Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar imanoma myleti dvi moteris?

Ar imanoma myleti dvi moteris?

gresminga

G

7 įrašai

2011/06/10 21:22:06 21:22:06

???:
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
gresminga:
ha ha kaip juokinga... zinai man visai ne... ir as tame suaugusiuju gyvenime ne naujoke,galeciau tau nebloga paskaita pravest, tik parodyk noro-paskaita bus... as tame "suaugusiuju" pasaulyje dar ne lb ilgai bet jau spejau patirt tiek kad kai kurie zmones tokiu dalyku per visa savo gyvenima nepatiria... tad juokis i sveikata, kad tu nusprogtum...

Praveskit man paskaita prasom.

tuscias puodas garsiai skamba

pirmiausia tai tau (???) apie puodus tik patylet, nespresk apie kitus pagal save, o paskaitele butu tokia tu man ekskursija siulai,o as papasakokiu ka as jau perejus tada pagalvosi ar man tos ekskursijos tikrai reikia... sutariam? pirmiausiai tai man to kaip jus sakot suaugusiuju gyvenimo jau per akis, as esu vedus turiu du vaikus, kai mano antram sunui buvo 4 savaites, jam daktarai diagnozavo laaabai reta sunkia genetine liga, jis serga ir niekada nepasveiks, tai gyvenimo lengvesniu tikrai nepadaro kai kiekviena diena turi duot kruvas vaistu, fizeoterapijos, inhaliacijos, kvepavimai, masazai ir dar milojonas dalyku ka privalau padaryt kad kad jis gyventu, negana to kad tai buvo kaip pasaulio pabaiga dar vyra kurvininka turiu, kuris ejo, eina ir tikrai netikiu kad nustos ejes pas jas,pradejo dalyvaut kai pirmam sunui buvo 3 men, zinau pati durna kad jo tada nepraspyriau, bet tiesiog aplinkybes buvo tokios kad as 5 men svetimoj saly neisiu i gatve su 3 men vaiku ant ranku kai nei pinigu, nei dabro nei dakumentu, pazystamu, giminiu ar gyvenamosios vietos neturejau... karta viena sliundra ir i namus buvo parsivedes, bet kai uztrumpinau pabejo i kita sali, per anksta toj pacioj pasidare, nes tada as jau galejau si ta padaryt, pazintys daro savo, ir tai paemus kiek dar as nezinau, kiek jis kurva pridalyvaves, kiekviena savaitgali draugai,alkoholis, "atsipalaidavimai"po sunkios savaites, i tarpus zole ar kokainas paivairinimui, bet paskutinis lasas man buvo tas kai jis pradejo pist mano puske, kuria as istraukiau is gatves, nes neturejo nieko,ir neseniai atvaziavus, uz aciu gyveno pustrecio men uz nieka nemokejo, niekas nerupejo, viska sutvarkiau, darba suradau, pastaciau kaip zmogu ant koju, o ji tuo tarpu savasias sleives maniskiui isskete... ir jei jus sukat galva kodel as vis dar su juo tai patikekit toki loderi nelengva isvyt, bet dbr viskas karo stovis nenormalus, ir as isiutus tai geriau jum manes nematyt... kai jis maus is namu, o taip bus jau labai greitai, tik dienu klausimas, as liksiu viena su dviem vaikais 3 kambariu bute be darbo ir normaliu pajamu kai buto islaikymas litais kainuoja apie 4000 per menesi, mazajam mano del jo ligos pripazintas neigalumas... manot man bus lengva? neeee... bet to nebijau,nes zinosiu kad man nereikes to slykstynes matyt ir kratytis nuo kiekvieno jo prisilietimo, nes bloga pasidaro kai jis issinerses namo pareina ir dar kabinasi... tai vat brangieji tai man reikia kokiu ekskursiju ar nelabai...? na cia jau jum sprest...

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2011/06/11 01:36:26 01:36:26

Absoliuciai kvaila tema. Meile pagal pacia savo prigimti yra jausmas, kuris egzistuoja tik tarp dvieju zmoniu, o kur du, trecias nereikalingas. Zavetis galiuma dviem merginomis, bet myleti - ne.

gresminga

G

7 įrašai

2011/06/11 10:33:08 10:33:08

BeStabdziu: Absoliuciai kvaila tema. Meile pagal pacia savo prigimti yra jausmas, kuris egzistuoja tik tarp dvieju zmoniu, o kur du, trecias nereikalingas. Zavetis galiuma dviem merginomis, bet myleti - ne.

butent... pritariu tau BeStabdziu, ir jeigul vyrui neuztenka vienos, tai vadinasi meile vienpuse, arba jos isvis nera...

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/11 21:13:04 21:13:04

Myleti... Myleti viena - taip, bet ar jei turi dvi - ar galima kuria nors viena is ju mylet? Manau,kad tikrai ne. Nesvarbu, jei kita tik "seksui" ar panasiai apie jokias meiles antrajai pusei negali buti kalbos. Tas ir slyksciausia,kad tokie vyrai dar sako mylintys antrasias puses - kas ju galvose dedasi, tikrai nesuprasiu. Gaila, kad kai perziurejau,nebuvo rimtu pasisakymu - idomu, ka patys vyrai mano apie savo jausmus oficialiai antrai pusei tokioje situacijoje? Ar sakymas, kad linksminuosi su sita, bet "myliu" ta ir ta, yra tik siekis santykiu/ jausmu/ psichikos problema praleisti pro krastus?

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2011/06/11 21:27:12 21:27:12

Jeigu sako kad "myli", tai nereskia kad myli is tikruju. Kai zmogu myli, isduoti niekaip neiseina.

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/11 21:56:25 21:56:25

BeStabdziu: Jeigu sako kad "myli", tai nereskia kad myli is tikruju. Kai zmogu myli, isduoti niekaip neiseina.

Na, ir kiek tu ;laiko prabuvai su mergina, kurios neisdavei is meiles? Cia siaip klausiu

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2011/06/11 23:02:24 23:02:24

Daugiau nei 2 metus - o paskui del tam tikru priezasciu nutarem likti draugais. Bet kol buvom pora, buvom istikimi. Tiesiog, nebutu iseje pavaryti su kita, kai mintyse stovi tik viena. Be to, koks jau ten butu sex su kita? Juk kai yra jausmai, sex buna pats geriausias. O kas butu su kita - pasibruzinimas? Nebutu gi net kokybes tokios kaip su ta kuria myli.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/06/13 06:31:25 06:31:25

gresminga: pirmiausia tai tau (???) apie puodus tik patylet, nespresk apie kitus pagal save, o paskaitele butu tokia tu man ekskursija siulai,o as papasakokiu ka as jau perejus tada pagalvosi ar man tos ekskursijos tikrai reikia... sutariam? ...

Sutarkim.
Visu pirma, ??? ir as, tai skirtingi asmenys. Antra, pries teigdama kategoriskai, pirma apsilk uzejus.
Trecia, joks cia nepamokslas, o dar viena liudna istorija kurios tik pradzia.

Pasiklydusi suniuka uzklupo audra. Pasislepti nusprende karalysteje.
Veidrodziu karalysteje, apie kuria nebuvo girdejas.
Uzejas pamate daug tokiu kaip jis, audros isvargintu ir vienisu.
Suniukas supyko parode dantis, atspindys veidrodyje atsake tuo paciu.
Ryta praeiviai suniuka rado negyva.

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/13 11:33:58 11:33:58

BeStabdziu: Daugiau nei 2 metus - o paskui del tam tikru priezasciu nutarem likti draugais. Bet kol buvom pora, buvom istikimi. Tiesiog, nebutu iseje pavaryti su kita, kai mintyse stovi tik viena. Be to, koks jau ten butu sex su kita? Juk kai yra jausmai, sex buna pats geriausias. O kas butu su kita - pasibruzinimas? Nebutu gi net kokybes tokios kaip su ta kuria myli.

Pritariu 100poc

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/13 12:07:46 12:07:46

Svečias:
BeStabdziu: Daugiau nei 2 metus - o paskui del tam tikru priezasciu nutarem likti draugais. Bet kol buvom pora, buvom istikimi. Tiesiog, nebutu iseje pavaryti su kita, kai mintyse stovi tik viena. Be to, koks jau ten butu sex su kita? Juk kai yra jausmai, sex buna pats geriausias. O kas butu su kita - pasibruzinimas? Nebutu gi net kokybes tokios kaip su ta kuria myli.

Pritariu 100poc

Pritariu nepritariu. Ankstesnes diskusijas pasiskaityk.

Svečias: Žmonės gimę flirtuoti, nežinau, ar įmanoma atkreipti dėmesį į žmogų, jeigu jis visiškai nemoka flirtuoti.Ir tai normalu.Bet tai turi būti labai subtilu, nes pasekmės gali būti įvairios.Galiu trumpai-viename baliukyje su mano vyru gan akivaizdžiai flirtavo mano paauglystės draugo žmona..Mes nekreipėme per daug dėmesio- tiesiog antros pusės yra- tegul..Nesaugojom ir scenų nekėlėm.Grįžus namo saviškiui lyg tarp kitko užsiminiau-N. savo vyrą tikrai ateityje iškeis į kitą...Jis patylėjo..Ir šiandien, praėjus dviems metams, JIE su mano exs vyru kartu...Moralą sugalvokit patys........

Ar dar priminti istoriju praejus 10 ir 20 metu?!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume