nebesaulele: Svečias: Nebesaulele: Turiu omeny horoskopo zenkla.. Vyra - veziai, kokie jus is tikuju? Kodel kai sakai, kad paskambinsiu, nebeskambini, o paskui parasai meilu laiska, kodel taves nebuna savaite, o paskui atsirandi ir kalbi, kaip manes nori? Kodel kai nesimatom, tyli, nepaskambini, bet kai pamatai mane, nebenori paleisti... Noriu vyru komentaro.. Pavargau
Kaip vardas,tiesiog apie tą patį vyrą kalbi koks ir pas mane,tikrai čia tas pats.Tik matai aš neraudu,kai jis nepaskambina,nes aš turiu kitą,nes šitas vėžys mane užkniso,tai aš jam įtaisiau ragus,nes man toks nereikalingas.
Parasyk pirma vardo raide, jei ta pati, tada ir as jam ragus istatysiu....
Zinot ,paskaičiau aš čia apie vežius ir galiu paskyt ,kad tai man atsakymas ,kurio aš jau laukiu dvi savaites,nuo savojo vežio...komplimentai patys nuostabiausi ,jausmai patys nuoširdžiausi,žodžiai žodžiai ...nenoras paleist taves,netgi noras pakeist buvo ,jam savo, isitikinimus laisves tema ir...dingo kaip i vandeni,tiesa prieš tai ispejes ,kad ir kas benutiktu ,kad žinočiau ,jog aš jam buvau vienintele tokia gyvenime ir kad niekada nepamirš manes...po to trumpas laiškutis ,kad eina iš proto ,kaip pasiilgo...bet tel.nr.turi ...neskambina...aš- irgi neskambinu,tiesiog nustebus ,pasimetus ,laukiu ,o ko ?nežinau ,tiesiog niekas nera taip su manimi pasielges dar...ir štai skaitau jusu atsiliepimus apie vežius...ta pati ,patikekit ,lygiai ta pati ir aš jau kiek kartu mintyse perkračiau ,o šiandien perskaičiau...pasirodo ,jog nenuklydau nuo savo nuomones...