Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar imanoma myleti dvi moteris?

Ar imanoma myleti dvi moteris?

gresminga

G

7 įrašai

2011/06/13 14:13:05 14:13:05

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
gresminga: pirmiausia tai tau (???) apie puodus tik patylet, nespresk apie kitus pagal save, o paskaitele butu tokia tu man ekskursija siulai,o as papasakokiu ka as jau perejus tada pagalvosi ar man tos ekskursijos tikrai reikia... sutariam? ...

Sutarkim.
Visu pirma, ??? ir as, tai skirtingi asmenys. Antra, pries teigdama kategoriskai, pirma apsilk uzejus.
Trecia, joks cia nepamokslas, o dar viena liudna istorija kurios tik pradzia.

Pasiklydusi suniuka uzklupo audra. Pasislepti nusprende karalysteje.
Veidrodziu karalysteje, apie kuria nebuvo girdejas.
Uzejas pamate daug tokiu kaip jis, audros isvargintu ir vienisu.
Suniukas supyko parode dantis, atspindys veidrodyje atsake tuo paciu.
Ryta praeiviai suniuka rado negyva.

??? buvo parases kad tusti puodai garsiai skamba, todel as jam ir parasiau kad tegul nespriandzia pagal save, tiek proto dar turiu,kad suprast jog jus du skirtingi zmones... o kad mano istorija tik prasideda,ta as zinau, bet liudniausia tai kad man brangus zmones mane skaudina kiekviena minute ir jiem dzin,esu tokia kategoriska, nes jei pati uz save nekovosiu niekas kitas irgi nekovos, gyvenime jei nori ko pasiekt tai reikia kovot nagais ir dantimis... as ta ir darau... tiesiog prisitaikiau prie gyvenimo aplinkybiu... o apie audra ir suniuka, istorija gera, ir negalvok kad as kiekvienam rodau dantis ir puolu uz nieka, yra draugu kurie mane palaiko,jiems begalo esu dekinga, galu gale turiu du sunus, kuriuos be galo myliu,tad turiu del ko gyvent... mano morale ir zmogiskumas tikrai nemirs...

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/13 15:15:46 15:15:46

Kadangi turi gyvenimiskos patirties per akis, manau tau patarimu nereik. Savo kalboje labai daug isipareigoji, oi as pamirsau, kad turi labai daug patirties.
Tu juk zinai geriausiai.

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2011/06/13 22:27:09 22:27:09

O tai kodel butent dvi? Ko cia smulkintis - davai is karto kokias penkias, ot tai bus meile juokas juokais, bet uz Atlanto veisiasi nauja seksualine mazuma - poliamory, kurie vienu metu "myli" (manau aisku, kodel kabutese) po kelis prtnerius ir netgi siekia grupiniu santuoku. Taigi, su vienos lyties santuokomis tolerancija nesibaigs - reikes gi ir grupiniu santuoku, nes bus gi baisia netolerantiska, kaip cia du vyrai gali zenytis, o penki vyrai ir trys moterys ne, taigi diskriminacija. Va kaip mes baisiai tobulejam. O kur dar nambla, jiems gi irgi teisiu prireiks...

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/06/14 05:55:46 05:55:46

BeStabdziu: O tai kodel butent dvi? Ko cia smulkintis - davai is karto kokias penkias, ot tai bus meile juokas juokais, bet uz Atlanto veisiasi nauja seksualine mazuma - poliamory, kurie vienu metu "myli" (manau aisku, kodel kabutese) po kelis prtnerius ir netgi siekia grupiniu santuoku. Taigi, su vienos lyties santuokomis tolerancija nesibaigs - reikes gi ir grupiniu santuoku, nes bus gi baisia netolerantiska, kaip cia du vyrai gali zenytis, o penki vyrai ir trys moterys ne, taigi diskriminacija. Va kaip mes baisiai tobulejam. O kur dar nambla, jiems gi irgi teisiu prireiks...

BeStabdziu: Absoliuciai kvaila tema. Meile pagal pacia savo prigimti yra jausmas, kuris egzistuoja tik tarp dvieju zmoniu, o kur du, trecias nereikalingas. Zavetis galiuma dviem merginomis, bet myleti - ne.

Pats paskaityk ka rasai, anot teigdamas. Gyvenimas ir pasaulis nesibaigia su lyg tavo smelio deze.
Rasanciu forume daug.
Pasiskaityk senas temas, kas yra zavesys, aistra, meile (kaip chemija) ir Meile.

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/14 21:21:18 21:21:18

Cia turima omenyje buvo Meile! [...] ne kaip chemija, ne kaip aistra...Klausimas nebuvo ir apie istikimybe/ neistikimybe, kas ka isdave,ko neidave ir pan. Nerasykit i tema bet ko!!

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/06/15 07:35:05 07:35:05

Svečias: Cia turima omenyje buvo Meile! [...]

Pasikartosiu specialiai del taves. Ar supranti, kad Meile skirtingi zmones supranta skirtingai?! Dalis painioja, o dalis aplamai nesupranta kas tai yra!
Dalis vyru ir moteru, istikimybe taip pat supranta skirtingai.

Svečias: Nerasykit i tema bet ko!!

Jei sugebetum nusileisti ant zemes ir istarti "as cia kazko nesuprantu?" gal tuomet atsirastu kas tau paaiskintu.
Nereiktu man vaidinti protinga, o tu galetum paskaityti apie ka forumas anksciau buvo kalbejas.

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/15 09:49:24 09:49:24

Negi meile tera TIK SEKSUALINE ISTIKIMYBE?

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/15 13:23:27 13:23:27

Svečias: Negi meile tera TIK SEKSUALINE ISTIKIMYBE?

Vel kazka painioji.

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/15 13:25:50 13:25:50

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Svečias: Cia turima omenyje buvo Meile! [...]

Pasikartosiu specialiai del taves. Ar supranti, kad Meile skirtingi zmones supranta skirtingai?! Dalis painioja, o dalis aplamai nesupranta kas tai yra!
Dalis vyru ir moteru, istikimybe taip pat supranta skirtingai.

Svečias: Nerasykit i tema bet ko!!

Jei sugebetum nusileisti ant zemes ir istarti "as cia kazko nesuprantu?" gal tuomet atsirastu kas tau paaiskintu.
Nereiktu man vaidinti protinga, o tu galetum paskaityti apie ka forumas anksciau buvo kalbejas.

Kur nesupras skirtingai,juk ne kiekvienas gali ta Meile patirt, ne kiekvienas jai subresti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/15 13:27:26 13:27:26

Svečias: Negi meile tera TIK SEKSUALINE ISTIKIMYBE?

Meile nera nei istikimybe, nei neistikimybe.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume