Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kas per vyro draugiskumas?

Kas per vyro draugiskumas?

amberlife

A

6 įrašai

2011/03/19 14:58:53 14:58:53

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Kliedesys tyruose.
[b:23lyxej5]Zmogus taip sutvertas negali jis buti vienas.
Kunigai ir vienuoliai ispipareigoja. Tu kurie sugeba buti vieni nejausdami vienatves, vienetai.
BIJO isipareigoti, o visa kita MELAS.

Dvasinis rysys, jausmai ir fizinis artumas. Juk sito zmogui reik?![/b:23lyxej5]

Draugas tavo akivaizdoje bando sau irodyti, kad neprastas jis. Bando susigrazinti vyriskuma kuri pasiemei palikdama ji.
Tai, kad jis flirtuoja tavo akivaizdoje tai naturalu. Taip elgiasi nuskriaustieji, vyrai ir moterys.
Skirtingai atvejais, kreipiasi i tavo pavyda "ar tu mane myli", kita karta bando pazeminti kaip preke lentynoje. Bausme uz salygas kuriu tu nevykdai.

Aš tai pritariu šitai nuomonei, kas parašyta pirmoje ir antroje dalyje.

bet nesuprantu tokio vyriško išsikalinėjimo ar kaip ten pavadint ( markės kėlimo ir pan). Juk palikimas buvo , nes arba aš jam nepatikau kaip jo antra pusė, arba jis bijo įsipareigoti. Jei nepatikau, tai ko bendravo? Tik šiaip kad vienam liūdna ar kažkas panašaus? jei taip tai palikimo ir turėjo tikėtis, nes manęs netenkino tokie santykiai kokie buvo. O jei bijo įsipareigot, tai ka aš galėčiau padaryt jei manęs netenkina tokie santykiai - kai bijo įsipareigot.
Mielai būčiau su juo ir toliau, tik visai nenoriu būt atsarginiu variantu

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/03/20 08:46:47 08:46:47

amberlife: bet nesuprantu tokio vyriško išsikalinėjimo ar kaip ten pavadint ( markės kėlimo ir pan). Juk

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Bando susigrazinti vyriskuma kuri pasiemei palikdama ji.

Patikai mergaite, patikai. Kitaip pazinusi jo is arciau nebutum.

amberlife

A

6 įrašai

2011/03/20 11:03:22 11:03:22

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
amberlife: bet nesuprantu tokio vyriško išsikalinėjimo ar kaip ten pavadint ( markės kėlimo ir pan). Juk

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Bando susigrazinti vyriskuma kuri pasiemei palikdama ji.

Patikai mergaite, patikai. Kitaip pazinusi jo is arciau nebutum.

Na ir jis man patiko ir patinka vis dar. Ir norėčiau būti kartu ( tik ne atsarginiu variantu), bet ... mano vienos norų matyt nepakanka ...

cia tas draugas kuris

C

97 įrašai

2011/03/21 07:36:45 07:36:45

Nepakanka

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/22 10:59:12 10:59:12

Jei vyrui esi atsarginis variantas, tai toks jam būsi visą gyvenimą...

nimffa

N

13 įrašai

2011/03/22 11:52:34 11:52:34

Nieko jam nesakiau, tiesiog nustojau rodyti iniciatyva, kviesti ji susitikti arba vaziuoti pas ji, ir jis jau savaite tyli... Nei raso, nei skambina... Tiesiog prapuole... Reiskia tiek ir reikejo manes

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/22 16:33:43 16:33:43

nimffa: Nieko jam nesakiau, tiesiog nustojau rodyti iniciatyva, kviesti ji susitikti arba vaziuoti pas ji, ir jis jau savaite tyli... Nei raso, nei skambina... Tiesiog prapuole... Reiskia tiek ir reikejo manes

va tau ir atsakymas.... Bet kuris vaikinas nuvaziuos, jei mergina pati siulo, nesveikam reikia buti, kad nesutikti. O paciam tiek ir terupi, jie net atsakomojo kvietimo nepadaro... daryk isvadas

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/22 18:28:19 18:28:19

Svečias:
va tau ir atsakymas.... Bet kuris vaikinas nuvaziuos, jei mergina pati siulo, nesveikam reikia buti, kad nesutikti. O paciam tiek ir terupi, jie net atsakomojo kvietimo nepadaro... daryk isvadas

Mhm is serijos:

Y: - Labas, gal užsuksi kavos?
X: - Ai ne šiandien pavargęs, tingisi.
Y: - A, gaila. Aš ką tik iš dušo su chalatėliu tik, pamaniau pakviesiu...
X: - Kaisk kava už 15 min. būsiu.

bonzur

B

1 įrašai

2011/03/23 09:02:05 09:02:05

deepsorrow:
Svečias:

Mhm is serijos:

Y: - Labas, gal užsuksi kavos?
X: - Kaisk kava už 15 min. būsiu.

O vienai mano pažystamai teko su tokia situacija susidurt PAKOMENTUOKIT iš vyriškos pozicijos

• Labas, gal užsuksi kavos?
    X: - Gulk į lovytę ir pailsėk, gero poilsio..

cia tas draugas kuris

C

97 įrašai

2011/03/23 10:35:33 10:35:33

Kai is gyvenimo virsta anekdotas, nieko nuostabaus. Kai is anekdoto daromas gyvenimas, tai jau kazkas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume