O gal gali paaiškint kodėl tau patikdavo tokie trumpi pasimatymai, o įsipareigojimų tarsi bijojai. Tiesiog tau buvo gera vienam? Ar galvojai, kad merginai taip nuolat tiks tokie neaiškūs santykiai? Ar bijojai įsimylėti ir galbūt paskui likt atstumtas? Ar dar kokia priežastis. man labai idomu šiaip kaip vyrai masto??
Niu cia klausimu lavina, jug jai ash vienaip ar kitaip atsakysiu i tavo klausimus, tas tikrai nereiksh, kad dauguma ar visi vyrai taip galvoja... Negaliu atstovauti visu vyru vardu, vejai butu...
Del manes... bijoti? bijoti- tai negyventi, tai stengiuosi shiuo jausmu nepasikliauti, vienam gera man ir dabar, nenoreciau, kad dar karta kas isipainiotu i mano voratinkli, del merginos jug rashiau, kad maniau, kad tokie santykiai tinka mums abiem, klydau.... gaila zmogucio, kad per mano durnuma ji buvo iskaudinta... todel betkokioje situacijoje(nebutinai tokioje) reikia kuo greiciau isiaishkinti kas kam patinka kas ne, nelengva aishku, bet reiketu stengtis kalbetis, kad veliau nekiltu nesusipratimu...
na tai suprantama, kad negali atsakyti už visa vyrišką giminę ... Juk kiekvienas žmogus vis kitoks Tiesiog keista kaip gali būti gera vienam, kai nėra su kuo dalintis džiaugsmais, vargais, rūpesčiais ir pan...