2011/03/02 00:47:48 00:47:48
Orinta: Svečias: Yra istimimu, tik reikia rasti. Man mano Vytukas istikimas, kad ir kaipas nepasitikejau, bet istikimas ir tiek. Mano buves vyras irgi istikimas buvo. Taip kad moterys, nereikia nusiminti.
Cia mano.
Dar galiu prideti,kad as Vytukui irgi istikima. O Laima tegu maziau geria
na negaliu maziau gert,kaip rekomenduojama 2-3litrai i diena-taip ir darau Orintele-kad tavo buve vyrai buvo istikimi?negirdejau,tik zinau,pries paskutini buvai ismetus is namu,paskutini(NA pries balvona)abudu ismetet,tai uz ka?uz istikimybe? Kad skruzdziu spirito ir valerijono pamaukdavai prie konteineriu su chebra irgi zinau-kad vaikus augino tavo tevas,kai buvo daudiadienes-pati sakei,tai del mano gerimo buk rami tarp musu gerimu skirtumas nemazas-as laku mineralini,o tu pilstuka(na kam tuo momentu pinigiuku turi)ar ne taip?SEKMES tau MYLIU JUS ABU
2011/03/02 07:48:29 07:48:29
Nuo vyru neistikimybes moterim katais smegenys suminksteja. Ar tu ir gyvai tokia priciuozus?
2011/03/02 10:04:59 10:04:59
Orinta: Nuo vyru neistikimybes moterim katais smegenys suminksteja. Ar tu ir gyvai tokia priciuozus?
aisku nebuciau priciuozus gyvai ar mirusiai-neatsakineciau i tavo komentarus taip kad priciuozimas pas abi
2011/03/02 10:49:11 10:49:11
Laima, ar bent susivoki su kuo rasinejiesi?
2011/03/02 11:02:14 11:02:14
Orinta: Laima, ar bent susivoki su kuo rasinejiesi?
o kaip tau atrodo?negi suda malciau,jei nesuvokciau va jau beveik viska israsiau ir skausmas lengveja,sako kad reik iskalbet arba israsyt ir viskas praeis taigi aciu visiem kas netingejo man atsakinet,rasinet jus visi man tikrai padejot.Nesu as kvaila,kaip daugelis cia nusprende(bet pati pasirinkau toki buda )kad ismesciau is vidaus skausma ir nusivylima.Aciu visiem man padejusiem.Myliu visus.Visiem linkiu kuo geriausios dienos
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume