ASTULKA: Norejau pasakyti TIK del sekso asr NE TIK Taip, man seksas santykiuolse tikrai yra labai svarbus. Bet tai kokia ten draugyste atsiprasant, jei gedijiesi savo fantazijas pasakyt, koks cia gali but tikras artumas, rysys? ? Psichai tie vyrai vis tiek , geriau jau i kita ikis, ba nedrista... TIkiuos, mano busimi santykiai bus tokie, kur nereikes del nieko gedintis, antraip ko jie verti
Seksas tik viena iš santykių sudedamųjų dalių - tai nėra patys santykiai. O būtent tokie bijantys savo moterų ir ieško suokdami, kokie jie yra pasimetę, kaip jie myli kelias moteris ir t.t. Išaugama(aišku būna ir išimčių) iš to jaunatviško "marazmo" - kad seksas yra visko pagrindas. Rimtas, savimi pasitikintis vyras partnerei viską pasakys atvirai ir jie tą problemą tikrai išspres, arba pirma nutrauks santykius ir tik tada eis kažkur ieškoti paguodos. O tokie atsiprašant neapsisprendę ir nepastovus "pizdukai" visada ieškos nuotykių, išpradžių busi gera, o ilgainiui pabosi ir vėl prasidės paieškos naujos ir vėl ta pati pasaka.
ELITA:
Parodyk,"ASTULKA" man nors viena moteri kuriai nesvarbus seksas!
Va gal čia ir slypi pagrindinis vyrų ir moterų sekso suvokimo skirtumas? Kai moteris dažnai mano, kad seksas jau čia labai kažkas tokio, kad tai jau kažkokių santykiu pradžia, vyras tuo metu mąsto papraščiau ir to nesureikšmina, kaip tam anekdote seksas - panasus į vaizdo grotuvą " forward - back, forward - back <...> stop, eject"