Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kas per vyro draugiskumas?

Kas per vyro draugiskumas?

xxx

X

308 įrašai

2011/03/15 13:48:44 13:48:44

Danielius:
xxx:
O gal gali paaiškint kodėl tau patikdavo tokie trumpi pasimatymai, o įsipareigojimų tarsi bijojai. Tiesiog tau buvo gera vienam? Ar galvojai, kad merginai taip nuolat tiks tokie neaiškūs santykiai? Ar bijojai įsimylėti ir galbūt paskui likt atstumtas? Ar dar kokia priežastis. man labai idomu šiaip kaip vyrai masto??

Niu cia klausimu lavina, jug jai ash vienaip ar kitaip atsakysiu i tavo klausimus, tas tikrai nereiksh, kad dauguma ar visi vyrai taip galvoja... Negaliu atstovauti visu vyru vardu, vejai butu...
Del manes... bijoti? bijoti- tai negyventi, tai stengiuosi shiuo jausmu nepasikliauti, vienam gera man ir dabar, nenoreciau, kad dar karta kas isipainiotu i mano voratinkli, del merginos jug rashiau, kad maniau, kad tokie santykiai tinka mums abiem, klydau.... gaila zmogucio, kad per mano durnuma ji buvo iskaudinta... todel betkokioje situacijoje(nebutinai tokioje) reikia kuo greiciau isiaishkinti kas kam patinka kas ne, nelengva aishku, bet reiketu stengtis kalbetis, kad veliau nekiltu nesusipratimu...

na tai suprantama, kad negali atsakyti už visa vyrišką giminę ... Juk kiekvienas žmogus vis kitoks Tiesiog keista kaip gali būti gera vienam, kai nėra su kuo dalintis džiaugsmais, vargais, rūpesčiais ir pan...

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/15 14:11:53 14:11:53

xxx:
na tai suprantama, kad negali atsakyti už visa vyrišką giminę ... Juk kiekvienas žmogus vis kitoks Tiesiog keista kaip gali būti gera vienam, kai nėra su kuo dalintis džiaugsmais, vargais, rūpesčiais ir pan...

Zinau, kad keista... visuomene nelabai megsta neshablonishku personu, nieko nepadarysi, labai nesinori tokiu budu ishsiskirti ish kitu, isheiti ish sistemos.... bet ash stengiuosi....
Oij kaip mes cia kiaulishkai, tema visai ne apie tai, sorrry autoryte...

Liepa Vasare

L

44 įrašai

2011/03/15 14:22:52 14:22:52

Arba drovuolis, arba jam malonus moterų dėmesys.Iniciatyvos nesiima, nes nėra tikras, kad to jam norisi.

xxx

X

308 įrašai

2011/03/15 14:25:04 14:25:04

Danielius:
xxx:

Zinau, kad keista... visuomene nelabai megsta neshablonishku personu, nieko nepadarysi, labai nesinori tokiu budu ishsiskirti ish kitu, isheiti ish sistemos.... bet ash stengiuosi....
Oij kaip mes cia kiaulishkai, tema visai ne apie tai, sorrry autoryte...

Na gal neužpyks temos autorė, juk panašią temą gvildenam

gal tiesiog čia gvildendami atsakysim į daugeli autorytės klausimukų
Nes gi tu pats rašei, kad buvai toj kitoj autorės nesuprastoj pusėj ...

O tai ka tu dėl to, kad neišeit iš sistemos stengies bendraut su merginom, bet įsipareigot bijai ?? Nepyk už klausimus ir lindimą į tavo širdį ,bet man tiesiog idomu kodėl taip yra??

Kad neatrodyčiau kvaila, tai pasakysiu, kad aš buvau toje kitoje nei tu pusėje kuri įsipainiojo į ta voratinklį. Ir ištikrųjų žiauriai jaučiaus - nes veiksmai vaikinuko netapo su jo žodžiais, bent jau iš moteriškos pusės žiūrint. jis sakė vieną, o darė tarsi kitą. Arba man vaidenos, nes turbūt aklai įsimylėjau ... Todėl po šiai dienai galvoju gal su manim kas negerai. Tiesiog ta draugystė man beveik įvarė nepasitikėjimo savim jausmą.

xxx

X

308 įrašai

2011/03/15 14:27:23 14:27:23

Liepa Vasare: Visai paprasta-įsivaizduok savo draugą geriantį "kavutes" su "tik draugėmis".Juk vienas iš jų- gal tikrai ištikrųjų-tik geria, o kitas, tikisi kažko daugiau.Be simpatijos vienas kitam, žmonės aplamai nebedrauja:).

vat būtent man taip ir atrodo, kad būtent be simpatijos žmonės nebendrauja.

nimffa

N

13 įrašai

2011/03/15 14:33:04 14:33:04

Tai kaip an galiausiai viska suprasti? Jis mane jaudina... bet jei kabinsiuos ant kaklo, irgi negerai, bet ir laukti, kol jis pats prades rodyti iniciatyva pabuti kartu, pavargau... Jo buciniai is proto veda...

xxx

X

308 įrašai

2011/03/15 14:46:56 14:46:56

nimffa: Tai kaip an galiausiai viska suprasti? Jis mane jaudina... bet jei kabinsiuos ant kaklo, irgi negerai, bet ir laukti, kol jis pats prades rodyti iniciatyva pabuti kartu, pavargau... Jo buciniai is proto veda...

Bliamba kaip tave suprantu tiesiog likimo draugės Nežinau kaip tau viskas baigsis ir aplamai ar tai turi pabaigą
Įsimylėjau berną iki ausų, kurio bučiniai iš proto vedė , būnant su juo valandos minutėmis virsdavo ... kartais jo taip pasiilgdavau, kad pati imdavau skambint ir rašyt, bet kaip tu sakai kabintis ant kaklo per prievartą neitin gerai ypatingai kai nesi tikra ko jis nori. Kai nebelysdavau į jo gyvenimą, jis pats pradėdavo domėtis kaip gyvenu kaip sekas. Aš pvz tai supratau kaip domėjimąsi manim, nes aišku to labai ir norėjau. Na teisiog neįsivaizduoju ko jis nori su manim, jei skambina pvz vėlai vakare tarsi patikrint ar aš vis dar viena, ar turiu jau kažka. Nors kai nusibodo tokie žaidimėliai, tai pasakiua jam tiesiai - šviesiai, kad aš norėčiau ji matyt savo antros pusės vietoje, bet kaip visad atsakymo "NE' negavau, o atsakymo "TAIP" taip pat nebuvo. VNZ aš suprantu, kad kaip minėjo Dalielius jiems tiesiog gera vieniems ir jie nenori nieko šalia savęs matyt. O kodėl taip yra nežinau - ta vaikina kurį įsiklipinau pažystu 3 metai. Nei šiaip, nei taip bendraujam pusę šio laiko.

Bet visa tai aš suprantu taip, kad jis man patinka, o aš jam ne.

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/15 14:50:14 14:50:14

[quote="xxx"]
O tai ka tu dėl to, kad neišeit iš sistemos stengies bendraut su merginom, bet įsipareigot bijai ?? Nepyk už klausimus ir lindimą į tavo širdį ,bet man tiesiog idomu kodėl taip yra??

Ash arba nebemoku reikshtis, arba... net nezinau... ASH BANDAU ISHEITI ISH SISTEMOS IR NEBIJAU TU ISIPAREIGOJIMU!!!!! man ju nereikia, nereikia shalia jokio zmogaus(labai artimo)... man uztenka bendravimo darbe, tarp draugu, internete... o tu visai nelendi man i shirdi(jug ne chirurge, tikiuosi?), tu tik klausi, o ash atsakau... tik kazkaip nepatogu temos darkyt...
Nimffa, prispausk ta vyruka i kampa, pareikalauk paaishkinti kas cia per zaidimas... negi taip sunku? Ar jis uzsienietis, kad nesusikalbat?

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/15 14:54:20 14:54:20

Liepa Vasare: Arba drovuolis, arba jam malonus moterų dėmesys.Iniciatyvos nesiima, nes nėra tikras, kad to jam norisi.

Vat būtent taip ir pagalvoju apie vaikinuką kurį įsikliopinau .... Tik galvoju mano įsikliopintas arba drovuolis, arba iniciatyvos nesiima nes nėra tikras, kad jam to norisi.

xxx

X

308 įrašai

2011/03/15 14:57:40 14:57:40

Danielius:
xxx:

Ash arba nebemoku reikshtis, arba... net nezinau... ASH BANDAU ISHEITI ISH SISTEMOS IR NEBIJAU TU ISIPAREIGOJIMU!!!!! man ju nereikia, nereikia shalia jokio zmogaus(labai artimo)... man uztenka bendravimo darbe, tarp draugu, internete... o tu visai nelendi man i shirdi(jug ne chirurge, tikiuosi?), tu tik klausi, o ash atsakau... tik kazkaip nepatogu temos darkyt...
Nimffa, prispausk ta vyruka i kampa, pareikalauk paaishkinti kas cia per zaidimas... negi taip sunku? Ar jis uzsienietis, kad nesusikalbat?

Aha tikrai prispausk jį į kampa ir paskui mums čia atsakymą parašyk ... Tik galvoju, kad atsakymo aš tave myliu, arba būkime pora negausi...

Jei netenkina tokie santykiai klausk tiesiai šviesiai - tik atsakymas gali būt tau ne toks kokio tu tikiesi, o tada tau jaučiu bus skaudu...
Lygiai taip pat kaip dabar turbūt skaudu skaityt ir mano šitą parašymą.

Nors iš visos širdies linkiu tau, kad tu paklaustum jo tiesiai šviesiai ir jo atsakymas būtų tai teigiamas ir konkretus, ir, kad Jūsų jausmai būtų tyri, gražūs ...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume