Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kas per vyro draugiskumas?

Kas per vyro draugiskumas?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/15 16:23:42 16:23:42

Paprastas dalykas – vaikiną tenkina esama situacija, jei dar tarp tų susitikimų įpinamas ir seksas, o įsipareigoti griežtų norų nėra, tai puikiai suprantama. Šiaip patarčiau pasikalbėti ir išsiaiškinti, bei apibrėžti jūsų santykius, nieko labai baisaus neatsitiks, jei nenorės įsipareigoti papraščiausiai žinosi, kad neverta gaišti laiko ir tiek.(na nebent taip jau myli kad pasitenkinsi esama situacija...)

Kalbant apie stereotipus ir nuostatą, kad būti vienam yra blogis – kiekvieno žmogaus apsisprendimas ką ir kada jam veikti. Nesakau, kad neieškau artimo žmogaus – atvirkščiai labai intensyviai, tačiau vienam man tikrai nėra blogai. Smerkiu nuostatą – nuo mamos prie žmonos ir kolegas vyrus, kurie taip elgiasi, laikausi nuomonės, kad didelė tiek charakterio, tiek vertybių dalis suformuojama po „tėvų lizdo“ palikimo, o ir liaudiškai kalbant išsilakstęs vyras ir pastovesnis, ir patikimesnis.

Iš esmės melancholiškos nuotaikos ir tas vienišumo jausmas užgriūna dažniausiai per didžiąsias metines šventes, o visa kita laiką pakanka draugų/ių, giminių, pažystamų, kolegų bendravimo, o ir įtemtos dienotvarkės, kad paprasčiausiai nebeliktų laiko jaustis vienišam.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/15 16:29:35 16:29:35

o seksas pas jus yra ar ne?

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/15 18:17:45 18:17:45

nimffa: Turiu pazistama vyra, kuris labai patinka. Kartais susimatom, susirasom, bet dazniau mano iniciatyva. Kai atsisveikinam, jis visada mane aistringai pabuciuoja. bet kai nesimatom, as is jo negaunu jokiu ziniu.... Dabar vel savaite nebuvo jokiu ziniu, galiausia pasiuliau jam susitikti prie kavutes, jis sutiko iskart. atsake: As taves lauksiu (turime vieta, kur visada susitinkame). Kaip man ji suprasti, kodel jis toks? Kas per "draugyste". Aciu.

Aš kaip vyras pasakysiu,kad jis vedęs, arba turi kitą,arba abi blogybės kartu.Nes jei myli moterį ,tai ją norisi visą laiką matyti.Čia ir taip viskas aišku.Visa kita tik pilstymas iš tiščio į kiaurą.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/03/15 19:08:33 19:08:33

deepsorrow: liaudiškai kalbant išsilakstęs vyras ir pastovesnis, ir patikimesnis.

Issilakstes vyras,mano nuomone,yra tikrai ne pastovesnis ir nepatikimesnis -tai yra mitas. Jis yra issibarstes daugybeje santykiu,priprates prie moteru ivairoves - ne taip paprasta pakeisti nusistovejusius iprocius. O kada jau visai nusilaksto, kad nebenori daugiau, tik ramaus prieglobscio - lieka "tuscias '', negali dovanoti savo moteriai jausmo pilnumos - nes jausmai jau isbarstyti, viskas su kitom daug kartu patirta, galu gale ir potencija jau nebe.. Atsiprasau uz palyginima: kaip nudevetas rubas. Visapusiskai geresnis tvirto charakterio, aukstos morales vyras,galbut klydes gyvenime, bet nedaug, toks, kuris nepuola i artimus santykius vos susizavejes, o kantriai puoseleja tikrus jausmus, vengia eksperimentu su naujomis moterimis, o jei jau turi savaja - saugo ir brangina ka turi.

ursulla

U

2 įrašai

2011/03/15 19:21:15 19:21:15

svetlana:
deepsorrow: liaudiškai kalbant išsilakstęs vyras ir pastovesnis, ir patikimesnis.

Issilakstes vyras,mano nuomone,yra tikrai ne pastovesnis ir nepatikimesnis -tai yra mitas. Jis yra issibarstes daugybeje santykiu,priprates prie moteru ivairoves - ne taip paprasta pakeisti nusistovejusius iprocius. O kada jau visai nusilaksto, kad nebenori daugiau, tik ramaus prieglobscio - lieka "tuscias '', negali dovanoti savo moteriai jausmo pilnumos - nes jausmai jau isbarstyti, viskas su kitom daug kartu patirta, galu gale ir potencija jau nebe.. Atsiprasau uz palyginima: kaip nudevetas rubas. [b:223mv9o5]Visapusiskai geresnis tvirto charakterio, aukstos morales vyras,galbut klydes gyvenime, bet nedaug, toks, kuris nepuola i artimus santykius vos susizavejes, o kantriai puoseleja tikrus jausmus, vengia eksperimentu su naujomis moterimis, o jei jau turi savaja - saugo ir brangina ka turi[/b:223mv9o5].

Kaip gražiai pasakyta, kaip toki surast

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/15 19:26:26 19:26:26

Mano situacija panaši. Tiesa, aš nesu labai įsimylėjusi, tikrai. Vis dar svarstau -verta su juo bendrauti, ar ne. Dėl to ir iniciatyvos nerodau. Paskambina, kartais susitinkam, visom progom pasveikina. Bučiniai, atrodo, tikrai jį užveda.
O aš tiesiog laukiu, nes nesu įsitikinusi, kad tikrai noriu su juo rimčiau bendrauti. Panašu, kad jis labai laukia mano iniciatyvos, todėl pats stabdo save. O aš niekur neskubu. Bet, jei būtų kaip autorei, manau, nepabijočiau parodyti daugiau iniciatyvos ir paskambinti ir pakviesti kažkur pati. Tada, ko gero, viskas greit paaiškėtų. Tiesiog dabar mane tenkina tokia situacija.Laukiu -jei nebeištvers ir pradės iniciatyvos rodyti daugiau, tada ir matysim.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/15 19:49:13 19:49:13

svetlana:
Issilakstes vyras,mano nuomone,yra tikrai ne pastovesnis ir nepatikimesnis -tai yra mitas. Jis yra issibarstes daugybeje santykiu,priprates prie moteru ivairoves - ne taip paprasta pakeisti nusistovejusius iprocius. O kada jau visai nusilaksto, kad nebenori daugiau, tik ramaus prieglobscio - lieka "tuscias '', negali dovanoti savo moteriai jausmo pilnumos - nes jausmai jau isbarstyti, viskas su kitom daug kartu patirta, galu gale ir potencija jau nebe.. Atsiprasau uz palyginima: kaip nudevetas rubas. Visapusiskai geresnis tvirto charakterio, aukstos morales vyras,galbut klydes gyvenime, bet nedaug, toks, kuris nepuola i artimus santykius vos susizavejes, o kantriai puoseleja tikrus jausmus, vengia eksperimentu su naujomis moterimis, o jei jau turi savaja - saugo ir brangina ka turi.

Svetlana jūsų post‘ai visada labai gražūs, prasmingi ir teigiami, gal kartais per daug teigiami. Kiek gali būti tikras, kad tavęs neapniks abejonės santuokoje, kad tikrai esi su tau skirtu žmogumi, jei neturėsi su kuo lyginti esamų santykių? Gal čia ir yra daugelio skyrybų priežastis, kad paskuba susisaistyti. Iš patirties sakau anksčiau nei norėjau , nei bandžiau kurti kažkokius rimtus, pastovius santykius – dabar tas noras jau atsiranda, bet pažvelgęs atgal į tuos nutrūkusius ryšius, tikrai nesigailiu, nes nematau merginos, su kuria norėčiau nugyventi likusį gyvenimą. Niekada nesakiau myliu – visada sakydavau patinki, myliu sakysiu tik piršdamasis, tokia yra mano nuostata, gal ir ciniška, gal ir seno kirpimo, gal dėl jos ir senberniu teks patapti, bet tik pajutus aistrą ar susižavėjimą moterimi iškarto rėkti – MYLIU!!! Manau yra banaloka ir nevyriška, tuo labiau, kad tai išreikšti gali ne vien žodžiais.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2011/03/15 20:50:27 20:50:27

Gal jis vedęs? Ar turi draugę?

nimffa: Turiu pazistama vyra, kuris labai patinka. Kartais susimatom, susirasom, bet dazniau mano iniciatyva. Kai atsisveikinam, jis visada mane aistringai pabuciuoja. bet kai nesimatom, as is jo negaunu jokiu ziniu.... Dabar vel savaite nebuvo jokiu ziniu, galiausia pasiuliau jam susitikti prie kavutes, jis sutiko iskart. atsake: As taves lauksiu (turime vieta, kur visada susitinkame). Kaip man ji suprasti, kodel jis toks? Kas per "draugyste". Aciu.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/03/16 00:26:34 00:26:34

deepsorrow: Svetlana jūsų post‘ai visada labai gražūs, prasmingi ir teigiami, gal kartais per daug teigiami. Kiek gali būti tikras, kad tavęs neapniks abejonės santuokoje, kad tikrai esi su tau skirtu žmogumi, jei neturėsi su kuo lyginti esamų santykių? Gal čia ir yra daugelio skyrybų priežastis, kad paskuba susisaistyti. Iš patirties sakau anksčiau nei norėjau , nei bandžiau kurti kažkokius rimtus, pastovius santykius – dabar tas noras jau atsiranda, bet pažvelgęs atgal į tuos nutrūkusius ryšius, tikrai nesigailiu, nes nematau merginos, su kuria norėčiau nugyventi likusį gyvenimą. Niekada nesakiau myliu – visada sakydavau patinki, myliu sakysiu tik piršdamasis, tokia yra mano nuostata, gal ir ciniška, gal ir seno kirpimo, gal dėl jos ir senberniu teks patapti, bet tik pajutus aistrą ar susižavėjimą moterimi iškarto rėkti – MYLIU!!! Manau yra banaloka ir nevyriška, tuo labiau, kad tai išreikšti gali ne vien žodžiais.

Aciu, Deepsorrow, man irgi jusu postai patinka nuo pat pradziu:daugeliu atveju teisingas, sveikas, tvirtas mastymas.
Negali del nieko buti tikras. Nes meile - tai visgi darbas, ugnis, kuria reikia "maitinti", priziureti. Butent del neteisingo suvokimo, kad meile gali gyvuoti pati viena, ir suyra santyliai, ir kyla zmonems abejoniu, ar jie su savo skirtuoju. O susizavi kitu - ir viskas vel pasikartoja.. Kaip pasake mano Mylimas Zmogus: "As niekada nenustosiu ieskoti. Jei nebeieskosiu taves vel ir vel - tada jau blogai bus..."
Jei nesi tikras kad myli - verta susilaikyti. Nematote merginos, su kuria noretumete buti visa gyvenima? Jus tik DABAR nematote. O rytoj gali buti visai kitaip.
Zodis "Myliu " sakomas kai zmogus is tiesu myli ir jau nebegali tyleti apie tai. Bet kol galima - taip gera apie tai...patyleti...Sakyti kad myliu - kodel gi nevyriska? Priesingai - nera zavesnio vyro uz ta, kuris taria tuos zodzius: Myliu tave...

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/03/16 02:25:41 02:25:41

Persiprasau. As kaip visalaika busiu ne vietoje.
Nesutikau savo. Nesutiksit. Vienas uz kita geresnis.
Atseit ieskau, tai baime i artuma dangstom.

deepsorrow:
, jei neturėsi su kuo lyginti esamų santykių? Gal čia ir yra daugelio skyrybų priežastis, kad paskuba susisaistyti. .

Kas per nesamones lyginti?! is situ nesamoniu dar viena priezastis skyrybom. Ne tapti kaip turetu buti, bet pakeisti partneri, kaip "turi buti". Pasakyk, pakeisti partneri lengviau ir patogiau nei ieskoti kompromisu su juo?!
Nesenai gliaudenom "privalumus'. Cia kaip vaikui naujas zaislas, pasidziaugiau "privalumais" noriu nauju "privalumu".

Cia tikriausiai tavo gyvenimo pasaukimas suprasti ana. Pati supranti ko nori is gyvenimo?
Ne, as nieko pries. Lakstykit, bandykit kur link lekia jusu Laikas.
Pamenu vaikysteje zaisdavom zaidima. Atspek is kurios rankos. Tas kuris neatspedavo budavo durnesnis, nors delnuose kartais budavo tuscia.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume