Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar imanoma myleti dvi moteris?

Ar imanoma myleti dvi moteris?

asics

A

54 įrašai

2011/05/26 23:28:32 23:28:32

Viskas siame pasaulyje yra imanoma

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/27 04:32:26 04:32:26

Vienas įtakingiausių pasaulyje vyrų Dominique Strauss Kahn irgi labai myli žmonas ir vaikus, bet seksuoja(dulkinasi) su kambarinėmis ir palydovėmis, su sekso pramonės darbininkėmis. Ne kitokie ir Lietuvos įtakingi vyrai. Svarbiausia, kad jų žmonoms tai nerūpi ir problemų nekelia - nesuka sau galvos ir laimingai, sočiai su garantuota ateitimi gyvena.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/27 17:28:05 17:28:05

Svečias: Vienas įtakingiausių pasaulyje vyrų Dominique Strauss Kahn irgi labai myli žmonas ir vaikus, bet seksuoja(dulkinasi) su kambarinėmis ir palydovėmis, su sekso pramonės darbininkėmis. Ne kitokie ir Lietuvos įtakingi vyrai. Svarbiausia, kad jų žmonoms tai nerūpi ir problemų nekelia - nesuka sau galvos ir laimingai, sočiai su garantuota ateitimi gyvena.

Borgia,na niekaip nesuprantu, kodel tu kalbi nebutus dalykas visai auditorijai? Na skauda tau sirdi del atstumusiu moteru ,ima pavydas sekmingiems vyrams. Bet jei pavydas bamba grauzia, nereikia jaunimui nesamoniu paistyti. Normalus zmones myli savo zmonas ir drauges ,kuria santykius ,paremtus meile ir pasitikejimu ir nelaksto kaip tu paskui visas prostitutes.

ajajaj

A

1 įrašai

2011/06/07 19:34:24 19:34:24

[quote:3og7m1ov][/quote:3og7m1ov]

Svečias: Žinoma, kad galima. Aš, pavyzdžiui, myliu penkias moteris. Dvi dukras, savo mamą, žmoną ir meilužę. O ką, sakysite, kad negalima. Taip, myliu žmoną ir dukras, bet myliu ir savo jauną meilužę. Myliu ir žmoną, kuri nuolat žada skirtis, bet kažkodėl nesiskiria. Pažįsta meilužę, net buvo susitikusi ir bandė atkalbėti, bet kažkaip susitaikė ir, atrodo, kad net draugauja dabar.

...nepavydžiu jūsų moterims...Įdomu būtų sužinot - o kaip jūs priimtumėt žinią apie tai, kad žmona turi tamstai"pavaduotoją" arba, kad meilužė varo keliais frontais?

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/07 19:38:32 19:38:32

ajajaj: [quote:sjwtt5dq]

Svečias: Žinoma, kad galima. Aš, pavyzdžiui, myliu penkias moteris. Dvi dukras, savo mamą, žmoną ir meilužę. O ką, sakysite, kad negalima. Taip, myliu žmoną ir dukras, bet myliu ir savo jauną meilužę. Myliu ir žmoną, kuri nuolat žada skirtis, bet kažkodėl nesiskiria. Pažįsta meilužę, net buvo susitikusi ir bandė atkalbėti, bet kažkaip susitaikė ir, atrodo, kad net draugauja dabar.

...nepavydžiu jūsų moterims...Įdomu būtų sužinot - o kaip jūs priimtumėt žinią apie tai, kad žmona turi tamstai"pavaduotoją" arba, kad meilužė varo keliais frontais? [/quote:sjwtt5dq]
Ar būtina visas mano kalbas priimti už gryną pinigą? Noriu pasvajoju, noriu pakvailinu žmones, ech..... kad bent kokią seną uošvienę turėčiau, o iš tiesų tik katiną.... Sušiktas tas gyvenimas

gresminga

G

7 įrašai

2011/06/10 07:48:10 07:48:10

Svečias:
ASTULKA: Esu macius situaciju, kai vyrai del geresnio sekso su kita nepalieka antruju pusiu. Kodel - cia jau kitas klausimas. dEL to ir klausiu... ar ga;i but taip, kad pasimestu tarp dvieju

Nepalieka, nes tokie vyrai būna pareigingi, atsakingi, kultūringi, dėmesingi, jautrūs, subalansuoti - mylintys savo žmonas ir vaikus. Nemato reikalo griauti savo šeimos ir skriausti savo mylimus vaikus.

nifiga, visko buna, kai kurie jo, kad niekas nieko nepastebetu, buna kaip aukseliai o is tikruju gryzta issinerse is kazkur...tiesiog slykstu... jei vyras tikrai myli savo zmona ir vaikus per kitas neis, ir ju neisimyles, nes i jas nekreips didesnio demesio... jai jam seima svarbiausia, kitu jis gyvenime nemyles, ir baikit nusisneket kad vyras kuris gyvena dviguba gyvenima taip kankindamas save, zmona, vaikus, ir dar savo naujai atrasta "meile", yra rupestingas svelnus ir mylintis, mylintis seima kuria pats griauna... nesamone!!!!

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/06/10 08:37:13 08:37:13

gresminga: jei vyras tikrai myli savo zmona ir vaikus per kitas neis, ir ju neisimyles, nes i jas nekreips didesnio demesio... jai jam seima svarbiausia, kitu jis gyvenime nemyles, ir baikit nusisneket kad vyras kuris gyvena dviguba gyvenima taip kankindamas save, zmona, vaikus, ir dar savo naujai atrasta "meile", yra rupestingas svelnus ir mylintis, mylintis seima kuria pats griauna... nesamone!!!!

Oho. Sveika atvykusi i vieta kuri vadinasi suaugusiu pasaulis. Gal pravesti ekskursija?!

gresminga

G

7 įrašai

2011/06/10 08:54:31 08:54:31

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
gresminga: jei vyras tikrai myli savo zmona ir vaikus per kitas neis, ir ju neisimyles, nes i jas nekreips didesnio demesio... jai jam seima svarbiausia, kitu jis gyvenime nemyles, ir baikit nusisneket kad vyras kuris gyvena dviguba gyvenima taip kankindamas save, zmona, vaikus, ir dar savo naujai atrasta "meile", yra rupestingas svelnus ir mylintis, mylintis seima kuria pats griauna... nesamone!!!!

Oho. Sveika atvykusi i vieta kuri vadinasi suaugusiu pasaulis. Gal pravesti ekskursija?!

ha ha kaip juokinga... zinai man visai ne... ir as tame suaugusiuju gyvenime ne naujoke,galeciau tau nebloga paskaita pravest, tik parodyk noro-paskaita bus... as tame "suaugusiuju" pasaulyje dar ne lb ilgai bet jau spejau patirt tiek kad kai kurie zmones tokiu dalyku per visa savo gyvenima nepatiria... tad juokis i sveikata, kad tu nusprogtum...

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/06/10 09:06:35 09:06:35

gresminga:
ha ha kaip juokinga... zinai man visai ne... ir as tame suaugusiuju gyvenime ne naujoke,galeciau tau nebloga paskaita pravest, tik parodyk noro-paskaita bus... as tame "suaugusiuju" pasaulyje dar ne lb ilgai bet jau spejau patirt tiek kad kai kurie zmones tokiu dalyku per visa savo gyvenima nepatiria... tad juokis i sveikata, kad tu nusprogtum...

Praveskit man paskaita prasom.

???

?

227 įrašai

2011/06/10 17:24:22 17:24:22

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
gresminga:

Praveskit man paskaita prasom.

tuscias puodas garsiai skamba

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume