Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Pažintis-mano vyras.

Pažintis-mano vyras.

SonKa

S

840 įrašai

2010/12/10 09:55:01 09:55:01

Nesupratau, kur čia pamatei idėja

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/10 09:57:15 09:57:15

sėdėti pazintyse ir skust žmonom už atlygį

SonKa

S

840 įrašai

2010/12/10 10:04:22 10:04:22

Svečias: sėdėti pazintyse ir skust žmonom už atlygį

Tau tik atlygis rūpi, daugiau nieko nesumąstai... Fui....
Yra ir kitų malonumų, ne tik pinigai

atsikvepusi

A

9 įrašai

2010/12/10 10:26:41 10:26:41

[quote:39s44j72]O man taip ir knieti žmonikei to "šoferiuko" duoti žinią, kad pasižvalgytų po Pažintys.lt ir Facebook'ą[/quote:39s44j72]

Žinai SonKa - bent mano atveju , aš tikrai būčiau dėkinga , tam žmogui , kuris jau anksčiau
būtų pranešęs apie mano vyro nuklydimus.
Šeimoje buvo gerbiamas žmogus , šokinėjama aplink jį, juo rūpinamasi.
Aš pasitikėjau žmogumi, o čia už mano nugaros sau linksminosi vyriškis.
.
Ar nebūtų skaudu - jei Tu visa tai sužinai, kaip jau jis nežinia kiek pupyčių turėjas ir už tavo akių linksminesi.
Tiesiog būtų visi taškai sudėti ir būtų buvę visai kitaip.
Būčiau ir aš džiaugusi savo gyvenimu, bet ne - vyras mane saugojo, kaip kažin ką.
Nežinau ar sugebėčiau būti kitokia, ieškoti pažinčių - tai ne man.
Virtualus bendravimas, jei jis toksai- tai tegul būna, bet jei išduodama, tai čia visai kas kita
ir tokiam žmogui , tikrai neturėtų būti PAGARBOS.

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/10 10:35:15 10:35:15

[b:1j3h9kbz]Bendravimas[/b:1j3h9kbz]
Kiekvienas savo gyvenime galime išskirti penkias svarbias jo dalis. Turime [color=#BF0040:1j3h9kbz]fizinę, emocinę, protinę, socialinę bei dvasinę gyvenimo pusę[/color:1j3h9kbz]. Visos šios penkios yra taip suformuotos, kad kartu veiktų harmoningai. Savo intymumo paieškose norime gauti sprendimą šiandien, tuoj pat.

Viena iš mūsų problemų yra ta, kad norime „akimirksniu“ save patenkinti. Kuomet intymumo poreikio savo santykiuose mes nepatenkiname, ieškome sprendimo, įgyvendinamo „akimirksniu“. Kur mes ieškome? Fizinėje, protinėje, socialinėje, emocinėje ar dvasinėje gyvenimo pusėje? Fizinėje.

Lengviau tapti fiziškai intymiems su kitu priešingos lyties žmogumi per valandą ar pusvalandį - tai tiesiog priklauso nuo poreikio! Bet greitai suvokiame, kad seksas gali būti tik laikinas paviršutiniškų troškimų atpalaidavimas.[color=#000080:1j3h9kbz][b:1j3h9kbz] Vis tiek dar jaučiame nepatenkintą daug gilesnį poreikį.[/b:1j3h9kbz][/color:1j3h9kbz]Intymus bendravimas asocijuojasi su dideliu artumu poroje. Ne būtinai pora turi kuo daugiau mylėtis, kad galėtu teigti, jog turi intymų bendravimą. Intymumas tai ir dalinimasis paslaptimis, ir žinojimas apie kito erotinės fantazijas, buvimas kartu.
[url:1j3h9kbz]http://zurnalas.darnipora.lt/intymu-7679.html[/url:1j3h9kbz]

SonKa

S

840 įrašai

2010/12/10 11:03:01 11:03:01

atsikvepusi: [quote:frj8rdr8]O man taip ir knieti žmonikei to "šoferiuko" duoti žinią, kad pasižvalgytų po Pažintys.lt ir Facebook'ą

Žinai SonKa - bent mano atveju , aš tikrai būčiau dėkinga , tam žmogui , kuris jau anksčiau
būtų pranešęs apie mano vyro nuklydimus.
Šeimoje buvo gerbiamas žmogus , šokinėjama aplink jį, juo rūpinamasi.
Aš pasitikėjau žmogumi, o čia už mano nugaros sau linksminosi vyriškis.
.
Ar nebūtų skaudu - jei Tu visa tai sužinai, kaip jau jis nežinia kiek pupyčių turėjas ir už tavo akių linksminesi.
Tiesiog būtų visi taškai sudėti ir būtų buvę visai kitaip.
Būčiau ir aš džiaugusi savo gyvenimu, bet ne - vyras mane saugojo, kaip kažin ką.
Nežinau ar sugebėčiau būti kitokia, ieškoti pažinčių - tai ne man.
Virtualus bendravimas, jei jis toksai- tai tegul būna, bet jei išduodama, tai čia visai kas kita
ir tokiam žmogui , tikrai neturėtų būti PAGARBOS.[/quote:frj8rdr8]
Jei jau flirtuoja virtualiai, tai ir realiai turi planų... Patikėk, žinau Netempk ilgai, nes gali pavėluoti ir tikrai ras jis sau "paguodą"

adrinis

A

48 įrašai

2010/12/10 15:42:14 15:42:14

atsikvepusi: Mano vyras man neištikimas. Žinodama , kad jis lankosi forume "Pažintys" prisregistravau ir aš.
Labai nesunkiai pagal metus ir miestą suradau savo vyrą.
Bendraujame smagiai, pasirodo nėra jiokių problemų susitikti, nėra laisvo ploto - atsiras,
duodamas slaptas telefoniukas- visi skabučiai peradresuojami jam į jo telefoną.
Vis kviečia susitikti, [b:r3xk196t]kad tik dėl manęs [/b:r3xk196t]ir tupi šiame forume - smagu.
Norėčiau padaryti staigmeną ir susitikti - kur nors, arba mūsų miegamajame,
būtų smagaus juoko , bet .................. Pamasčiau.
Nežnau kokia bus vyro reakcija,nežinau ką jis gali padaryti su manim.
Prirašyta oi kiek daug .

ar tik nesavo fantazijas rasineji? zinoma, niekas nezino, niekas nemato, prirasyti daug gali. o kitiems smagintis belieka

Liepa

L

212 įrašai

2010/12/10 15:50:25 15:50:25

net nezinau ka tokioj situacijoj daryciau bet jau normalaus bendravimo tai tikrai jau nebebutu

Svečias

S

689 įrašai

2010/12/10 16:57:25 16:57:25

Aha,dabar man tapo viskas aisku.Pasirodo ,jog cia yra labai daug "nusivylusiu namu seimininkiu",medziojanciu savo pusius.Is pradziu niekaip nedaejo, kodel taip yra?parasai vienai ,kitai,ir nulis reakcijos.Pasirodo labai paprastas atsakymas:parasai,o ji pasiziuri-kas toks raso?oi ne!cia nemano pusis...tai mat kaip yra...Amziu gyveni-amziu mokais.

Taskas

T

207 įrašai

2010/12/10 17:33:17 17:33:17

Atsikvepusi, o tu paprasyk sukonkretinti kas tos jo beribes fantazijos. Ar tai net antrankiai, botageliai ir sliauziojimas moteriai po kojom bunant vergo vaimenyje. Paklausk, o kodel jam to nesuteikia zmona, gal ir tu nesugebesi suteikti, nors ir noretum kai ka isbandyti. Paprasyk pasidalinti savo slapciausia fantazija. Paklausk kaip turetum elgtis, bendrauti , kad nekartoti jo zmonos klaidu. Juk jei jis cia , vadinasi negerai kazkas ju santykiuose.

Sekmes;)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume