2010/12/09 22:55:30 22:55:30
Svečias: atsikvepusi: Nežinau ką ir berašyti, bet tas vyksta tikrai.
Štai kokį atsakymą parašė:
[color=#0080FF:1yxnctje]Tai as vedes kolkas....Mano seksualines fantazijos beribes.[/color:1yxnctje]
Va taip, tai kaip man elgtis?
Pas mano vyrą seksualinės fantazijos beribės.
Pasiteirauk kokios konkreciai ,nesibaimink , buk drasi Nemanau, kad parasys kazka toookio , ko negaletum jam suteikti Daugumos vyru beribes fantazijos baigiasi ties oraliniu seksu
Kartais vyrai paraso tokiu dalyku, kad oho... Tuomet verta paklausti, ar tai jau bandes, ar daug tokios patirties turi. O tu, zinoma sakyk, kad turi patirties, moki ir esi tuose dalykuose super
P.S. Internete labai daug vyru, kurie realiai nesusitinka, gal nedrysta. Jie tik susirasineja, skaito svetimas fantazijas, kartais skambina telefonu, o seip tai sfantazuoja ir smaukosi.
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
C
1075 įrašai
2010/12/10 06:15:48 06:15:48
Taskas: Isnykti as turejau omenyje ,tik tada, kai santuokoje santykiai pradeda gereti. Vyras neprades ieskoti kitos moters, jei ji vel tenkins santykiai su zmona.
Taip, taip, taip.
Kaip as anksciau nepagalvojau. Pazinciu svetaines tam ir reikalingos, kad gerinti santykius poroje.
Vyras neprades, vyras prades.
Jis jau pradejo. ir butu geras klausimas su keliom jis tai daro. Visai gali buti, kad kitame lygyje sitame "zaidime".
Siaip smalsu, kiek vyru savo naujajai pusei, tokiu metodu, pasakoja savo nuoskaudas is praejusiu santykiu?!
Bet kuriuo atveju sito "zaidimo" stabe dalyvauju. Idomu kuo tai baigsis.
2010/12/10 07:33:29 07:33:29
Aš taip susidomėjau ir įsitraukiau į šitą situaciją skaitydama... Bet tu stipri moteris, šaunuolė. Visai kaip mano mama, kuri šypsosi ir mąsdto kelis žingsnius į priekį. Sako, kad vyrai nuspėjami ir apgudraujami, tik reikia pasukti gerai galvą... Siūlau tau išsiklausinėti daug smulkmenų. Bet nepilk žibalo į ugnį, nesakyk, kad esi šiuose reikaluose super - svajonių tenkintoja... Manau geriau pasakyti, kad kiekvienam vyrui to trūksta, nes jis to neišsako savo moteriai... Neįtikink jo, kad kažkur yra kita, geresnė už jo žmoną... O dėl to, kad pasigilint, kodėl jis čia būna ir ko jam neduoda žmona, labai geras patarimas... labai laukiu atomazgos, tikiuosi jums pavyks išsaugoti santuoką... Aš pati tai tokia myžnė, kai ką užmatau, iškart sceną iškeliu, nežinau, ar galėčiau atleisti tokį nuklydimą, kas žino ko ten buvo su kitom... bet manau, kad tu elgiesi gudriai kaip lapė ir gerbiu už tai, kad sugebi taip suimti save
2010/12/10 08:10:34 08:10:34
Jeigu norite susigadinti sau gyvenimą arba issiskirti, būtinai pasidomėkite kuo užsiima Jūsų vyras.
Skaitykite jo žinutes gautas telefone ir visaip kaip sekite. Skyrybos garantuotos.
2010/12/10 08:20:35 08:20:35
.
Visiems labai ačiū už gerus patarimus.
Visus perskaičiau - vis teisingi.
Visi pergyvenimai ir ašaros , dėl neištikimybės praeityje.
Skirtis nei nesiruošia, o jei ir norėtų tai per daug formualumų.
Kiekvienas svajojame apie gražius santykius, bet....
Anketoje-" pažintys"nurodęs, kad "vedes".
Tai nors tiek, bet tas nepaguodžia.
Ten tų pupyčių tiek daug, kad... gali kuri ir užsikabinti.
2010/12/10 08:27:41 08:27:41
Atsikvėpusi, noriu tik paklausti: ar kartais nesi iš Marijampolės pedagogė - anglistė, o Tavo vyras vairuotojas?
Pažintyse buvau užsiregistravusi ir flirtuoju iki šiol su tokiu egzemplioriumi...
2010/12/10 08:33:18 08:33:18
.
Tikrai neee.
SonKa - čia tik parodo , kiek jų čia daug , tokių atsipūtusių vyrų.
2010/12/10 08:40:35 08:40:35
Taip cia ju daug, visi laukia kol ju antrosios puses suras, aiskintis santykiu. Jei nesuras pas kitas iseis.
2010/12/10 09:44:52 09:44:52
atsikvepusi: .
Tikrai neee.
Visiškai teisingai
O man taip ir knieti žmonikei to "šoferiuko" duoti žinią, kad pasižvalgytų po Pažintys.lt ir Facebook'ą...
Užtat aš ir nenoriu jokių įsipareigojimų, kad paskui nereiktų Seklį Morką vaidinti
2010/12/10 09:47:52 09:47:52
SonKa: atsikvepusi: .
Tikrai neee.
Visiškai teisingai
O man taip ir knieti žmonikei to "šoferiuko" duoti žinią, kad pasižvalgytų po Pažintys.lt ir Facebook'ą...
Užtat aš ir nenoriu jokių įsipareigojimų, kad paskui nereiktų Seklį Morką vaidinti
A čia idėja Fix kaip papildomai užsidirbti
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume