Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kas per vyro draugiskumas?

Kas per vyro draugiskumas?

Urgitutė

U

221 įrašai

2011/03/26 17:07:48 17:07:48

nimffa:
Danielius:
nimffa: Turiu pazistama vyra, kuris labai patinka. Kartais susimatom, susirasom, bet dazniau mano iniciatyva. Kai atsisveikinam, jis visada mane aistringai pabuciuoja. bet kai nesimatom, as is jo negaunu jokiu ziniu.... Dabar vel savaite nebuvo jokiu ziniu, galiausia pasiuliau jam susitikti prie kavutes, jis sutiko iskart. atsake: As taves lauksiu (turime vieta, kur visada susitinkame). Kaip man ji suprasti, kodel jis toks? Kas per "draugyste". Aciu.

Wow, va cia pataikei, zodziu asmenishkai su tuo paciu susiduriau, buvau ta puse kurios tu dabar nesupranti, elgiausi kaip ir tavo pazistamas.... Bliamba kaip dabar paaishkinti savo elgesi, nezinau kas dedasi tavo pazistamo galvoje, bet man patikdavo tokie trumpi susimatymai, jokiu isipareigojimu, jokiu pasiaishkinimu, jokiu bendru planu. Maniau, kad tai mus abu tenkina, bet klydau, padariau klaida, kad nepasidomejau ka ji galvoja apie tokius santykius, galu gale zmogutis buvo iskaudintas, durnai aishku gavosi ir vis per ta isitikinima, kad jai tau gerai tai ir kitam [color=#804040:2mz0vahl]TURI BUTI[/color:2mz0vahl] taippat... Gal imkis iniciatyvos, sheip uzklausk, lyg tarp kitko... slidus cia reikalas ishtikro... sekmes

Va butent, as manau, kad nieko ipareigojancio jis nenori... ir del to skaudu. Bet visada pasveikina visom progom, ir tuo mane pririsa prie saves... ir tas mano noras matyti ji vis dazniau ir dazniau dideja, bet nenoriu buti ikyri... Kai susitinkam, jis mane apipila komplimentais, galime kalbeti su juo apie betka, buciuoja... Bet kai parasau jam e-maila atsako zaibiskai, bet tie atsakymai buna trumpi ir as nesuprantu nieko... kaip man elgtis su juo?

O ar negali buti taip, kad jis turi kita, bet teigia kad kitos neturi. cia žinoma viena iš daugumos versijų, kaip pvz gal jis tikrai ieskojimų kelyje ta prasme nenori apsirikti ir pasirinkti ne ta, nes gal kazko tavyje truksta, bet kartu ir is bendravimo tu jam patinki, tik tas va jauciamas trukumas, ir zinoma jis nenori buti vienišas, nes kaip zinom vienatve "uzknisa", neramu, nesmagu, o su tavim nors ir kazko truksta, ta vienatve uzpildoma.
Geriau zinok issiaiskinti sia padeti, kas su kuo valgoma, nors ir po to jausis kartumas, bet geriau nei perdetas saldumas ir nezinomybe. Zinodama kaip is tiesu yra, tu manau priimsi tinkama sprendima. kiekvieno sprendimas yra savotiskas, gal vieniems jis bus "nu kaip tu taip galejai..." ta prasme kai savo draugems ar geriausiam draugui pasakysi, kad palaikai tokius santykius noredama kompensuoti vienisumo jausma, atseit mylima, bet is tiesu taip nera, tik artima jam kazkuom, ir pasakysi, kad jis tiek ir tu ieskojimo kito partnerio kelyje, kol atrasit ta kas tikrai uzpildys tai ko truksta, tegul pasilieka sau ta pasisakyma, nes tu geriau zinai kaip is tiesu yra. juk tai sunku paaiskinti. Bet as tokius santykius nesmerkciau, bet jei jau zinociau kad atsirado trecias, tai leisciau jam pasirinkti as ar ta ana. o jei jau sakykim isaisketu, kad jis susitika su tavim turedamas kita, kuria slepe, tai jau TAŠKAS ties jo pasirinkimu arba as arba toji.
Jei paaiskeja, kad jokios kitos jusu kelyje nera, bet jam bendravimo igudziu stoka, tai reikia jam padeti - issiaukleti. jei nepavyks ir kazko tau truks, kad ir kaip skaudoka butu, bet sakyti ATE, nes man norisi siltumo, didesnio demesio is vyro

Karolinute

K

1 įrašai

2011/05/10 18:29:15 18:29:15

Matyt jis neturi laiko su tavim susitikti meilęs reikalais. Nebent pakalbėti, išgerti kavutės ir išeiti. Lauk jo žinučių, kol jis pats tau pasiūlys susitikti. Jeigu jis tau nerašo tai parašys. Tik nepulk jam rašinėti žinučių. Nes jis gali ant tavęs supykti ir tada bus viskas baigta. Nebeatrašinės tau į žinutes.

nimffa

N

13 įrašai

2011/05/11 10:04:57 10:04:57

Karolinute: Matyt jis neturi laiko su tavim susitikti meilęs reikalais. Nebent pakalbėti, išgerti kavutės ir išeiti. Lauk jo žinučių, kol jis pats tau pasiūlys susitikti. Jeigu jis tau nerašo tai parašys. Tik nepulk jam rašinėti žinučių. Nes jis gali ant tavęs supykti ir tada bus viskas baigta. Nebeatrašinės tau į žinutes.

Atrodo, kad pataikei i 10-ka. Butent, pastaruoju metu retokai susitinkam, paplepam, isgeriam kavutes ir issiskirstom. Jei jam parasau, jis visada atsako. Is kitos puses, jei jam butu visai tas pats, juk nebuciuotu manes taip aistringai atsisveikinant... As jo labai noriu... Tik tas laukimas, kada jis prades rodyti daugiau iniciatyvos, mane zudo..

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/11 15:01:34 15:01:34

nimffa:
Karolinute: Matyt jis neturi laiko su tavim susitikti meilęs reikalais. Nebent pakalbėti, išgerti kavutės ir išeiti. Lauk jo žinučių, kol jis pats tau pasiūlys susitikti. Jeigu jis tau nerašo tai parašys. Tik nepulk jam rašinėti žinučių. Nes jis gali ant tavęs supykti ir tada bus viskas baigta. Nebeatrašinės tau į žinutes.

Atrodo, kad pataikei i 10-ka. Butent, pastaruoju metu retokai susitinkam, paplepam, isgeriam kavutes ir issiskirstom. Jei jam parasau, jis visada atsako. Is kitos puses, jei jam butu visai tas pats, juk nebuciuotu manes taip aistringai atsisveikinant... As jo labai noriu... Tik tas laukimas, kada jis prades rodyti daugiau iniciatyvos, mane zudo..

bernui nesunku bet kuria jo norincia pana pabuciuoti aistringai. O kai nenori tolesniu pasekmiu ir vystymosi,tai tuo viskas ir baigiasi.

nimffa

N

13 įrašai

2011/05/12 10:48:55 10:48:55

nesuprantu - kodel susitinkam lipte lipa.. nuziurineja, rodo demesi... bet kai nesimatom, jo kaip nebuta... nei skambina, nei raso... Nenoriu listi su klausimais. Atsiprasau, jei pasirodziau kvaila, bet isties nesuprantu...

Agnieška O

A

106 įrašai

2011/05/13 10:23:20 10:23:20

Yra tokių vyrų,ir kažin,ar ne dauguma jų tokių,-jiems sunku nuvilti moterį.Jie jaučia,kad yra geidžiami,mylimi,bet į jausmus atsako nepilnai.Ir taip elgiasi su keliomis vienu metu.Gali būti,kad tai ne visai įsisąmoninti veiksmai,tiesiog jis toks "mandagus",geras,turi intuiciją,ir jei dar pridėti auklėjimą šeimoje,neperžengia kai kurių ribų.Manau,kad tokiam vyrui reikia matyt mokėt "parinkti raktą",ką iš mūsų,moterų,ne visos sugeba.Tokiu būdu suvysto jį kokia kita,jam pačiam to net nepastebint.Tai tokia mano nuomonė.

amber

A

6 įrašai

2011/05/14 18:43:42 18:43:42

Agnieška O: Yra tokių vyrų,ir kažin,ar ne dauguma jų tokių,-jiems sunku nuvilti moterį.Jie jaučia,kad yra geidžiami,mylimi,bet į jausmus atsako nepilnai.Ir taip elgiasi su keliomis vienu metu.Gali būti,kad tai ne visai įsisąmoninti veiksmai,tiesiog jis toks "mandagus",geras,turi intuiciją,ir jei dar pridėti auklėjimą šeimoje,neperžengia kai kurių ribų.Manau,kad tokiam vyrui reikia matyt mokėt "parinkti raktą",ką iš mūsų,moterų,ne visos sugeba.Tokiu būdu suvysto jį kokia kita,jam pačiam to net nepastebint.Tai tokia mano nuomonė.

O idomu koks tas "raktas" ?? Kokiu būdu būtent pasiekiamas, tavo nuomone ??
Bliamab aturiu ir aš toki draugelį kaip nimffa, ir to rakto žinokit seniai neatrandu. Kartais pamastau, kad su keliom taip bendrauja... Bet išpradžių labai krimtaus, o dabar arba su ta mintim susitaikiau, arba pripratau

Jis mielas, geras žmogelis todėl pasiųst jo toliau ar panašiai negaliu. O draugai ir pažįstami nemaišo

Bet elgesys panašiai kaip nimffa rašo Jei tai daugumos vyrų elgesio norma tada gal ir gerai, bet toks jausmas, kad apie ta patį žmogų rašo

nimffa

N

13 įrašai

2011/05/16 08:35:00 08:35:00

amber:
Agnieška O: Yra tokių vyrų,ir kažin,ar ne dauguma jų tokių,-jiems sunku nuvilti moterį.Jie jaučia,kad yra geidžiami,mylimi,bet į jausmus atsako nepilnai.Ir taip elgiasi su keliomis vienu metu.Gali būti,kad tai ne visai įsisąmoninti veiksmai,tiesiog jis toks "mandagus",geras,turi intuiciją,ir jei dar pridėti auklėjimą šeimoje,neperžengia kai kurių ribų.Manau,kad tokiam vyrui reikia matyt mokėt "parinkti raktą",ką iš mūsų,moterų,ne visos sugeba.Tokiu būdu suvysto jį kokia kita,jam pačiam to net nepastebint.Tai tokia mano nuomonė.

O idomu koks tas "raktas" ?? Kokiu būdu būtent pasiekiamas, tavo nuomone ??
Bliamab aturiu ir aš toki draugelį kaip nimffa, ir to rakto žinokit seniai neatrandu. Kartais pamastau, kad su keliom taip bendrauja... Bet išpradžių labai krimtaus, o dabar arba su ta mintim susitaikiau, arba pripratau
Jis mielas, geras žmogelis todėl pasiųst jo toliau ar panašiai negaliu. O draugai ir pažįstami nemaišo

Bet elgesys panašiai kaip nimffa rašo Jei tai daugumos vyrų elgesio norma tada gal ir gerai, bet toks jausmas, kad apie ta patį žmogų rašo

Amber, o gal ir tas pats? ka gali zinoti? Kokia pirmoji taviskio vardo raide? ))

amber

A

6 įrašai

2011/05/16 09:30:35 09:30:35

D, o taviškio ???

nimffa

N

13 įrašai

2011/05/16 10:39:10 10:39:10

Fuu, ne tas )) Bet turbut tokiu yra nemazai, ir ka mums su jais daryti nezinau. As baigiu vilti prarasti, kad kada nors musu santykiai bus bent jau kiek normalus. Jis man pats kazkada sake, kad yra letas ir kol jam ateina viskas... Bet as jo "laukiu" jau puse metu, taip ir neaisku, ar mes tik draugai "su privilegijomis", ar meiluziai... Ar niekas...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume