2010/12/09 18:36:09 18:36:09
svetlana: [b:3fkfd1fd]Tasko[/b:3fkfd1fd] pasiulymas isklausineti vyra ir paskui isnykti geras tik is dalies:vyras gali pradeti bendrauti su kita. Daryciau sitaip: isklausineciau apie jo svajones, lukescius, ko truksta santuokoje - o paskui susitikciau. Bet ir toliau vaidinciau ta kita moteri, o ne save, zaisciau zaidima iki galo. Manau butu ir idomu ir pamokanciai . Ir finalas nenuspejamas. Tai tinka tuo atveju jei nesinori vyro prarasti.
Isnykti as turejau omenyje ,tik tada, kai santuokoje santykiai pradeda gereti. Vyras neprades ieskoti kitos moters, jei ji vel tenkins santykiai su zmona.
2010/12/09 18:39:11 18:39:11
atsikvepusi: Mano vyras man neištikimas. Žinodama , kad jis lankosi forume "Pažintys" prisregistravau ir aš.
Labai nesunkiai pagal metus ir miestą suradau savo vyrą.
Bendraujame smagiai, pasirodo nėra jiokių problemų susitikti, nėra laisvo ploto - atsiras,
duodamas slaptas telefoniukas- visi skabučiai peradresuojami jam į jo telefoną.
Vis kviečia susitikti, [b:29jz1oy6]kad tik dėl manęs [/b:29jz1oy6]ir tupi šiame forume - smagu.
Norėčiau padaryti staigmeną ir susitikti - kur nors, arba mūsų miegamajame,
būtų smagaus juoko , bet .................. Pamasčiau.
Nežnau kokia bus vyro reakcija,nežinau ką jis gali padaryti su manim.
Prirašyta oi kiek daug .
Man irgi klausimas iskilo. Gal tavo vyras turi seksualiniu fantaziju, kuriu nedrysta tau pasakyti, todel iesko kazko? Jei taip, tai nieko jam nesakyk, o pati pasiulyk padarykit "tai".
2010/12/09 18:51:15 18:51:15
Taskas: svetlana: [b:2icxr5wt]Tasko[/b:2icxr5wt] pasiulymas isklausineti vyra ir paskui isnykti geras tik is dalies:vyras gali pradeti bendrauti su kita. Daryciau sitaip: isklausineciau apie jo svajones, lukescius, ko truksta santuokoje - o paskui susitikciau. Bet ir toliau vaidinciau ta kita moteri, o ne save, zaisciau zaidima iki galo. Manau butu ir idomu ir pamokanciai . Ir finalas nenuspejamas. Tai tinka tuo atveju jei nesinori vyro prarasti.
Isnykti as turejau omenyje ,tik tada, kai santuokoje santykiai pradeda gereti. Vyras neprades ieskoti kitos moters, jei ji vel tenkins santykiai su zmona.
Aisku, ir tai geras variantas. Belieka tik pasirinkti kas lengviau igyvendinama ir tinka.
2010/12/09 18:59:21 18:59:21
Taskas: Manau tavo situacija yra ypac gera, ta prasme kai neprisipazinai kas tokia esi. Taigi klausinek dabar issijuosusi, kokios jo seksualines fantazijos, kodel jis cia uzsiregistraves, ko truksta jo santykiuose su zmona ir t.t. Sakes, kiek cia galima klausimu sugalvoti, o paskui stengtis visa tai igyvendinti bunant zmonos vaidmenyje. O ta internetine drauge tegu tyliai pradingsta, arba kaip nors ji iskaudina. Pvz pasiulyti susitikti ir neateiti, ir taip kelis kartus. Arba pasakyti, kad jis ne tavo skonio ir nepriejai prie jo per ta susitikima. Nemanau ar verta jam ta siurpriza iskresti ir pasirodyti jog ta internetine drauge tai tu. Tik pykcio sulauksi, o ir moralas tavo uz tai kad cia prisiregistravo nepades. Tik vyrukas pagalvos, kaip cia taip lengvai ikliuvau, reikes kita karta atsargesniam buti. Aiskinkis priezastis, kodel jis cia, o ne bausmes galvok su savo pasirodymais. Buk supratinga ir gudri, o ne reksne su moralais visokiais.
Kokie jus šaunuoliai, atsidžiaugti negaliu , oi kokių gerų pasliūlymų.
Na ką žaisime toliau.
2010/12/09 20:10:08 20:10:08
atsikvepusi:
Kokie jus šaunuoliai, atsidžiaugti negaliu , oi kokių gerų pasliūlymų.
Na ką žaisime toliau.
Bet papasakok cia paskui, kaip ten sekasi savo vyra vilioti
2010/12/09 20:18:46 20:18:46
Ne čia su mumis žaidžia rasineja visokias pasakas ir žiuri kaip mes i tai reaguosim ,nekilojums tokia mintis tikra samokslo teorija
2010/12/09 21:16:10 21:16:10
Nežinau ką ir berašyti, bet tas vyksta tikrai.
Štai kokį atsakymą parašė:
[color=#0080FF:xoaii09g]Tai as vedes kolkas....Mano seksualines fantazijos beribes.[/color:xoaii09g]
Va taip, tai kaip man elgtis?
Pas mano vyrą seksualinės fantazijos beribės.
2010/12/09 21:18:40 21:18:40
O jis ruosiais skirtis?
Isvis- apie ka jus kalbate, kai bunat kartu namuose?
atsikvepusi: Nežinau ką ir berašyti, bet tas vyksta tikrai.
[color=#0080FF:3s0w2ji1]Tai as vedes kolkas....Mano seksualines fantazijos beribes.[/color:3s0w2ji1]
2010/12/09 21:22:13 21:22:13
[color=#0080FF:2aub67eh]Tai as vedes kolkas....Mano seksualines fantazijos beribes.[/color:2aub67eh]
Pasiteirauk kokios konkreciai ,nesibaimink , buk drasi Nemanau, kad parasys kazka toookio , ko negaletum jam suteikti Daugumos vyru beribes fantazijos baigiasi ties oraliniu seksu
2010/12/09 22:50:11 22:50:11
[color=#0080FF:pgea6x99]Tai as vedes kolkas....Mano seksualines fantazijos beribes.[/color:pgea6x99]
Internete visi vyrai issiskyre, beveik issiskyre,arba nesuprasti frigidisku zmonu.Taviskis ne isimtis.
Del jo noru, tai flirtuok, klausinek: kas konkreciai patinka, ka noretu su tavim padaryti. Leiskis i smulkmenas, pati pafantazuok. Sakyk, jok esi be tabu karsta moteris.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume