Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar būna ištikimų vyrų?

Ar būna ištikimų vyrų?

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/02/09 09:32:14 09:32:14

Buna, nebuna, buna, nebuna....
Pernai maciau dar buvo

bailamorena

B

13 įrašai

2011/02/09 11:02:23 11:02:23

Jei jam kilo toks klausimas, ar atleistumete, reiskia jam kilo ir minciu... Istikimu buna, bet jis turi myleti, gerbti, susilaikyti nuo pagundos, jei jums kyla abejoniu, reiskia nepasitikite juo. Tiesiog pasakykite, kad uzuot budamas neistikimas pasakytu, ko jam truksta jusu santykiuose, kas jam patinka kituose moteryse, juk ir jus, noredama issaugoti santykius, galite buti butent tokia, kuruos jis nori - taip atrodyti, kalbeti, kvepeti ir t.t.

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/02/09 14:37:38 14:37:38

bailamorena: Jei jam kilo toks klausimas, ar atleistumete, reiskia jam kilo ir minciu... Istikimu buna, bet jis turi myleti, gerbti, susilaikyti nuo pagundos, jei jums kyla abejoniu, reiskia nepasitikite juo. Tiesiog pasakykite, kad uzuot budamas neistikimas pasakytu, ko jam truksta jusu santykiuose, kas jam patinka kituose moteryse, juk ir jus, noredama issaugoti santykius,[color=#FF0000:2ka5rnxa] galite buti butent tokia, kuruos jis nori - taip atrodyti, kalbeti, kvepeti ir t.t.

[/color:2ka5rnxa]

Nu cia tai visiska nesamone.

ritjuo

R

14 įrašai

2011/02/10 07:56:59 07:56:59

atleisti - neatleisti? čia kaip Hamleto amžinasis būti - ar nebūti

jaunystėje buvau labai kategoriška, niekad nesuprasdavau mamos, kaip galėjo tėtei atleist neištikimybę ir toliau gyventi, visad sakiau: aš tai jau tikrai nedovanočiau... Dabar tikiu, kad mūsų mintys materializuojasi, nes ir pačiai taip atsitiko, kaip mamai... ir nežinau, kas tai buvo (ta prasme - atleidau ar ne), greičiau, pasinaudojau tuo faktu, kad vyras įsitaisė meilužę ir palikau jį, iki to mūsų santykiai jau griuvo dėl alkoholio ir t.t. Į meilužę žiūrėjau kaip į Dievo dovaną man - vyras nebūtų gyvenęs vienas, jis bandė taikytis, būčiau pagailėjusi vaikų (nes jiems reika tėvo, namų), būčiau atleidusi ir toliau vargusi ( mano ex gyvenimo moto: gėriau ir gersiu, ir da žinau kur yr )... Taigi, meilužė buvo tik priedanga, pasiteisinimas prieš vaikus, kodėl negaliu atleist jų tėvui...
Mielos moterys, jei vis dar mylit savo vyrus, jei šeimos ugniakuras dar rusena, pakurstykit jį - ten dar galima įžiebt o-ho-ho kokią ugnį ... Visos neištikimybės pirmiausia prasideda nuo minčių ... Kažkur skaičiau, kad pats svarbiausias organas seksui - smegenys, viskas prasideda ten... Vyras negali be moters (jei jis normalus vyras ), jei jis negaus iš žmonos, to, ko jam reikia, jis ieškos kitur... Kalbėkitės vieni su kitais... Sakykit garsiai, ko jums reikia, ko ieškot, ko trūksta... Nesakau, kad tai lengva - bet bandyti verta

SĖKMĖS VISIEMS

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/10 09:25:59 09:25:59

senas hrienas: Buna, nebuna, buna, nebuna....
Pernai maciau dar buvo

Nu neteko to dar girdėti ir realiai matyti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/10 14:16:01 14:16:01

Dar vienas istikimas vyras liko <-------

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/10 18:45:19 18:45:19

senas hrienas:
bailamorena: Jei jam kilo toks klausimas, ar atleistumete, reiskia jam kilo ir minciu... Istikimu buna, bet jis turi myleti, gerbti, susilaikyti nuo pagundos, jei jums kyla abejoniu, reiskia nepasitikite juo. Tiesiog pasakykite, kad uzuot budamas neistikimas pasakytu, ko jam truksta jusu santykiuose, kas jam patinka kituose moteryse, juk ir jus, noredama issaugoti santykius,[color=#FF0000:291dxg80] galite buti butent tokia, kuruos jis nori - taip atrodyti, kalbeti, kvepeti ir t.t.
[/color:291dxg80]

Kodel nesamone, argumentuok

senas h.

S

26 įrašai

2011/02/10 19:48:07 19:48:07

Svečias:
senas hrienas:
bailamorena: Jei jam kilo toks klausimas, ar atleistumete, reiskia jam kilo ir minciu... Istikimu buna, bet jis turi myleti, gerbti, susilaikyti nuo pagundos, jei jums kyla abejoniu, reiskia nepasitikite juo. Tiesiog pasakykite, kad uzuot budamas neistikimas pasakytu, ko jam truksta jusu santykiuose, kas jam patinka kituose moteryse, juk ir jus, noredama issaugoti santykius,[color=#FF0000:939myyyl] galite buti butent tokia, kuruos jis nori - taip atrodyti, kalbeti, kvepeti ir t.t.
[/color:939myyyl]

Kodel nesamone, argumentuok

Reikia nubraukti dulkes nuo savo veidrodzio ir prisiminti savo gerasias savybes, o nekopijuoti kitu,tai juokinga...Man pvz. patinka kai kurios aktores, bet tikrai nenoreciau , kad mano moteris man jas primintu.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/10 20:04:32 20:04:32

[quote="senas h."Nu cia tai visiska nesamone.[/quote]
Kodel nesamone, argumentuok [/quote]

Reikia nubraukti dulkes nuo savo veidrodzio ir prisiminti savo gerasias savybes, o nekopijuoti kitu,tai juokinga...Man pvz. patinka kai kurios aktores, bet tikrai nenoreciau , kad mano moteris man jas primintu.[/quote]
Idomu kodel nenori kad jas primintu? Tavo moteris tau patinka tokia kokia yra ar kita priezastis?

aida26

A

2 įrašai

2011/02/11 20:16:28 20:16:28

vyras gali būti idealus šeimoje...ir turėti žavią moterį šalia...jei jis nekvailas niekada nesukels abejonių savo žmonai...neištikimybė buvo, yra ir bus, nereikia dėl jos isterikuoti..

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume