Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar būna ištikimų vyrų?

Ar būna ištikimų vyrų?

ištikimoji

I

2 įrašai

2011/02/08 19:05:44 19:05:44

Mano vyriškis uždavė netikėtą klausimą:atleistum man neištkimybę? Ir iš karto po to įsidarbino vien moterų kolektyve. Kai pradėjau klausinėti, parodžiau jam savo abejones, baisiausiai supyko.Net nenorėjo daugiau apie tai kalbėti. Itariu, kad jis nebeištikimas man arba bent jau planuoja, nes tiedu įvykiai tiesiog sekė vinas paskui kitą. ors gal sutapimas. Padėtis komplikuojasi tu, kad esame laikinai atsiskyre (esu ilgalaikėje komandiruotėje). Pavydžiu, nebegaliu dirbti, pasakiau jam kad niekada neatleisčiau. Vyrai, ar įmanoma likti ištikimam tokiomis sąlygomis? Iš viso ką visi ir visos manote?

ištikimoji

I

2 įrašai

2011/02/08 19:15:39 19:15:39

Atsiprašau už klaidas ir nerišlumą, labai jaudinuosi. Pati net neplanuoju būti neištikima,ir nebuvau niekada, todėl ir atleisti tokio dalyko negaliu,nerandu savyje jėgų, mes jau nebesame jauni. Suprantu, kad tai amžina gal pabodusi tema, bet gal kas nušvies? Gal man gydytis reikia, per skaudžiai reaguoju? Jis labai mėgsta moterų dėmesį beje. Bet iki šiol nebuvo išdavęs...Bijau netekti jo. O su išdavusiu būti nebegalėsiu.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/08 20:09:08 20:09:08

Vyras negali būti ištikimas, tad gali liuosiai skirtis jau dabar. Anksčiau išssiskirsi - mažiau galva skaudės. Gyvenimas yra gražus ir be vyrų. Kam jie mums?

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/08 21:04:33 21:04:33

ištikimoji: Mano vyriškis uždavė netikėtą klausimą:atleistum man neištkimybę? Ir iš karto po to įsidarbino vien moterų kolektyve. Kai pradėjau klausinėti, parodžiau jam savo abejones, baisiausiai supyko.Net nenorėjo daugiau apie tai kalbėti. Itariu, kad jis nebeištikimas man arba bent jau planuoja, nes tiedu įvykiai tiesiog sekė vinas paskui kitą. ors gal sutapimas. Padėtis komplikuojasi tu, kad esame laikinai atsiskyre (esu ilgalaikėje komandiruotėje). Pavydžiu, nebegaliu dirbti, pasakiau jam kad niekada neatleisčiau. Vyrai, ar įmanoma likti ištikimam tokiomis sąlygomis? Iš viso ką visi ir visos manote?

Vyrų tikrai būna ištikimimų, aš pats likau ištikikimas savo buvusiai sužadėtinei išdraugavus beveik 7 metus, nors ji praktiškai kasmet į šoną nuklysdavo... galų gale atsibodo tie tokie žaidimai ir ją palikau. Draugų rate irgi visi tokie pat doruoliai, nei minties į šoną nueit neturi.
Apie jos neištikimybę sužinodavau iš pagerėjusių santykių, tapdavome idialia pora, o kai ji nieko neturėdavo jausdavos tokia tarsi trintis...
Buvusioji taip pat įsižeisdavo jei pareikšdavau bent menkiausią abėjonę, atsitverdavo tylos siena. O jei įkalčius parodydavau, puldavo ant kelių ir prisiekinėdavo, kad tai nepasikartos.
Daugkas sakys, kad kvailys paskutinis esu, dabar ir pats taip manau, nes išties gala, kad po pirmo karto patikėjau ašarom ir grįžau, ir veltui tiek laiko iššvaisčiau.
Manau tapr dviejų, mylinčių vienas kitą, protingų žmonių net minties negali būti apie neištikimybę.
O mylimuoju/mylimaja reikia vistik pasitikėt, kitaip nieko gero iš to neišeis.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/08 21:14:09 21:14:09

Svečias: Vyras negali būti ištikimas, tad gali liuosiai skirtis jau dabar. Anksčiau išssiskirsi - mažiau galva skaudės. Gyvenimas yra gražus ir be vyrų. Kam jie mums?

Gal kam jie tau?

awakenas

A

4 įrašai

2011/02/08 21:19:07 21:19:07

Pasaulyje visko būna, jeigu tikime, kad yra Dievas, tai kodėl klausiame tokio kvailo klausimo? Akivaizdu, yra visokių, žinok kur ieškoti - rasi betką ko nori...

Rimtas vyras nebus neištikimas jeigu bus su ta kurios jam reikia. Kai turi tai ko nori, jokios kitos, žemesnio lygio to dalyko versijos nebedomina.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/08 21:53:25 21:53:25

Svečias:
Svečias: Vyras negali būti ištikimas, tad gali liuosiai skirtis jau dabar. Anksčiau išssiskirsi - mažiau galva skaudės. Gyvenimas yra gražus ir be vyrų. Kam jie mums?
Gal kam jie tau?

nu tai zinoma, kad vyrui vyras nereikalingas

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/09 06:36:37 06:36:37

awakenas: Pasaulyje visko būna, jeigu tikime, kad yra Dievas, tai kodėl klausiame tokio kvailo klausimo? Akivaizdu, yra visokių, žinok kur ieškoti - rasi betką ko nori...

Rimtas vyras nebus neištikimas jeigu bus su ta kurios jam reikia. Kai turi tai ko nori, jokios kitos, žemesnio lygio to dalyko versijos nebedomina.

Vyras iš prigimties negali būti ištikimas. Nepersk į vandenį ir nebaidyk vėžių.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/02/09 06:53:25 06:53:25

Svečias:
Vyras iš prigimties negali būti ištikimas.

Kodel negali?

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/09 08:00:14 08:00:14

Svečias:
Vyras iš prigimties negali būti ištikimas. Nepersk į vandenį ir nebaidyk vėžių.

Joo - protingu bobeliu beveik nebuna - ish komentaro matosi

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume