Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kas per vyro draugiskumas?

Kas per vyro draugiskumas?

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/18 18:38:25 18:38:25

amberlife: kaip tai turėčiau suprast ??? ir kodėl taip vyrai elgias ??

Oij, apsimeskim, kad nezinom: pajudink(nors bishki) vyrishka ego!!!!!!! Ir jis pataps baisesnis uz labiausiai izeista ir nuskriausta vaika.....

amberlife

A

6 įrašai

2011/03/18 18:41:43 18:41:43

Danielius:
amberlife: kaip tai turėčiau suprast ??? ir kodėl taip vyrai elgias ??

Oij, apsimeskim, kad nezinom: pajudink(nors bishki) vyrishka ego!!!!!!! Ir jis pataps baisesnis uz labiausiai izeista ir nuskriausta vaika.....

Na nelabai suptantu kodėl taip elgias?? Jei aš jam patinku ir tai ko bijo pereit prie kitokių santykių ?? na o jei nepatinku, tai ko erzintis??

amberlife

A

6 įrašai

2011/03/18 18:51:33 18:51:33

Oi geriau patarkit kaip elgtis, kad baigtusi tas erzinimasis ir mūsų neaiškūs santykiai išaugtų į artimus dviejų žmonių santykius ???

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/18 18:54:20 18:54:20

Turejo tave kaip norejo(kaip vaikas zaisla), jokiu isipareigojimu, tai yra: jai pagautum su kita, jai pasielgtu netinkamai, vienu zodziu, jai del kazko paprieshtarautum... atsakymas butu: o ko tu nori? ash tau neisipareigojas!... toliau, budamas su tavimi, sutinka jam zymiai grazesne, vel patogumas... aciu, su tavim buvo gera bendraut, bet sorry- visogero...(atsibodo vaikuij zaislas- ishmete).... Viskas del patogumo.... NA o kai tu nutraukiai santykius(ash turbut gerai supratau, tu nutraukiai), jergus tu manoji, zaisla ateme anksciau negu jis nusibodo- reikia kershyti! Visa teorema.. na bentjau panashu i tai, nes zmogeno nepazistu, nesinoretu smerkti aklai....

amberlife

A

6 įrašai

2011/03/18 19:00:27 19:00:27

Danielius: Turejo tave kaip norejo(kaip vaikas zaisla), jokiu isipareigojimu, tai yra: jai pagautum su kita, jai pasielgtu netinkamai, vienu zodziu, jai del kazko paprieshtarautum... atsakymas butu: o ko tu nori? ash tau neisipareigojas!... toliau, budamas su tavimi, sutinka jam zymiai grazesne, vel patogumas... aciu, su tavim buvo gera bendraut, bet sorry- visogero...(atsibodo vaikuij zaislas- ishmete).... Viskas del patogumo.... NA o kai tu nutraukiai santykius(ash turbut gerai supratau, tu nutraukiai), jergus tu manoji, zaisla ateme anksciau negu jis nusibodo- reikia kershyti! Visa teorema.. na bentjau panashu i tai, nes zmogeno nepazistu, nesinoretu smerkti aklai....

Geras paaiškinimas, AČIŪ , taip nesugalvočiau. man jis patinka norėčiau būt su juo, bet žaislu būt tikrai nenoriu ir tuo labiau būt išmestu kai nusibosiu arba iškeistu, kai atsiras naujesnis žaislas

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/18 19:28:35 19:28:35

amberlife: Geras paaiškinimas, AČIŪ , taip nesugalvočiau. man jis patinka norėčiau būt su juo, bet žaislu būt tikrai nenoriu ir tuo labiau būt išmestu kai nusibosiu arba iškeistu, kai atsiras naujesnis žaislas

Prashom , bet ash tikiuosi, kad ash klystu del jo... neskubek veikti, gerai neapgalvojus...

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/18 19:33:08 19:33:08

amberlife:
Svečias: Man tai tokie susitikimai turi savo žavesio... Pati turėjau tokį susitikumų draugą, mūsų pasimatymai būdavo beprotiški iki paryčių. Susitardavome ekspromtu, kadangi abu buvome laisvi ir neturėdavome ypatingų planų vakarui ar nakčiai dažniausiai. Rytai išsiskirstydavome kaip niekur nieko. Kai susitikdavome vėl - viskas būdavo idealu. mes vienas kito nieko neklausdavome ir nepaisnerdavome į įsipareigojimų paieškas ar kažkokias jausmų išraiškas, tiesiog gera būdavo kartu. dabar jis jau turi vaiką ir tie susitikimai žinoma nutrūko

Pritariu, kad tokie susitikimai turi žavesio ,jei su tuo žmogum nieko rimta negalvoji ir tiesiog nenori

Tik gal galit paaiškint vyriškos pusės poziciją ? Esmė tokia - buvo tokie santykiai kaip, kad analizuojami šitoj temoj. Aš kaip mergina norėjau su tuo vaikinu rimtų santykių, bet kiek supratau jis to nenorėjo, jam gerai buvo be įsipareigojimų. kadangi jis man begalo patiko, tai leidaus į tokius santykius. na bet ateina laikas kai reikia apsispręsti - arba toliau taip viska ir tęsti, arba kažka bandyt keisti. kadangi norėjau rimtesnių santykių, užvedžiau pokalbį tokia tema, atsakymas buvo, kad tarp mūsų gali būt tik toks bendravimas kaip iki šiol nieko kitokio jis nenori. na gerai nenori, tai nereikia. man tiesiog reikia kitokių santykių, jam ne - tai reiškia, reikia baigti šią draugystę kažkaip baigt . Bet vos tik aš nutolau nuo jo, tuoj prasidėjo - jei galima pavadint erzinimasis - mano akivaizdoj pradėjo flirtuot su kitom, ko iki tol nebuvo; rodyt išskirtinį dėmesį kitoms ir pan...
Mes kolegos, tai parodyt jam nesunku, nes matomės nuolat.

kaip tai turėčiau suprast ??? ir kodėl taip vyrai elgias ??

normaliai jis elgiasi. Jam reikia nerimtu santykiu ir bando pakabinti kita tokiems santykiams. Ar manai, jei tu jam nesutikai taip bendraut su juo, tai jis dabar celibato turi laikytis? Susiras kita, kuriai tiks.
o kad erziniesi, tai cia tavo problemos. Nekreipk demesio ir tiek. Susirask sau tinkama vaikina.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/03/19 09:31:50 09:31:50

Kliedesys tyruose.
Zmogus taip sutvertas negali jis buti vienas.
Kunigai ir vienuoliai ispipareigoja. Tu kurie sugeba buti vieni nejausdami vienatves, vienetai.
BIJO isipareigoti, o visa kita MELAS.

Dvasinis rysys, jausmai ir fizinis artumas. Juk sito zmogui reik?!

Draugas tavo akivaizdoje bando sau irodyti, kad neprastas jis. Bando susigrazinti vyriskuma kuri pasiemei palikdama ji.
Tai, kad jis flirtuoja tavo akivaizdoje tai naturalu. Taip elgiasi nuskriaustieji, vyrai ir moterys.
Skirtingai atvejais, kreipiasi i tavo pavyda "ar tu mane myli", kita karta bando pazeminti kaip preke lentynoje. Bausme uz salygas kuriu tu nevykdai.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/03/19 10:07:07 10:07:07

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Kliedesys tyruose.
Zmogus taip sutvertas negali jis buti vienas.
Kunigai ir vienuoliai ispipareigoja. Tu kurie sugeba buti vieni nejausdami vienatves, vienetai.
BIJO isipareigoti, o visa kita MELAS.

Dvasinis rysys, jausmai ir fizinis artumas. Juk sito zmogui reik?!

Draugas tavo akivaizdoje bando sau irodyti, kad neprastas jis. Bando susigrazinti vyriskuma kuri pasiemei palikdama ji.
Tai, kad jis flirtuoja tavo akivaizdoje tai naturalu. Taip elgiasi nuskriaustieji, vyrai ir moterys.
Skirtingai atvejais, kreipiasi i tavo pavyda "ar tu mane myli", kita karta bando pazeminti kaip preke lentynoje. Bausme uz salygas kuriu tu nevykdai.

Idealistas tu...
Šiuo atveju nebuvo jokių jausmų. Flirtas ir tiek. Būna ir tokių santykių, kai iš to žmogaus reikia tik tiek. Su kitais gali būti ir kitaip.
Bausmė už JO sąlygų nevykdymą - sutinku.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/03/19 10:26:01 10:26:01

gal ir idealistas iki krasto peimizmui.
Zinau, kad ugnies be dumu nebuna.

Nebuna flirto del flirto. Flirtas del reitingu, flirtas del demesio ir tt...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume