Maldininkas: Esu vezys. Tas ilgas atsakymas apie vezius man patiko, labai daug tiesos. Is pradziu horoskopu netikejau, netikiu kiaura galva ir dabar, bet skaitant darosi baisu, jog tiek tiesos gali parasyti apie tave bet kas.. Zinoma, daug kas gali neigti, kratytis to, bet budamas veziu, sakau, jog tiesos labai daug. Net baugiai daug. Keista, jog moterys dazniausiai atsiliepia apie vezius prastai.. Negaliu suprasti kodel.. Pirmus santykius, kurie truka ilga laika, kelis metus, vertinau labai, kuo toliau - tuo labiau as mylejau mergina, kuo toliau - tuo labiau norejau kurti seima, nors protas reke, jog esu tam per jaunas. Kiti santykiai, apie kuriuos esu minejes siame forume, buvo kosmaras. Visa meile atidaves, atgal gavau tik akmenine sirdi ir seksa, pastarasis taip pat buvo ne is geriausiu, nes tikrai norejosi daug daugiau, o pasiulymams as visada atviras, net keistom naujovem. Nesuprantu, kaip gali atsiliepti apie vezi blogai, kai mes tik norim myleti ir buti mylimais. Save turbut kaltinu, jog butent del to pastarieji santykiai nenusiseke, jog buvau per skystas, jog turejau but "retroseksualas" ar kaip ten jis. Bet save bandau raminti, jog siuo metu, netureciau susikoncentruoti ties santykiu paieskom, turiu pirmiausiai susitvarkyti gyvenima taip, kad po 10 metu galeciau ramiai kurti seima. Bet ka as save apgaudineju..
O su kitom nesidavei iš tos didelės meilės? Dauguma vėžių taip šneka, bet duodasi su visom iš eilės... sakau, atsipeikėk biški žmogau VĖŽIAI - LABAI DIDELI VEIDMAINIAI !!! Gali dangu zadet, ziuret i akis apsysisioje ir po to lekt pas kita. Sirdi jo visa gauni, bet ne kuna