Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Isdavikas - kaip nenukenteti

Isdavikas - kaip nenukenteti

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/03/07 10:10:41 10:10:41

Todėl, kad pradžioje, ypač, kai žmonės jaučiasi vieniši, jie griebiasi bet kurios pažinties, jei tik anketa kiek užkabina, o apie atstumą ir dėl jo kylančius finansinius ir kitus nepatogumus galvoja mažiausiai. O kai atvažiuoja vieną kitą kartą, paskaičiuoja, kiek tai atima laiko ir pinigų bei kokios ateityje perspektyvos būti kartu, tada dažnai nugali protas ir tokių draugystės dažnai išyra net dorai neužsimezgę. Aišku, kiekvienam atrodo, kad jo atvejis išskirtinis, bet mano patirtis tokia.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/08 08:01:42 08:01:42

Svečias:
ugnelė.: Koks gali būti rimtas žiūrėjimas į žmogų, kurio gyvenime nematei??? Kai susitiksi, jei patiksite vienas kitam, jei nuspręsite draugauti, tada ir bus rimta ar nerimta. O kol kas nieko nėra ir neaišku ar bus, taipykimas čia išvis ne vietoje. Nereikia žiūrėti toli į priekį, kai dar nė vieno žinsgnio ta linkme nepadaryta.
Iš nuosavos patirties: kai žmones skiria nemažas atstumas, labai dažnai po vieno ar kelių susitikimų ,,grįžta protas'' ir atstumas tampa pačia didžiausia kliūtimi.

"ugnele" nelabai suprantu - "grįžta protas"dėl ko jis gali grįžti.Taigi man atrodo,kad ar toli ar vietoje jokio skirtumo.

iek tau metu, kad skirtumo nejauti? juokina tokios padebesines moterys . paskui pliekia temas, kad vyrai kiaules, vyru nera.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/08 17:20:10 17:20:10

VanillaSky: Kas svarbiausia ( jei dar to nepadarėt) tai kalbėtis realiai, ne žinutėm ir ne telefonu, o akis į akį susitkus, tada matysit jo reakciją, emocijas... lengviau bus suprasti kas ir kaip aš asmeniškai su tokiu vyru nebendraučiau, nes jausčiausi kaip trečia. Gal ir per greit tikėtis kažkokių rimtų santykių, gal ir rinkimosi stadija, bet aš šiuo klausimu kategoriška.

Aš noriu ir įsiterpti,skaitinėjau skaitinėjau ir pasakysiu iš savo patirties.Susipažįstant ne internete tokių "triukų" nebūna,nes vyras jeigu įsižiūrėjo rimtai merginą ar moterį-nesvarbu,jis tik paskui ją laksto ir siekia,o internete vyras tai visas iš eilės patinkančias kabina arba lindi abejingi.Išvada -vis dėlto geriausia pažintis tik realybėje ,tegul ir prie duonos eilėje belaukiant,bet žinosi bent kad jau tikra ir viskas atvira.

prancuze

P

56 įrašai

2011/03/08 22:24:01 22:24:01

Svečias:
VanillaSky: Kas svarbiausia ( jei dar to nepadarėt) tai kalbėtis realiai, ne žinutėm ir ne telefonu, o akis į akį susitkus, tada matysit jo reakciją, emocijas... lengviau bus suprasti kas ir kaip aš asmeniškai su tokiu vyru nebendraučiau, nes jausčiausi kaip trečia. Gal ir per greit tikėtis kažkokių rimtų santykių, gal ir rinkimosi stadija, bet aš šiuo klausimu kategoriška.

Aš noriu ir įsiterpti,skaitinėjau skaitinėjau ir pasakysiu iš savo patirties.Susipažįstant ne internete tokių "triukų" nebūna,nes vyras jeigu įsižiūrėjo rimtai merginą ar moterį-nesvarbu,jis tik paskui ją laksto ir siekia,o internete vyras tai visas iš eilės patinkančias kabina arba lindi abejingi.Išvada -vis dėlto geriausia pažintis tik realybėje ,tegul ir prie duonos eilėje belaukiant,bet žinosi bent kad jau tikra ir viskas atvira.

zinoma kad tikras susizavejimas, duonos kainos gal be akiniu neiziuri.. o gal jam i uzpakali ivaziavai vezimeliu. susizavejimu pilna aplink

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/08 22:28:56 22:28:56

prancuze:
Svečias:

zinoma kad tikras susizavejimas, duonos kainos gal be akiniu neiziuri.. o gal jam i uzpakali ivaziavai vezimeliu. susizavejimu pilna aplink

o tu, prancuze, bent zodi prancuziskai moki?

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/09 05:55:54 05:55:54

prancuze:
Svečias:

Kokia "prancūzė"!Pagal gramatiką, tai tik karvių melžėja .

Svecias 2

S

7 įrašai

2011/03/09 14:26:21 14:26:21

bailamorena: Susitikineju su vyru, jis is kito miesto, bet atvaziuoja del manes. Siandien suzinojau, kad jis susirasineja su dar viena mergina, ja vadina lygiai taip pat kaip mane... Nors man sake, kad be manes daugiau nieko neturi... Jis man patinka, todel pasijutau labai blogai, viskas slysta is ranku. Mes pazistami 2 menesius. Man 30, jam 36. Kaip man toliau elgtis? Jis nezino, kad as suzinojau... Patarkite.

Aš patarčiau susitikus kiek galima ramiau viską išsiaiškinti ir jei iš jo pusės bus koks netaktas ar sutrikimas aiškinantis - viską palikti ir daugiau nesigręžioti į tą pusę. Nes jeigu vyras dubliuoja savo (būsimas) mylimasias, tai kalba tik prieš jį. Esu vyras ir žinau, kad tikrai mylima moteris nebus niekad lygi su kitomis ir jai tie patys komplimentai nebus sakomi.
Palikus jį ramybėje tikrai nieko neprarasi - liksi toje pačioje situacijoje kokioje buvai prieš susipažindama su juo. O jei įsivelsi, tai ateity tik patvirtinsi sklandančius mitus, kad visi vyrai kiaulės, o visos moterys duoda jei tik gražiai joms moki pačiulbėti. Tuos mitus, beje, platina labai nelaimingi žmonės. Dėkime visi pastangas, kad tokių mitų personažų būtų kuo mažiau.

prancuze

P

56 įrašai

2011/03/31 08:44:24 08:44:24

Aš noriu ir įsiterpti,skaitinėjau skaitinėjau ir pasakysiu iš savo patirties.Susipažįstant ne internete tokių "triukų" nebūna,nes vyras jeigu įsižiūrėjo rimtai merginą ar moterį-nesvarbu,jis tik paskui ją laksto ir siekia,o internete vyras tai visas iš eilės patinkančias kabina arba lindi abejingi.Išvada -vis dėlto geriausia pažintis tik realybėje ,tegul ir prie duonos eilėje belaukiant,bet žinosi bent kad jau tikra ir viskas atvira.[/quote]

zinoma kad tikras susizavejimas, duonos kainos gal be akiniu neiziuri.. o gal jam i uzpakali ivaziavai vezimeliu. susizavejimu pilna aplink [/quote]

Kokia "prancūzė"!Pagal gramatiką, tai tik karvių melžėja .[/quote]

pagal statusa tai tik svecias, kuris net nesugeba uzsiregistruoti, merci.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume