Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kas per vyro draugiskumas?

Kas per vyro draugiskumas?

nimffa

N

13 įrašai

2011/03/16 08:05:33 08:05:33

Svečias: o seksas pas jus yra ar ne?

Ne, sekso nebuvo dar... Viena karta vos nepasimylejom, bet tai buvo pazinties pradzioje ir tai mane tiesa sakant isgasdino, todel sustojau ir nukreipiau veiksma Po to karto nebuvo progos, t.y. susitinkame viesoje vietoje, kur tuo neuzsiimsi...

Romuta

R

497 įrašai

2011/03/16 09:17:20 09:17:20

nimffa:

Ne, sekso nebuvo dar... Viena karta vos nepasimylejom, bet tai buvo pazinties pradzioje ir tai mane tiesa sakant isgasdino, todel sustojau ir nukreipiau veiksma Po to karto nebuvo progos, t.y. susitinkame viesoje vietoje, kur tuo neuzsiimsi...

Siūlau pabandyt seksą, po jo viskas paaiškės.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/03/16 12:55:23 12:55:23

Romuta: Siūlau pabandyt seksą, po jo viskas paaiškės.

Kodel nepasiulius sekso visiems? paaisketu?!

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/16 16:52:01 16:52:01

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Kas per nesamones lyginti?! is situ nesamoniu dar viena priezastis skyrybom. Ne tapti kaip turetu buti, bet pakeisti partneri, kaip "turi buti". Pasakyk, pakeisti partneri lengviau ir patogiau nei ieskoti kompromisu su juo?!
Nesenai gliaudenom "privalumus'. Cia kaip vaikui naujas zaislas, pasidziaugiau "privalumais" noriu nauju "privalumu".

Tai būtent ir nutraukt ryšius, kol dar nevėlu, kad paskui nereiktu visą gyvenimą tų kompromisų ieškot, jeigu "nesiklijuoja" kam kankinti kitą ir save? Kalk mane prie kryžiaus -mano sąžinė visiškai rami, bendraudamas su viena mergina, niekada nesidairiau į kitas, visą dėmesį skirdavau tik jai, o naujų pažinčių ieškau tik nutrūkus santykiams.

cia tas draugas kuris turi pinigeliu paskambtinti

C

3 įrašai

2011/03/16 17:18:36 17:18:36

Nieko nesiruosiau kalti prie kryziaus. Patys padarome uz kitus geriau.
Susirask ideala, po metu kitu vistiek aplankys monotonija. Zmogus taip sutvertas. Myleti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/16 18:02:12 18:02:12

Romuta:
nimffa:

kvailiau negalejai pasiulyti?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/03/16 21:37:57 21:37:57

Grįžtant prie temos:
Jis tikrai ne drovuolis. Jis gali būti nelaisvas, bet čia jau tavo reikalas aiškintis.
O dar gali būti vyras (man tai labiausiai tikėtina), kuris tiesiog šiuo metu nenori jokių įsipareigojimų. Jam gerai taip, kaip yra. Pažinojau vieną tokį - labai rūpinosi sūnum, kuris liko su mama, užėmė aukštą postą, atimdavo daug laiko komandiruotės, dar močiutę prižiūrėjo, galybės draugų ir moksladraugių, mėgo įvairiausius renginius, keliaudavo. Žodžiu, vienišas nesijautė. Visada mielai pakvies kavos ir ne tik kavos:) Visada mielai priims bet kokį pasiūlymą. Na kuris normalus neužimtas vyras atsisakys vakarienės jam simpatiškos moters draugijoje? Bet po iširusios santuokos veltis į naujus pančius? Tai jam netinka.
Kadangi jis nieko nežada ir smegenų nepudrina, todėl ramia sąžine gali flirtuoti, kiek širdis geidžia ir išsiskirti nieko nežadėdamas. Jokios kaltės ir jokių pretenzijų. Labai mielai, greit ir gražiai rašo ir atrašo į elektroninius laiškus.

Siūlau taip ir įvardinti - ,,mielas kavos sugėrovas'' ir ieškotis sau tinkamo žmogaus. Nes, jei būtų norėjęs, šitas seniai būtų pakabinęs, bet, manau, jam to nereikia.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/17 07:24:33 07:24:33

Romuta:
nimffa:

Man irgi taip buvo.Turėjau moterį su kuria susitikdavau,nes ji to norėdavo.Bet savo gyvenimo moters joje nemačiau.Aš irgi iš karto atsakydavau į laiškus,niekada neatsakiau kaip kviesdavo,bet aš ieškojau savo moters ir kaip suradau daugiau nesusitikau.Taigi daryk išvadas,vyrą ar moterį ,jeigu kitas traukia ,tai per prievartą miela nebūsi.Pačios moterys sudaro vyrams tokias šiltnamio sąlygas ,o paskui pergyvena ,klausinėja, kas ir taip sena kaip pasaulis.Sudarei salygas jam tiesiog bujoti. Netgi jeigu tu ir iniaciatyvos nerodytum,vistiek tarp jūsų nieko nebūtų,nes jau pridarei klaidų.Vyrus traukia nepasiekiamos moterys,o ne tos kurias gali paimti bet kada,o čia dar ir siūlaisi.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/17 07:25:08 07:25:08

Romuta:
nimffa:

Man irgi taip buvo.Turėjau moterį su kuria susitikdavau,nes ji to norėdavo.Bet savo gyvenimo moters joje nemačiau.Aš irgi iš karto atsakydavau į laiškus,niekada neatsakiau kaip kviesdavo,bet aš ieškojau savo moters ir kaip suradau daugiau nesusitikau.Taigi daryk išvadas,vyrą ar moterį ,jeigu kitas traukia ,tai per prievartą miela nebūsi.Pačios moterys sudaro vyrams tokias šiltnamio sąlygas ,o paskui pergyvena ,klausinėja, kas ir taip sena kaip pasaulis.Sudarei salygas jam tiesiog bujoti. Netgi jeigu tu ir iniaciatyvos nerodytum,vistiek tarp jūsų nieko nebūtų,nes jau pridarei klaidų.Vyrus traukia nepasiekiamos moterys,o ne tos kurias gali paimti bet kada,o čia dar ir siūlaisi.

nimffa

N

13 įrašai

2011/03/17 08:15:32 08:15:32

Aciu visiems... Jis vedes ir turi vaiku... Suzinojau.. Per viena rengini pamaciau ji flirtuojant su kita moterimi... ne zmona, tai reiskia jis tu kitu turi begale...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume