Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Vyras- vėžys

Vyras- vėžys

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/21 12:21:32 12:21:32

Maldininkas: [quote:xwoy739m]O su kitom nensptsidavei iš tos didelės meilės? Dauguma vėžių taip šneka, bet duodasi su visom iš eilės... sakau, atsipeikėk biški žmogau VĖŽIAI - LABAI DIDELI VEIDMAINIAI !!! Gali dangu zadet, ziuret i akis apsysisioje ir po to lekt pas kita. Sirdi jo visa gauni, bet ne kuna

Nesidaviau ir kitos net netrauke. Turi savo moteri ir to uztenka. "Nemesk kelio, del takelio" stai kuo vadovaujuos, kai turiu mergina.

[quote:xwoy739m]Tikrai nereikia kaltint saves del skyrybu... Tas kaltinimas - tik soko pasekme. Tiesiog nebuvo skirta - ateis laikas, sutiksit sau skirtaji, tik reikia kantrybes Is patirties sakau [/quote:xwoy739m]

Tai jau fobija vystosi man del tu draugysciu, pacios moterys vercia vyrus tapti vienos nakties ieskotojais.. Gal tik is pykcio dabar taip kalbu [/quote:xwoy739m]

Tik is pykcio tu taip kalbi AS sakau - turek kantrybes, mylek, vertink save, nepasiduok uzpludusiam nepilnavertiskumui. NEMESK KELIO DEL TAKELIO - sutiksi sau skirtaja ir kad nors juoksiesi is sitos patirties...

Dentonas

D

6 įrašai

2012/03/21 22:36:53 22:36:53

Aš kaltas! Tpfu, vėžys! Tai aišku, chamas, vagis, žulikas, du kartus į Seimą bolotiravausi...
O jei rimtai, tai, manyčiau, pakamkamai tiksliai yra tai, ką prie kiekvieno horoskopo apie vėžius paskaitysi. Tačiau nereikia tikėtis, kad visi bus tokie - visi skirtingam ūky užaugom. O jei ilgai nerašom, tai turbūt todėl, kad poreikio nebuvo. Nebūtinai sekso, gal moteraitė tiesiog neįdomi. Bet yra tas reikalas, nepamiršti ilgai, ilgai. Tuo pačiu tatai ir gyvent trukdo!

Kes_One1338213154_db

K

12 įrašai

2012/03/24 06:33:35 06:33:35

Na ka galiu pasakyti, paskaiciau as situs komentarus, ir manau kad nepagristai dergiat ant veziu. As pats grynas veziukas, ir tikrai nesu koks palaidunas ar kazanova, niekad nepamirstu jei zmogus del manes yra padares ka gero, be to visada esu linkes padet Jei myliu moteri niekad jos neuzmirsiu, gal is salie ir gali pasirodyti kad galvoju tik apie save, bet taip tikrai nera, daug daugiau mastau apie kitus, ir tikrai nesu vaidmainis , nors kartais nutyliu ka galvoju, bet niekada nemeluoju.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume