bailamorena: Susitikineju su vyru, jis is kito miesto, bet atvaziuoja del manes. Siandien suzinojau, kad jis susirasineja su dar viena mergina, ja vadina lygiai taip pat kaip mane... Nors man sake, kad be manes daugiau nieko neturi... Jis man patinka, todel pasijutau labai blogai, viskas slysta is ranku. Mes pazistami 2 menesius. Man 30, jam 36. Kaip man toliau elgtis? Jis nezino, kad as suzinojau... Patarkite.
Aš patarčiau susitikus kiek galima ramiau viską išsiaiškinti ir jei iš jo pusės bus koks netaktas ar sutrikimas aiškinantis - viską palikti ir daugiau nesigręžioti į tą pusę. Nes jeigu vyras dubliuoja savo (būsimas) mylimasias, tai kalba tik prieš jį. Esu vyras ir žinau, kad tikrai mylima moteris nebus niekad lygi su kitomis ir jai tie patys komplimentai nebus sakomi.
Palikus jį ramybėje tikrai nieko neprarasi - liksi toje pačioje situacijoje kokioje buvai prieš susipažindama su juo. O jei įsivelsi, tai ateity tik patvirtinsi sklandančius mitus, kad visi vyrai kiaulės, o visos moterys duoda jei tik gražiai joms moki pačiulbėti. Tuos mitus, beje, platina labai nelaimingi žmonės. Dėkime visi pastangas, kad tokių mitų personažų būtų kuo mažiau.