Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar imanoma myleti dvi moteris?

Ar imanoma myleti dvi moteris?

ELITA

E

255 įrašai

2011/03/25 16:50:10 16:50:10

ASTULKA: Man buvo keista, lad va neseniai susipazinau su tokiu vyru ir jis sake, kad turi mergina, su kurio nori but kartu, likt kartu, kurti seima ir t t., bet stai ir man kazka pajuto. Noriu uzbegt uz akiu ir pasakyt, kad atrode labai nuosirdus, t y ne puciantis migla. atskiriu mela nuo tiesos, tai ir nesuprantu... okei, bet kam dar su kita ilgai bendrauti, skirti demesio, laiko>? Atrode, kad jam kazko truksta tuose santykiuose, ne vien sekse problema, nors pasiryzes su ja likt. Tai kaip ta suprast?>? Ziuriu, pilni forumai tokiu moteru klausimu. Idomu pats principas, kaip suprast tuos vyrus?? Ar 100 proc ji8e visada taip elgdamiesi tik meluoja del lovos??

PATIKEK,PATAIKEI I DESIMTUKA!Dauguma vyru yra neistikimi ir nieko cia nepakeisi.Pazystu vyra kurio zmona dirbo naktineje pamainoje.Jie nuostabiai gyveno,kol vyrui "vienam"pabodo naktineti.Pradziai jis susirado kaimyne kuri lengvai jam uzpildydavo zmonos vieta bute,o paskui ir lovoje.Jis tikras dzentelmenas,savo meiluze po "viso TO"dar ir i namus palydedavo.Kai viena nakti zmona grizo anksciau jo kojytes dar buvo saltos! Ir ka manai? Ka jis ciulbejo zmonai?...kaip jam be jos salta ir panasiai...O kaip nepatiketi vyru kuris taip 'PASIILGES' laukia griztancios savo mylimosios!Va taip va!

Astulka

A

30 įrašai

2011/03/25 16:51:28 16:51:28

Norejau pasakyti TIK del sekso asr NE TIK Taip, man seksas santykiuolse tikrai yra labai svarbus. Bet tai kokia ten draugyste atsiprasant, jei gedijiesi savo fantazijas pasakyt, koks cia gali but tikras artumas, rysys? ? Psichai tie vyrai vis tiek , geriau jau i kita ikis, ba nedrista... TIkiuos, mano busimi santykiai bus tokie, kur nereikes del nieko gedintis, antraip ko jie verti

ELITA

E

255 įrašai

2011/03/25 17:19:38 17:19:38

ASTULKA: Norejau pasakyti TIK del sekso asr NE TIK Taip, man seksas santykiuolse tikrai yra labai svarbus. Bet tai kokia ten draugyste atsiprasant, jei gedijiesi savo fantazijas pasakyt, koks cia gali but tikras artumas, rysys? ? Psichai tie vyrai vis tiek , geriau jau i kita ikis, ba nedrista... TIkiuos, mano busimi santykiai bus tokie, kur nereikes del nieko gedintis, antraip ko jie verti

Parodyk,"ASTULKA" man nors viena moteri kuriai nesvarbus seksas!Vyrai iesko sekso ten,kur jis be tabu!papasakosiu toliau... "TAS" vyras kaimyne mete,nes ji buvo laisva ir pradejo santazuoti,kad jis ja turi vesti nes jai "meiluzes"senarijus jau nusibodo!Jis "laimingai"gyvendamas susirado kita,bet jau istekejusia kuriai irgi "nenusiseke"gyvenimas,nes jos vyras irgi visada darbe.Be to ji su savuoju jau 2metai kaip nesimyli! Kaimyne,laiko veltui neleidzia ji jo troksta!Uz tylejima ji reikalauja rizikos! Ir vel naktis leidzia su kaimynu!Jei pastebejai tai sis vyras'MYLI' jau 3 moteris! Toliau nepasakosiu,nes Jusu tema apie 2 moteris,spresk pati ar tau to reikia?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/25 17:23:02 17:23:02

ASTULKA: Norejau pasakyti TIK del sekso asr NE TIK Taip, man seksas santykiuolse tikrai yra labai svarbus. Bet tai kokia ten draugyste atsiprasant, jei gedijiesi savo fantazijas pasakyt, koks cia gali but tikras artumas, rysys? ? Psichai tie vyrai vis tiek , geriau jau i kita ikis, ba nedrista... TIkiuos, mano busimi santykiai bus tokie, kur nereikes del nieko gedintis, antraip ko jie verti

Seksas tik viena iš santykių sudedamųjų dalių - tai nėra patys santykiai. O būtent tokie bijantys savo moterų ir ieško suokdami, kokie jie yra pasimetę, kaip jie myli kelias moteris ir t.t. Išaugama(aišku būna ir išimčių) iš to jaunatviško "marazmo" - kad seksas yra visko pagrindas. Rimtas, savimi pasitikintis vyras partnerei viską pasakys atvirai ir jie tą problemą tikrai išspres, arba pirma nutrauks santykius ir tik tada eis kažkur ieškoti paguodos. O tokie atsiprašant neapsisprendę ir nepastovus "pizdukai" visada ieškos nuotykių, išpradžių busi gera, o ilgainiui pabosi ir vėl prasidės paieškos naujos ir vėl ta pati pasaka.

ELITA:
Parodyk,"ASTULKA" man nors viena moteri kuriai nesvarbus seksas!

Va gal čia ir slypi pagrindinis vyrų ir moterų sekso suvokimo skirtumas? Kai moteris dažnai mano, kad seksas jau čia labai kažkas tokio, kad tai jau kažkokių santykiu pradžia, vyras tuo metu mąsto papraščiau ir to nesureikšmina, kaip tam anekdote seksas - panasus į vaizdo grotuvą " forward - back, forward - back <...> stop, eject"

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/25 18:20:58 18:20:58

Turejau omenyje, kad seksas labai svabus paciuose santykiuose, ne kaip ju pradzia ar pabaoga. Jeigu nenusisekes seksas su antraja puse, tai velniam su ja testi rysius ir eiti prie altoriaus? Tai labai rimtas nesuderinamumo rodiklis. O ne taip, kad cia su ja viskas ciki - blogas seksas - cia mulkmena, nueisiu pas kita ir ikisiu.Taip, brandumas ir yra tai, kad tesiu santykius su tuo zmogumi visapusiskai arba ne.

P.S. seksas tikrai nera santykiu pradzia , bet neabejotinas ju tesimo ir sekmingumo pagrindas. Del vyro, kuris ieskos ekso paskitas bet "noredamas buti nuosirdus" tvirtina, kad su savaja viskas nuostabu, niekada netikesiu ! ! ! Tai juokinga!

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/25 18:27:12 18:27:12

deepsorrow:

Seksas tik viena iš santykių sudedamųjų dalių - tai nėra patys santykiai. O būtent tokie bijantys savo moterų ir ieško suokdami, kokie jie yra pasimetę, kaip jie myli kelias moteris ir t.t. Išaugama(aišku būna ir išimčių) iš to jaunatviško "marazmo" - kad seksas yra visko pagrindas. Rimtas, savimi pasitikintis vyras partnerei viską pasakys atvirai ir jie tą problemą tikrai išspres, arba pirma nutrauks santykius ir tik tada eis kažkur ieškoti paguodos. O tokie atsiprašant neapsisprendę ir nepastovus "pizdukai" visada ieškos nuotykių, išpradžių busi gera, o ilgainiui pabosi ir vėl prasidės paieškos naujos ir vėl ta pati pasaka.

Taigi ir budama ta kaip ir antraja, galiu pasakyt, kad nuosirdziai nepavydziu tai jo "tikrajai" meilei ir antrajai pusei! Dieve,n as ja netgi nerealiai uzjausciu. Vot kaip reikia jaustis bunant tokio "pizduko" AMOR? O del meiluziu, negalvokit vyrai, kad jos visos tokios kvailos ir tik svajoja kaip jus isimylet, taitumet su daiktais, tai kita net duru neatrakintu... A, kam jai i tos antrosios puses visteles vieta atsistot?

Astulka

A

30 įrašai

2011/03/25 18:28:07 18:28:07

Taigi ir budama ta kaip ir antraja, galiu pasakyt, kad nuosirdziai nepavydziu tai jo "tikrajai" meilei ir antrajai pusei! Dieve,n as ja netgi nerealiai uzjausciu. Vot kaip reikia jaustis bunant tokio "pizduko" AMOR? O del meiluziu, negalvokit vyrai, kad jos visos tokios kvailos ir tik svajoja kaip jus isimylet, taitumet su daiktais, tai kita net duru neatrakintu... A, kam jai i tos antrosios puses visteles vieta atsistot?

Astulka

A

30 įrašai

2011/03/25 18:31:21 18:31:21

ELITA:

Parodyk,"ASTULKA" man nors viena moteri kuriai nesvarbus seksas!Vyrai iesko sekso ten,kur jis be tabu!papasakosiu toliau... "TAS" vyras kaimyne mete,nes ji buvo laisva ir pradejo santazuoti,kad jis ja turi vesti nes jai "meiluzes"senarijus jau nusibodo!Jis "laimingai"gyvendamas susirado kita,bet jau istekejusia kuriai irgi "nenusiseke"gyvenimas,nes jos vyras irgi visada darbe.Be to ji su savuoju jau 2metai kaip nesimyli! Kaimyne,laiko veltui neleidzia ji jo troksta!Uz tylejima ji reikalauja rizikos! Ir vel naktis leidzia su kaimynu!Jei pastebejai tai sis vyras'MYLI' jau 3 moteris! Toliau nepasakosiu,nes Jusu tema apie 2 moteris,spresk pati ar tau to reikia?

zINAU. ELITA, bet man cia idomu suprast pati principa... vienur jie drebia, kad esi k.. jei su turinciais antras puses prasidedi, bet, juk, zinai, kad bunant ta antraja puse - silumos ir prisirisimo isikunijimu - jam vis tiek reikes tos k...

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/25 18:34:20 18:34:20

Baime pasakyt, ko nori, - rodiklis, kad rysys nera pakankamai artimas.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/25 18:57:38 18:57:38

ASTULKA:
senas hrienas:
cia tas draugas kuris: Hm. Idomiai.
Kaip tai manau, kad draugystes pacios is saves nebuna. Jas taip pat reik puoseleti.

Tai gi kad buna... gal retai, bet buna. Sunku tai zodziais paaiskinti.

tai gal cia seksualinis nesutapimas, o kai nesutampi seksualiai yra laaabai blogai, kenkia santykiams, lieka nepasitenkinimas. nemanau, kad cia "smulkmena".

Jau ne pas vieną klausiau, bet niekas nesugeba man normaliai atsakyti, kas yra seksualinis ne/sutapimas??? Klausiau tik pas žmones kažka baigusius, nes nieko nebaigę tai kliedesius kažkokius peza ir tiek. Taigi kas tas "suderinamumas" ir kur pamatyti jo lentelę (-les) ar kokią kitą oficialią išraišką??? Nes daug kvailių tiki horoskopais ar juodos katės perbėgimu per kelią, bet tai tinka tik patys žinot kam Beje, ASTULKA, ar jūsų tėvai šeimą kurė to suderinamumo vedami, nes mano tai ne.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume