Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar imanoma myleti dvi moteris?

Ar imanoma myleti dvi moteris?

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/28 14:12:21 14:12:21

Svečias: Oh yes, dear Mangofruit, and I see one very famous thing about this show was the Cin Cin ballet, a group of models, each dressed as a different fruit, which matches the name of the show. There were versions in other countries, too. Besides the original Italian version called "Colpo Grosso" there was one in Spain ("¡Ay, qué calor!"), one in Sweden (Tutti Frutti) and one in Brasil ("Cocktail"). It looks like there are still reruns of some shows (not sure about the country) on sattelite. The guy in black is said Hugo Egon Balder. I don't think this bit is too offensive, just some dancing ladies (one of them stripping but keeps her underwear) and stuff. Same for the guy And, yes, it really was that weired and nude. But it is loading very slowly, but I am currently watching the video just to be sure ... there's another lady which also shows her breasts and her pussy. Ir aš myliu Mangofruit. Tai ką man dabar daryti?

O tada nedelsk, rašyk meilės laiškelį Mangofruit ir nepamiršk makaronų pripilti. Sako, kad ji juos labai mėgsta, ypač tuos su prieskoniais ir kitais pričendalais.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/28 14:48:35 14:48:35

senas hrienas: Pasakysiu taip: Kas gali ir nori myleti, tas ir myli, kas negali ir nenori, tas nemyli nieko.

negi pasak Jūsų tie, kas myli dvi/du ir daugiau, tai pilnavertiškesni už tuos, kurie nori mylėti, bet deja nieko neturi šalia?

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/28 14:56:47 14:56:47

Žinai, nuo sekso iki paranojos vienas žingsnis. Aišku, kad tie, kurie myli kelias yra vertesni ir turi visuomenėje didesnį svorį ir pagarbą - jie tvarko mūsų likimus. Įtakingi politikai, beje, artistai ir artistės taip pat, niekada vienos nemyli, o myli būrį moterų ir jauniklių mergaičių, kaip Berlusconi.

Praeivė

P

63 įrašai

2011/03/28 16:28:54 16:28:54

Svečias: Žinai, nuo sekso iki paranojos vienas žingsnis. Aišku, kad tie, kurie myli kelias yra vertesni ir turi visuomenėje didesnį svorį ir pagarbą - jie tvarko mūsų likimus. Įtakingi politikai, beje, artistai ir artistės taip pat, niekada vienos nemyli, o myli būrį moterų ir jauniklių mergaičių, kaip Berlusconi.

va cia akivaizdus pavyzdis, kaip placiai mes valkiojam zodi "myli"...liudna

Svečias

S

689 įrašai

2011/03/28 16:45:58 16:45:58

Svečias: Taip, myliu žmoną ir dukras. Myliu ir meilužę, o ką? Ir dukrų DNR testą esu pasidaręs "na vsiakij slučaj". Žmoną ir meilužę myliu kaip moteris - seksualiai ir vyriškai gerai - rūpinuosi abejomis, bet ne prošal būtų ir dar vieną draugę čia susirasti, nes jaučiu, kad jos abi man ima nusibosti.

Man regis, kad jus nepamylit nei vienos zmoniskai, todel ieskot trecios.Pazistu toki pilieti, lipa ant visu kas juda. kaip manot, ar todel, kad super sekse? ne! todel, kad nevykelis lovoje! tikisi beieskodamas rasti tokia, kuri nuo jo 2 min orgazma patirtu

Astulka

A

30 įrašai

2011/03/28 17:40:50 17:40:50

svecias:
Svečias: Taip, myliu žmoną ir dukras. Myliu ir meilužę, o ką? Ir dukrų DNR testą esu pasidaręs "na vsiakij slučaj". Žmoną ir meilužę myliu kaip moteris - seksualiai ir vyriškai gerai - rūpinuosi abejomis, bet ne prošal būtų ir dar vieną draugę čia susirasti, nes jaučiu, kad jos abi man ima nusibosti.

Man regis, kad jus nepamylit nei vienos zmoniskai, todel ieskot trecios.Pazistu toki pilieti, lipa ant visu kas juda. kaip manot, ar todel, kad super sekse? ne! todel, kad nevykelis lovoje! tikisi beieskodamas rasti tokia, kuri nuo jo 2 min orgazma patirtu

Superv

ji

J

98 įrašai

2011/03/28 18:15:24 18:15:24

Ach, moterys, kam mes sutvertos? Vyrų malonumui? Tik seksui? Paklodės, skudurai? Esame silpnos ir daro su mumis visokie nenaudėliai ką tik nori. Visi žinome, kad Ieva buvo pirmoji nusidėjėlė, o kuri mes čia, DP, ne nusidėjėlė? Nekenčiu savęs, nekenčiu moters savyje, o varge, varge! Borgia užknis savo nesąmonėmis. Kiek mums dar skausmo ir neteisybių teks patirti žemėje, kas gali atsakyti?

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/28 18:20:23 18:20:23

Ji: Ach, moterys, kam mes sutvertos? Vyrų malonumui? Tik seksui? Paklodės, skudurai? Esame silpnos ir daro su mumis visokie nenaudėliai ką tik nori. Visi žinome, kad Ieva buvo pirmoji nusidėjėlė, o kuri mes čia, DP, ne nusidėjėlė? Nekenčiu savęs, nekenčiu moters savyje, o varge, varge! Borgia užknis savo nesąmonėmis. Kiek mums dar skausmo ir neteisybių teks patirti žemėje, kas gali atsakyti?

oi, kaip smagu daugiskaita rasyti, ar ne Borgija? Borgia tipo uz visus vyrus pakalba... Borgia kitu vardu uz visas moteris daugiskaita pakalba... graudu... koks vienisas ir nenusisekes nelaimingo zmogaus gyvenimas...Varge, varge... sperma smegenis spaudzia, juk taip,Borgia?

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/28 18:26:29 18:26:29

Svečias:
Ji: Ach, moterys, kam mes sutvertos? Vyrų malonumui? Tik seksui? Paklodės, skudurai? Esame silpnos ir daro su mumis visokie nenaudėliai ką tik nori. Visi žinome, kad Ieva buvo pirmoji nusidėjėlė, o kuri mes čia, DP, ne nusidėjėlė? Nekenčiu savęs, nekenčiu moters savyje, o varge, varge! Borgia užknis savo nesąmonėmis. Kiek mums dar skausmo ir neteisybių teks patirti žemėje, kas gali atsakyti?

oi, kaip smagu daugiskaita rasyti, ar ne Borgija? Borgia tipo uz visus vyrus pakalba... Borgia kitu vardu uz visas moteris daugiskaita pakalba... graudu... koks vienisas ir nenusisekes nelaimingo zmogaus gyvenimas...Varge, varge... sperma smegenis spaudzia, juk taip,Borgia?

Karočė tamsta super tikslus. Borgia čia mus mausto, o jūs padedate demaskuoti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/28 18:28:11 18:28:11

Borgia yra boba? O varge! Nelaimingas jis žmogelis, vertas gailesčio.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume