Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kas per vyro draugiskumas?

Kas per vyro draugiskumas?

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/17 08:59:20 08:59:20

Nuuuu, kaip shudinai gavosi... nieko nieko, jug nieko tokio neivyko, dar nebuvot pora, dar nepasaket zodziu kurie turetu skaudint..... gerai, kad anksti ishsiaishkinai, neliudek, bus tu vaikinu ir geresniu, sekmes ir.... shypsomes!!!! liudedama nieko nepakeisi....

nimffa

N

13 įrašai

2011/03/17 09:36:24 09:36:24

Bet kaip shudinai dabar jauciuosi... Shypsomes shypsomes... Neiseina. Kaip paskui po tokiu atveju i vyrus ziuret? Itarinet kiekviena, o gal vedes, gal kitu turi... Kodel, jus vyrai iskart nepasakot. Juk tai butu visiem geriau, maziau pykcio, apmaudo... Tfu...

cia tas draugas kuris turi pinigeliu paskambinti

C

72 įrašai

2011/03/17 09:48:37 09:48:37

Viena puslapi atgal. Aplamai pilnas internetas apie tai. Pirma skaityk ismok, paskui kaltinti galesi. Jei dar kils noras.
Niekam nepaslaptis, kad vyru yra netikeliu.

Na kurgi jus gailestingosios, sia mergaite gaileti reik. Iki sekancio karto.

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/17 09:55:57 09:55:57

nimffa: Bet kaip shudinai dabar jauciuosi... Shypsomes shypsomes... Neiseina. Kaip paskui po tokiu atveju i vyrus ziuret? Itarinet kiekviena, o gal vedes, gal kitu turi... Kodel, jus vyrai iskart nepasakot. Juk tai butu visiem geriau, maziau pykcio, apmaudo... Tfu...

Na na, tik jau nereikia, nereiketu sprest apie visus ish vieno, na uzsirovei ant tokio, gal taip reikejo, kad butum atsargesne, bet tai nereishkia, kad reikia visais nusivilt, nebent gali gyvent viena, arba pakeist orentacija... Zmogenu visokiu jug yra, dar baisesniu ir nesvarbu vyras ar moteris....
Nenori shypsotis- verk, jai tik tau nuo to geriau...

Svetlana

S

980 įrašai

2011/03/17 20:28:16 20:28:16

nimffa: Aciu visiems... Jis vedes ir turi vaiku... Suzinojau.. Per viena rengini pamaciau ji flirtuojant su kita moterimi... ne zmona, tai reiskia jis tu kitu turi begale...

Tuo galite tik pasidziaugti, nors gal ir ziaurokai skamba - bet pagaliau istraukete puliuojanti danti. Atsirado vietos naujiems santykiams.

Sapo

S

42 įrašai

2011/03/18 09:20:11 09:20:11

Jūs man pasakykit, kad per vyro (DP narių) draugiškumas, jeigu ant nuotraukos skaistybės spyną pakabinta, nesuprantu

nimffa

N

13 įrašai

2011/03/18 11:08:49 11:08:49

Sapo: Jūs man pasakykit, kad per vyro (DP narių) draugiškumas, jeigu ant nuotraukos skaistybės spyną pakabinta, nesuprantu

Biski kalba ne i mano tema... bet jei nuotraukos nera, reiskia vedes, nesimpatiskas, slepiasi nuo zmonos ar partneres, savim nepasitikintis ir t.t. arba isvis neaisku kas.. zodziu, su tokiu neverta...

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/18 13:10:59 13:10:59

nimffa:
Biski kalba ne i mano tema... bet jei nuotraukos nera, reiskia vedes, nesimpatiskas, slepiasi nuo zmonos ar partneres, savim nepasitikintis ir t.t. arba isvis neaisku kas.. zodziu, su tokiu neverta...

Arba užima tam tikras pareigas ir nenori, kad paskui kas užnugaros apkalbėtų jo anketos turinį.
Kodėl būtent nesimpatiškas? Gal kaip tik simpatiškas, bet nori kad domėtumeisi ne dėl jo išvaizdos

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/18 13:17:18 13:17:18

Man tai tokie susitikimai turi savo žavesio... Pati turėjau tokį susitikumų draugą, mūsų pasimatymai būdavo beprotiški iki paryčių. Susitardavome ekspromtu, kadangi abu buvome laisvi ir neturėdavome ypatingų planų vakarui ar nakčiai dažniausiai. Rytai išsiskirstydavome kaip niekur nieko. Kai susitikdavome vėl - viskas būdavo idealu. mes vienas kito nieko neklausdavome ir nepaisnerdavome į įsipareigojimų paieškas ar kažkokias jausmų išraiškas, tiesiog gera būdavo kartu. dabar jis jau turi vaiką ir tie susitikimai žinoma nutrūko

amberlife

A

6 įrašai

2011/03/18 18:30:50 18:30:50

Svečias: Man tai tokie susitikimai turi savo žavesio... Pati turėjau tokį susitikumų draugą, mūsų pasimatymai būdavo beprotiški iki paryčių. Susitardavome ekspromtu, kadangi abu buvome laisvi ir neturėdavome ypatingų planų vakarui ar nakčiai dažniausiai. Rytai išsiskirstydavome kaip niekur nieko. Kai susitikdavome vėl - viskas būdavo idealu. mes vienas kito nieko neklausdavome ir nepaisnerdavome į įsipareigojimų paieškas ar kažkokias jausmų išraiškas, tiesiog gera būdavo kartu. dabar jis jau turi vaiką ir tie susitikimai žinoma nutrūko

Pritariu, kad tokie susitikimai turi žavesio ,jei su tuo žmogum nieko rimta negalvoji ir tiesiog nenori

Tik gal galit paaiškint vyriškos pusės poziciją ? Esmė tokia - buvo tokie santykiai kaip, kad analizuojami šitoj temoj. Aš kaip mergina norėjau su tuo vaikinu rimtų santykių, bet kiek supratau jis to nenorėjo, jam gerai buvo be įsipareigojimų. kadangi jis man begalo patiko, tai leidaus į tokius santykius. na bet ateina laikas kai reikia apsispręsti - arba toliau taip viska ir tęsti, arba kažka bandyt keisti. kadangi norėjau rimtesnių santykių, užvedžiau pokalbį tokia tema, atsakymas buvo, kad tarp mūsų gali būt tik toks bendravimas kaip iki šiol nieko kitokio jis nenori. na gerai nenori, tai nereikia. man tiesiog reikia kitokių santykių, jam ne - tai reiškia, reikia baigti šią draugystę kažkaip baigt . Bet vos tik aš nutolau nuo jo, tuoj prasidėjo - jei galima pavadint erzinimasis - mano akivaizdoj pradėjo flirtuot su kitom, ko iki tol nebuvo; rodyt išskirtinį dėmesį kitoms ir pan...
Mes kolegos, tai parodyt jam nesunku, nes matomės nuolat.

kaip tai turėčiau suprast ??? ir kodėl taip vyrai elgias ??

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume