:56:14 19:56:14
Astulka kazka svencia, pavydziu tau ir ash gramo noreciau, bet nera galimybiu.. i sveikata...
Astulka
2011/03/25 19:56:49 19:56:49
Pasikartosiu - kalbejau, kad sekas JAU SUKURTUOSE SANTYKIUOSE svarbus kaip ju tvirtumo ir istikimybes pagrindas (ne kaip ju pradzai)
Astulka
2011/03/25 20:05:10 20:05:10