Svečias: Gal kas turite patyrimo,nes nesuprantu tokio elgesio.Susipažinau su vyriškiu per internetą,rašo gražius laiškus apie ateitį,kviečia susitikti ir t.t.,bet aš dar svarstau nes atstumas didelis. Jis manimi susižavėjęs, bet jis ir toliau intensyviai būna toje pažinčių svetainėje.Tai aš nesuprantu tokio elgesio.Kaip čia viskas vyksta.Tai jeigu aš jam labai patinku,o jis man ,tai kodėl dar ieškoti?Ar čia taip natūralu?
Pala - nei jūs pora, nei kažkuo įsipareigoję, net susitikę nebuvote. Tu dar net ir svarstai - susitikti ar ne. Jei ir susitiksite, visai neaišku ar draugausite ir kokio lygio ta jūsų pažintis bus. Šioje stadijoje vyriškis tik rašo laiškus, ir gal ne jums vienai, gal dar 5, bet tik tiek. Todėl jis gali svetainėje tupėti kiek širdis geidžia, nes jis dar tik renkasi, su kuo susitikti ir susipažinti. O jei jūs galvojate, kad patinkate kiekvienam vyrui, kuris rašo gražius laiškus ir dėl to jis dabar nebeturi teisės būti svetainėje, tai didžiai klystate.
Siūlau turėti mažiau lūkesčių ir matyti tik tai, kas yra - šiuo atveju vyriškis parašė laišką ir kviečia susitikti. Viskas. Nieko daugiau. Kuo blaiviau į gyvenimą žiūrėsite, tuo mažiau aplink kiaulių matysite.