atsikvepusi: Nežinau ką ir berašyti, bet tas vyksta tikrai.
Štai kokį atsakymą parašė:
[color=#0080FF:2i1qvfdr]Tai as vedes kolkas....Mano seksualines fantazijos beribes.[/color:2i1qvfdr]
Va taip, tai kaip man elgtis?
Pas mano vyrą seksualinės fantazijos beribės.
Kartais būna jau nebepataisomų žmonių be kelio atgal, nes dabartinių moterų sūnų auklėjimo fantazijos pagal politkorektiką irgi beribės. Anksčiau pagal Mokslinį komunizmą buvo beribės, kaip dėdės sako, dabar pagal Markuzą su Friedman'ą, todėl turime tai, ką turime - smurtinę, neatsakingą, demoralizuotą, kriminalizuotą pavojingai didelę visuomenės dalį. Tradicijos ir pareigos, atsakomybės jausmas išmuštas iš žmogaus sąmonės ir elgesio. Nors, ką aš čia kalbu - šalin blogą nuotaiką, niūrią kasdienybę, juk vis tiek gyvi iš liberalijų nebeišsikapstysime. Gyvenimas yra gražus. Nesijunkime savaitei, kitai Euronews ir nepasidomėkime "Eurobarometro" temperatūra: laimingais Lietuvoje jaučiasi labai mažai lietuvaičių, net turtingieji sakosi esą nelaimingesni už bėdžius. Skaičiai šokiruojantys ir vis per tas netinkamas vaikų auklėjimo pedagogikas ir psichologijas, fiktyvias metodikas, ko pasekoje nebėra lygiaverčių vyrų moterims ir tenka dalintis kelioms vienu tinkamu, kaip sako britų ekspertai. Mūsiškių moterų vaikų auklėjimo fantazijos juk beribės, tai ko norėti? Visi bijome Žiobienės, vadinasi, ateityje atsakingų, tinkamų vyrų trūkumas tik didės. Būsite nelaimingos, kaip ir praneša Eurostatas. Intelektualai dabar krečia kvailystes, bet visgi moterų akys yra gražios, jos rodo sielos grožį. Pradėkime padėti vieni kitiems ir laimė, meilė, džiaugsmas sugrįš į mūsų namus.