Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar imanoma myleti dvi moteris?

Ar imanoma myleti dvi moteris?

Svetlana

S

980 įrašai

2011/03/25 20:47:18 20:47:18

Danielius: prie ko cia butinai nevedes ir vedes gali penkias mylet(na jis taip pats gal sakytu, netgi taip ir galvotu).. o ash taip uzklausiu(autorius nepykstam, ne vienos taves klausiu): a nenusibodo to zodzio MEILE drapalinti? man jau kaip keiksmazodis skambet pradejo...(meiles trikampis, kas yra meile, meiles kaina....) Jug visvien viskas atsiremia i babkes, geresni seksa ir visas kitas banalybes..... ir visos tos meiles ishgaruoja...... mygom...

Ale ir moki tu, Daieliau, suterlioti gera byla !Kaip ir kam Meile gali nusibosti ??Tiktai tam kas jos neturi..o slapcia godoja...et...

Svetlana

S

980 įrašai

2011/03/25 20:51:10 20:51:10

[quote:1dedqxrk]

Danielius: turejau omeny, kad meiles aplamai zmonyse nebera,

[/quote:1dedqxrk]

Juk pagal save sprendi, ar ne?
Uz kitus kabeti nereiketu...Yra ta Meile ir dar kokia. Jei nnebutu jos - nieko nebutu.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/25 21:01:27 21:01:27

Svečias: Jau ne pas vieną klausiau, bet niekas nesugeba man normaliai atsakyti, kas yra seksualinis ne/sutapimas??? Klausiau tik pas žmones kažka baigusius, nes nieko nebaigę tai kliedesius kažkokius peza ir tiek. Taigi kas tas "suderinamumas" ir kur pamatyti jo lentelę (-les) ar kokią kitą oficialią išraišką??? Nes daug kvailių tiki horoskopais ar juodos katės perbėgimu per kelią, bet tai tinka tik patys žinot kam Beje, ASTULKA, ar jūsų tėvai šeimą kurė to suderinamumo vedami, nes mano tai ne.

Svečias: sUDErinamumas - tai, kad abu partneriai patenkinti vienas kito seksu , gali p;ilnai atsiskleisti lovoje kaip vyras/ moteris, nesivarzyti, issakyti fantazijnas ar ju nebuvbima, kai abiem reikia vienodai sekso ir kai nereikia lekti paskitus, kad gauti nauju potyriu, bent jau iki santuokos. Mano tevai zenijosi is didziuuuules meiles, tevas negalejo gyventi be mamos... ilga istorija. ka jau kalbet apie svelnumo arb sekso paieska kitose

Gerbiamasis, gal perskaitykit visą klausimą, o ne pezėkit vėjus čia. Dar kartą klausiu - KUR IR KOKIOJE KNYGOJE OFICIALIAI YRA PARAŠYTA APIE TĄ SUDERINAMUMĄ??? PRAŠOM PATEIKTI NUORODAS - AUTORIŲ, KNYGĄ, PUSLAPĮ IR KT. O jei šnekat vėjus (tik tam, kad šnekėti) tai gal tada geriau jau aš paklausysiu rusiškų čiastuškių vietoje jūsų pezalų. Čia forume renkasi ne dundukai, o kažką baigę žmonės. Beje, koks jūsų išsimokslinimas, kad aiškiau būtų???

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/25 21:12:07 21:12:07

Atrodo jums nepasiseke seksualiai suderinamos partneres surast

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/25 21:21:02 21:21:02

Danielius: Nu dabar tai tau klius uz:" seksas- fiziologinis procesas" .......... patikek

tebūnie, bet šitai propagandai aš tikrai nepasiduosiu

||
VVV
VV
V

[img:3q313cgh]http://images.demotyvacija.lt/media/demotivators/demotyvacija.lt_stai-per-cia-as-valdysiu-tavo-gyvenima.jpg[/img:3q313cgh]

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/25 21:35:41 21:35:41

Pirmiausia, labas vakaras tolerantishkoji(zino i ka kreipiuos)

Antra, cia vienas rustusis svecius viska knygutem matuoja ir zmogenu ishsilavinimu... na kiekvienam savo, a vot man debiliukuij taip atrodo, kad ir koks ishsilavines tu butum, kokio afigieno intelekto bepasiektum, gali buti shtuka kartu tupesnis(gyvenimo supratimo prasme) uz bomza, nebaigusi nei vienos klases.... sheip nelabai suprantu ko cia plyshauti: parodykit kur parashyta apie seksualini suderinamuma! Aishku, kad niekur neparashyta, o jai parashyta, tai ish tupumo tikint, kad zinai daugiau uz kitus..... pazistu tokiu poru, nu kaip shuo su kate kasdieninej gyvenimo rutinoij, nu sugule(kaip patys sako) taip ishsitashko, kad visi galai savaitem skauda ir tai juos neishskiriamai suartina....

nuomone

N

8 įrašai

2011/03/25 22:58:00 22:58:00

Svečias:
Svečias: Jau ne pas vieną klausiau, bet niekas nesugeba man normaliai atsakyti, kas yra seksualinis ne/sutapimas??? Klausiau tik pas žmones kažka baigusius, nes nieko nebaigę tai kliedesius kažkokius peza ir tiek. Taigi kas tas "suderinamumas" ir kur pamatyti jo lentelę (-les) ar kokią kitą oficialią išraišką??? Nes daug kvailių tiki horoskopais ar juodos katės perbėgimu per kelią, bet tai tinka tik patys žinot kam Beje, ASTULKA, ar jūsų tėvai šeimą kurė to suderinamumo vedami, nes mano tai ne.

Svečias: sUDErinamumas - tai, kad abu partneriai patenkinti vienas kito seksu , gali p;ilnai atsiskleisti lovoje kaip vyras/ moteris, nesivarzyti, issakyti fantazijnas ar ju nebuvbima, kai abiem reikia vienodai sekso ir kai nereikia lekti paskitus, kad gauti nauju potyriu, bent jau iki santuokos. Mano tevai zenijosi is didziuuuules meiles, tevas negalejo gyventi be mamos... ilga istorija. ka jau kalbet apie svelnumo arb sekso paieska kitose

Gerbiamasis, gal perskaitykit visą klausimą, o ne pezėkit vėjus čia. Dar kartą klausiu - KUR IR KOKIOJE KNYGOJE OFICIALIAI YRA PARAŠYTA APIE TĄ SUDERINAMUMĄ??? PRAŠOM PATEIKTI NUORODAS - AUTORIŲ, KNYGĄ, PUSLAPĮ IR KT. O jei šnekat vėjus (tik tam, kad šnekėti) tai gal tada geriau jau aš paklausysiu rusiškų čiastuškių vietoje jūsų pezalų. Čia forume renkasi ne dundukai, o kažką baigę žmonės. Beje, koks jūsų išsimokslinimas, kad aiškiau būtų???

ar man vienam atrodo, kad šis scečias - greičiausiai koks nors studenčiokas, kuris ką tik vargais negalais pabaigė kokią nors kolegiją? Iš kur tas "išsimokslinimo" sureikšminimas? Gerbiamasis, kai kam ir penki aukštieji proto neįdeda, tokiems kaip jūs, pavyzdžiui.

Praeivė

P

63 įrašai

2011/03/25 23:24:44 23:24:44

cia tam piktam sveciui

nezinau, kaip si svetaine apskaiciuoja seksualini suderinamuma, bet speju, kad pagal nariu nurodoma skaiciu, kiek kartu per savaite noretu(nes yra toks klausimas)
o ant astrologijos nevaryk, ten suderinamumas matosi pagal aspektus, ir labai tiksliai atspindi realia situacija.

Praeivė

P

63 įrašai

2011/03/25 23:38:06 23:38:06

ASTULKA: Kaip manote, ar nevedes vyras gali myleti dvi moteris?

pamyleti imanoma kad ir 4, kodel tik 2?

o myleti - neimanoma, pati ta suprantat, tai kam klausiat? nes jei myletu pirma, tai neatsirastu antra, jei myletu antra, nebeliktu pirmos. ir nebutina visu santykiu vadinti MEILE uztektu viska pavadinti tikraisiais vardais, tai neliktu kvailu klausimu.

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/26 07:04:55 07:04:55

Nu, Deepsorrow, su ta nuotrauka kaip pirshtu i ..... Kur cia nevaldys su tuo daigtu, ish ten visi ishlinde esam, turi shiokios tokios galios..... Aishku pederosuij(o ju baisu kaip daug ) nusispjaut i ta nuotrauka, taip, kad ne visi vyrukai(anie nelabai vyrukai) on the vagina' s spell....

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume