Wow, va cia pataikei, zodziu asmenishkai su tuo paciu susiduriau, buvau ta puse kurios tu dabar nesupranti, elgiausi kaip ir tavo pazistamas.... Bliamba kaip dabar paaishkinti savo elgesi, nezinau kas dedasi tavo pazistamo galvoje, bet man patikdavo tokie trumpi susimatymai, jokiu isipareigojimu, jokiu pasiaishkinimu, jokiu bendru planu. Maniau, kad tai mus abu tenkina, bet klydau, padariau klaida, kad nepasidomejau ka ji galvoja apie tokius santykius, galu gale zmogutis buvo iskaudintas, durnai aishku gavosi ir vis per ta isitikinima, kad jai tau gerai tai ir kitam [color=#804040:2mz0vahl]TURI BUTI[/color:2mz0vahl] taippat... Gal imkis iniciatyvos, sheip uzklausk, lyg tarp kitko... slidus cia reikalas ishtikro... sekmes
Va butent, as manau, kad nieko ipareigojancio jis nenori... ir del to skaudu. Bet visada pasveikina visom progom, ir tuo mane pririsa prie saves... ir tas mano noras matyti ji vis dazniau ir dazniau dideja, bet nenoriu buti ikyri... Kai susitinkam, jis mane apipila komplimentais, galime kalbeti su juo apie betka, buciuoja... Bet kai parasau jam e-maila atsako zaibiskai, bet tie atsakymai buna trumpi ir as nesuprantu nieko... kaip man elgtis su juo?
O ar negali buti taip, kad jis turi kita, bet teigia kad kitos neturi. cia žinoma viena iš daugumos versijų, kaip pvz gal jis tikrai ieskojimų kelyje ta prasme nenori apsirikti ir pasirinkti ne ta, nes gal kazko tavyje truksta, bet kartu ir is bendravimo tu jam patinki, tik tas va jauciamas trukumas, ir zinoma jis nenori buti vienišas, nes kaip zinom vienatve "uzknisa", neramu, nesmagu, o su tavim nors ir kazko truksta, ta vienatve uzpildoma.
Geriau zinok issiaiskinti sia padeti, kas su kuo valgoma, nors ir po to jausis kartumas, bet geriau nei perdetas saldumas ir nezinomybe. Zinodama kaip is tiesu yra, tu manau priimsi tinkama sprendima. kiekvieno sprendimas yra savotiskas, gal vieniems jis bus "nu kaip tu taip galejai..." ta prasme kai savo draugems ar geriausiam draugui pasakysi, kad palaikai tokius santykius noredama kompensuoti vienisumo jausma, atseit mylima, bet is tiesu taip nera, tik artima jam kazkuom, ir pasakysi, kad jis tiek ir tu ieskojimo kito partnerio kelyje, kol atrasit ta kas tikrai uzpildys tai ko truksta, tegul pasilieka sau ta pasisakyma, nes tu geriau zinai kaip is tiesu yra. juk tai sunku paaiskinti. Bet as tokius santykius nesmerkciau, bet jei jau zinociau kad atsirado trecias, tai leisciau jam pasirinkti as ar ta ana. o jei jau sakykim isaisketu, kad jis susitika su tavim turedamas kita, kuria slepe, tai jau TAŠKAS ties jo pasirinkimu arba as arba toji.
Jei paaiskeja, kad jokios kitos jusu kelyje nera, bet jam bendravimo igudziu stoka, tai reikia jam padeti - issiaukleti. jei nepavyks ir kazko tau truks, kad ir kaip skaudoka butu, bet sakyti ATE, nes man norisi siltumo, didesnio demesio is vyro