Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar imanoma myleti dvi moteris?

Ar imanoma myleti dvi moteris?

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/27 22:42:50 22:42:50

Svečias:
Mangofruit: Žinai ką-atsipisk, asile.
Prikibo kaip šūdas prie subinės.
Nusibodai.[

Tavo kultūra stebina .Vertini kultūringus džentelmenus vyrus, lietuviai visi žemiau grindjuočių anot tavęs, o tamista? Pažvelk į savo žodyną. Dar besilaukianti moteris, būsimoji mama.Nieko sau. Pora LIetuvos vyrui kiaulei

O tai ta tuti-fruti nėščia? Tada nepavydžiu jos vaikams... Vai ir koks vyras galėjo su tokia gorgona sugulti

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/28 07:08:18 07:08:18

Žinoma, kad galima. Aš, pavyzdžiui, myliu penkias moteris. Dvi dukras, savo mamą, žmoną ir meilužę. O ką, sakysite, kad negalima. Taip, myliu žmoną ir dukras, bet myliu ir savo jauną meilužę. Myliu ir žmoną, kuri nuolat žada skirtis, bet kažkodėl nesiskiria. Pažįsta meilužę, net buvo susitikusi ir bandė atkalbėti, bet kažkaip susitaikė ir, atrodo, kad net draugauja dabar.

Zombi

Z

2 įrašai

2011/03/28 07:17:44 07:17:44

O tai šita, Mangofruktas, Nuodėmės vaisius, yra iš TV Show: Tutti Frutti? Nežinojau.
I remember "Tutti Frutti" was an erotic game show which aired in Germany between 1990 and 1993 on RTL/RTL plus. It was stupid but it was fun. Ji tikrai iš tos programos? Tada aš sužavėtas, liuosei sugulčiau valandėlei su tokiu fruktu. I’m kind of.I know it was presented by Hugo Egon Balder there was some kind of uproar because of the partial (female) nudity as a central feature of the show, which is - looking back - quite funny because this shows was nothing compared to what we now see on German TV. Being called low-brow it was a large success nevertheless. During the show, two candidates could win points with guessing games and those points could be used do undress the strippers. When a lady was almost entirely undressed, there was a so called "Länderpunkt" (country point) which in the end determined the winnings. Fruktas, tu galėtum nusirengti mano laidoje? O gal viešai net pasikrušti? Parašyk, laukiu.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/28 07:27:56 07:27:56

Oh yes, dear Mangofruit, and I see one very famous thing about this show was the Cin Cin ballet, a group of models, each dressed as a different fruit, which matches the name of the show. There were versions in other countries, too. Besides the original Italian version called "Colpo Grosso" there was one in Spain ("¡Ay, qué calor!"), one in Sweden (Tutti Frutti) and one in Brasil ("Cocktail"). It looks like there are still reruns of some shows (not sure about the country) on sattelite. The guy in black is said Hugo Egon Balder. I don't think this bit is too offensive, just some dancing ladies (one of them stripping but keeps her underwear) and stuff. Same for the guy And, yes, it really was that weired and nude. But it is loading very slowly, but I am currently watching the video just to be sure ... there's another lady which also shows her breasts and her pussy. Ir aš myliu Mangofruit. Tai ką man dabar daryti?

Praeivė

P

63 įrašai

2011/03/28 10:46:06 10:46:06

Svečias: Žinoma, kad galima. Aš, pavyzdžiui, myliu penkias moteris. Dvi dukras, savo mamą, žmoną ir meilužę. O ką, sakysite, kad negalima. Taip, myliu žmoną ir dukras, bet myliu ir savo jauną meilužę. Myliu ir žmoną, kuri nuolat žada skirtis, bet kažkodėl nesiskiria. Pažįsta meilužę, net buvo susitikusi ir bandė atkalbėti, bet kažkaip susitaikė ir, atrodo, kad net draugauja dabar.

mylit zmona kaip dukra? ar kaip mama? ar kaip nuosava...rakanda? butu gerai, kad patikslintumete, nes autore klause apie meile dviems moterims.
o del to, kad zmona nesiskiria...as vietoj jusu neskubeciau tuo girtis! galit viena diena buti labai nustebintas ir likes prie suskilusios geldos gyvenimas pilnas paradoksu

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/28 11:47:51 11:47:51

Taip, myliu žmoną ir dukras. Myliu ir meilužę, o ką? Ir dukrų DNR testą esu pasidaręs "na vsiakij slučaj". Žmoną ir meilužę myliu kaip moteris - seksualiai ir vyriškai gerai - rūpinuosi abejomis, bet ne prošal būtų ir dar vieną draugę čia susirasti, nes jaučiu, kad jos abi man ima nusibosti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/28 11:57:47 11:57:47

Svečias: Taip, myliu žmoną ir dukras. Myliu ir meilužę, o ką? Ir dukrų DNR testą esu pasidaręs "na vsiakij slučaj". Žmoną ir meilužę myliu kaip moteris - seksualiai ir vyriškai gerai - rūpinuosi abejomis, bet ne prošal būtų ir dar vieną draugę čia susirasti, nes jaučiu, kad jos abi man ima nusibosti.

Ne tau suprasti, kas yra mylėti. Labiausiai gaila dukterų, kurios sutiks būtent tokius vyrus kaip tu (pavyzdį mato). Sėkmės sporte.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/28 11:59:01 11:59:01

ASTULKA: http://www.alfa.lt/straipsnis/10418986/ ... 1-02_09-43

Na va pasirodo mano pozicija nebuvo išpiršto laužta ir supratimas nėra iškreiptas. Nepaisant to, kad teiginyje –„Mat vyras, skirtingai nei moteris, gali vienu metu mylėti dvi moteris, tik ta meilė bus skirtinga: viena patirs aistrą, o kita – prisirišimą.” aš žodį “meilė” keisčiau į “jausmus” o kokie, viskas parašyta – aistra ir prisirišimas. Draugė – pastovumas, užtikrintumas. Tu- aistros objektas, gyvenimo „druska“.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/28 12:09:02 12:09:02

Svečias:
Svečias: Taip, myliu žmoną ir dukras. Myliu ir meilužę, o ką? Ir dukrų DNR testą esu pasidaręs "na vsiakij slučaj". Žmoną ir meilužę myliu kaip moteris - seksualiai ir vyriškai gerai - rūpinuosi abejomis, bet ne prošal būtų ir dar vieną draugę čia susirasti, nes jaučiu, kad jos abi man ima nusibosti.

Ne tau suprasti, kas yra mylėti. Labiausiai gaila dukterų, kurios sutiks būtent tokius vyrus kaip tu (pavyzdį mato). Sėkmės sporte.

O tau sėkmės sekse už babkes!

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/03/28 12:15:59 12:15:59

Pasakysiu taip: Kas gali ir nori myleti, tas ir myli, kas negali ir nenori, tas nemyli nieko.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume