Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Isdavikas - kaip nenukenteti

Isdavikas - kaip nenukenteti

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/06 08:52:57 08:52:57

Gal kas turite patyrimo,nes nesuprantu tokio elgesio.Susipažinau su vyriškiu per internetą,rašo gražius laiškus apie ateitį,kviečia susitikti ir t.t.,bet aš dar svarstau nes atstumas didelis. Jis manimi susižavėjęs, bet jis ir toliau intensyviai būna toje pažinčių svetainėje.Tai aš nesuprantu tokio elgesio.Kaip čia viskas vyksta.Tai jeigu aš jam labai patinku,o jis man ,tai kodėl dar ieškoti?Ar čia taip natūralu?

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/03/06 09:05:18 09:05:18

Kas svarbiausia ( jei dar to nepadarėt) tai kalbėtis realiai, ne žinutėm ir ne telefonu, o akis į akį susitkus, tada matysit jo reakciją, emocijas... lengviau bus suprasti kas ir kaip aš asmeniškai su tokiu vyru nebendraučiau, nes jausčiausi kaip trečia. Gal ir per greit tikėtis kažkokių rimtų santykių, gal ir rinkimosi stadija, bet aš šiuo klausimu kategoriška.

Leida

L

2 įrašai

2011/03/06 11:04:18 11:04:18

Be "gyvo" bendravimo tikrai nereikia daryti jokių išvadų.

renata_

R

358 įrašai

2011/03/06 11:12:18 11:12:18

Nei tu nesi įsipareigojus, nei jis tau. Dar nėra iš viso normalių santykių tarp jūsų, jei taip galima išsireikšt, todėl nėra ir jokių trečių-penktų-ketvirtų ir pan. Čia yra pirminis tiesiog susižavėjimas ir tiek. Patarčiau neprisisvajot, bet tiesiog mėgautis bedravimu, labiau jį pažint, jei abiem to norisi. Ir svarbiausia "gyvai". Apie ateitį dar labai anksti ką galvot.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/06 15:29:07 15:29:07

Matau,kad jis pyksta.Susidarė toks įspūdis,kad aš nemoku bendrauti su vyrais.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/03/06 17:53:51 17:53:51

Svečias: Gal kas turite patyrimo,nes nesuprantu tokio elgesio.Susipažinau su vyriškiu per internetą,rašo gražius laiškus apie ateitį,kviečia susitikti ir t.t.,bet aš dar svarstau nes atstumas didelis. Jis manimi susižavėjęs, bet jis ir toliau intensyviai būna toje pažinčių svetainėje.Tai aš nesuprantu tokio elgesio.Kaip čia viskas vyksta.Tai jeigu aš jam labai patinku,o jis man ,tai kodėl dar ieškoti?Ar čia taip natūralu?

Pala - nei jūs pora, nei kažkuo įsipareigoję, net susitikę nebuvote. Tu dar net ir svarstai - susitikti ar ne. Jei ir susitiksite, visai neaišku ar draugausite ir kokio lygio ta jūsų pažintis bus. Šioje stadijoje vyriškis tik rašo laiškus, ir gal ne jums vienai, gal dar 5, bet tik tiek. Todėl jis gali svetainėje tupėti kiek širdis geidžia, nes jis dar tik renkasi, su kuo susitikti ir susipažinti. O jei jūs galvojate, kad patinkate kiekvienam vyrui, kuris rašo gražius laiškus ir dėl to jis dabar nebeturi teisės būti svetainėje, tai didžiai klystate.
Siūlau turėti mažiau lūkesčių ir matyti tik tai, kas yra - šiuo atveju vyriškis parašė laišką ir kviečia susitikti. Viskas. Nieko daugiau. Kuo blaiviau į gyvenimą žiūrėsite, tuo mažiau aplink kiaulių matysite.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/06 18:06:02 18:06:02

ugnelė.:
Svečias: Gal kas turite patyrimo,nes nesuprantu tokio elgesio.Susipažinau su vyriškiu per internetą,rašo gražius laiškus apie ateitį,kviečia susitikti ir t.t.,bet aš dar svarstau nes atstumas didelis. Jis manimi susižavėjęs, bet jis ir toliau intensyviai būna toje pažinčių svetainėje.Tai aš nesuprantu tokio elgesio.Kaip čia viskas vyksta.Tai jeigu aš jam labai patinku,o jis man ,tai kodėl dar ieškoti?Ar čia taip natūralu?

Pala - nei jūs pora, nei kažkuo įsipareigoję, net susitikę nebuvote. Tu dar net ir svarstai - susitikti ar ne. Jei ir susitiksite, visai neaišku ar draugausite ir kokio lygio ta jūsų pažintis bus. Šioje stadijoje vyriškis tik rašo laiškus, ir gal ne jums vienai, gal dar 5, bet tik tiek. Todėl jis gali svetainėje tupėti kiek širdis geidžia, nes jis dar tik renkasi, su kuo susitikti ir susipažinti. O jei jūs galvojate, kad patinkate kiekvienam vyrui, kuris rašo gražius laiškus ir dėl to jis dabar nebeturi teisės būti svetainėje, tai didžiai klystate.
Siūlau turėti mažiau lūkesčių ir matyti tik tai, kas yra - šiuo atveju vyriškis parašė laišką ir kviečia susitikti. Viskas. Nieko daugiau. Kuo blaiviau į gyvenimą žiūrėsite, tuo mažiau aplink kiaulių matysite.

Bet jis jau ant manes pyksta, motyvuoja ,kad aš nerimtai žiūriu į jį ir kad juo nesidomiu.Nors aš jam paaiškinau,kad jis mane domina,bet man sudėtingiau negu jam vyrui .

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/03/06 18:59:02 18:59:02

Koks gali būti rimtas žiūrėjimas į žmogų, kurio gyvenime nematei??? Kai susitiksi, jei patiksite vienas kitam, jei nuspręsite draugauti, tada ir bus rimta ar nerimta. O kol kas nieko nėra ir neaišku ar bus, taipykimas čia išvis ne vietoje. Nereikia žiūrėti toli į priekį, kai dar nė vieno žinsgnio ta linkme nepadaryta.
Iš nuosavos patirties: kai žmones skiria nemažas atstumas, labai dažnai po vieno ar kelių susitikimų ,,grįžta protas'' ir atstumas tampa pačia didžiausia kliūtimi.

beniko

B

19 įrašai

2011/03/06 21:39:23 21:39:23

Na, galima sakyti, kad naturalu bent jau ta prasme, kad paprastai visada taip ir buna. Greiciausiai, jis dar iki jusu buvo uzmezges ne viena pazinti, kontakta. Bendrauja, stengiasi pazinti. Net jei jus tikrai jam labai patinkat, visus taskus sudelios tik realus susitikimas.
Daugiau kaip ir nera ka pridurti, labai issamiai paaiskino Ugnele

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/07 09:56:48 09:56:48

ugnelė.: Koks gali būti rimtas žiūrėjimas į žmogų, kurio gyvenime nematei??? Kai susitiksi, jei patiksite vienas kitam, jei nuspręsite draugauti, tada ir bus rimta ar nerimta. O kol kas nieko nėra ir neaišku ar bus, taipykimas čia išvis ne vietoje. Nereikia žiūrėti toli į priekį, kai dar nė vieno žinsgnio ta linkme nepadaryta.
Iš nuosavos patirties: kai žmones skiria nemažas atstumas, labai dažnai po vieno ar kelių susitikimų ,,grįžta protas'' ir atstumas tampa pačia didžiausia kliūtimi.

"ugnele" nelabai suprantu - "grįžta protas"dėl ko jis gali grįžti.Taigi man atrodo,kad ar toli ar vietoje jokio skirtumo.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume