Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Pažintis-mano vyras.

Pažintis-mano vyras.

Svetlana

S

980 įrašai

2010/12/10 17:39:14 17:39:14

atsikvepusi: Nežinau ką ir berašyti, bet tas vyksta tikrai.
Štai kokį atsakymą parašė:
[color=#0080FF:fqmdv0o5]Tai as vedes kolkas....Mano seksualines fantazijos beribes.[/color:fqmdv0o5]
Va taip, tai kaip man elgtis?
Pas mano vyrą seksualinės fantazijos beribės.

Reikia jums suzinoti kokios jos beribes:). Skamba viliojanciai . Gal ir jus atrasite sau kazka nauja ir svaigaus su juo? Sekmes atveju - ko jums nuosirdziai linkiu.

atsikvepusi

A

9 įrašai

2010/12/10 19:59:32 19:59:32

Taskas: Atsikvepusi, o tu paprasyk sukonkretinti kas tos jo beribes fantazijos. Ar tai net antrankiai, botageliai ir sliauziojimas moteriai po kojom bunant vergo vaimenyje. Paklausk, o kodel jam to nesuteikia zmona, gal ir tu nesugebesi suteikti, nors ir noretum kai ka isbandyti. Paprasyk pasidalinti savo slapciausia fantazija. Paklausk kaip turetum elgtis, bendrauti , kad nekartoti jo zmonos klaidu. Juk jei jis cia , vadinasi negerai kazkas ju santykiuose.

Sekmes;)

.
Nežinau ar būsiu įdomi , bet- Tasko- primokinta bendrauju su savo vyru ir...deduosi „kietuole“ ir atsargiai klausinėju apie viską. Taip ir klausiu, kokios ten fantazijos irgi tikėjausi, kad prisižiūrėjas filmų norės botagėlių ir tt. , bet.......
[quote:22gc35rm]As , megstu viska- 69 poza, waginalinis sexsas.....[/quote:22gc35rm]
Tik nesijuokit- teko paGoglinti ir pasižiūrėti, kas ten per poza 69 ir vaginalinis seksas.
.
Klausiu ar teko išbandyti ?Parašiau, kad moterys , kaip saldainiukai , kad vyrai jų labai nori ir tt.
[quote:22gc35rm]Aisku teko gyvenime visko pabandyti. O moterys -jos nuostabios, geriau už saldainiukus.
Turiu nora pasimyleti tryse, keturiese....Tau tokio noro nebuvo?[/quote:22gc35rm]
.
Parašiau , kad šitas malonumas brangiai kainuoja.??????? Jūs man pagelbėkit- kiek gali kainuoti pasimylejimas tryse, keturiese????
Paklausiau , o kaip tavo žmona ar ji plerza ir panašiai – na atsiliepė gražiai.
Tai štai kaip.

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/12/10 20:08:29 20:08:29

abudu geri i koniu jasno

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/10 20:11:34 20:11:34

dėdulė: abudu geri i koniu jasno

nu bet tave tikrai kastai su zirgu sieja

Taskas

T

207 įrašai

2010/12/10 21:03:26 21:03:26

Pasimylejimas tryse ar keturiese nieko nekainuos, uzteks tik pasiieskoti bendraminciu, bet klausimas ar tau tai bus priimtina? Na, nors viena keistesne vyro fantazija suzinojai. Beje galima ir pasidometi ar jis nori myletis su kita porele apsikeiciant partneriais, ar nori vienas karaliauti su keliomis moterimis, o gal atvirksciai.
Ar tu jo nepaklausei, ar jis nepasake kodel jis tame puslapi kazko iesko?
Man trupuciuka net nebesmagu siulyti ivairius klausimus kuriuos turetum paklausti savo vyro. Turi galimybe pazinti galbut net kazkokia slapta dalele savo vyro, todel pagal situacija ir formuoki klausimus, kas tau rupi ir panasiai. Tau geriau zinoti kiek jus ten artimai susidraugave tame internete, ir kokiomis fantazijomis ar klausimais galite abiberti vienas kita. Gal tas noras pasimyleti tryse keturiese, visai nekaltas. Kazin ar rasi vyruka kuris nors karteli nepasvajojo pasimyleti su keliomis moterimis vienu metu Bet tai nereiskia, kad kiekvienas vyras aktyviai to iesko internete ar dar kur nors.
Nezinojai kokia yra poza 69, na bala nemate, gal tik pavadinimo nezinojai, bet tikiuosi esi tai dariusi su savo vyru

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/10 21:09:52 21:09:52

Nežinau ar būsiu įdomi , bet- Tasko- primokinta bendrauju su savo vyru ir...deduosi „kietuole“ ir atsargiai klausinėju apie viską. Taip ir klausiu, kokios ten fantazijos irgi tikėjausi, kad prisižiūrėjas filmų norės botagėlių ir tt. , bet.......
[quote:1jn9xq85]As , megstu viska- 69 poza, waginalinis sexsas.....[/quote:1jn9xq85]
Tik nesijuokit- teko paGoglinti ir pasižiūrėti, kas ten per poza 69 ir vaginalinis seksas.

man kažkaip čia keista...esi ištekėjusi moteris ir nežinai kas yra vagina? ar poza 69? kažkaip pradedu įtart, kad tu čia blefuoji....

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/10 21:22:56 21:22:56

Nu jo ,kazkas cia ne taip ,turiu omeny tuos pavadinimus , keistoka ...Ne akmens amziuj gyvena , galima pamanyti, jog ir sekso seimoj nebuvo

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/10 21:34:23 21:34:23

Tikriausiai mylėjosi tik misionieriaus poza tamsoje, paskui stebisi, kad vyras kažko ieško arba tikrai blefuoja

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/10 21:45:57 21:45:57

buvo, bet kaip tam anekdote, kur motina dukra mokino kai vyras prazis neapsisukti, nes pamyles analiniu budu. Po pirmo karto vyras sako:
-brangioji apsisuk,
- nu jau ne sito tai jau nesulauksi, ten as isliksiu nekalta
- Tai ka, man visa gyvenima teks su tavim analiniu uzsiimineti

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/12/11 06:39:22 06:39:22

atsikvepusi: Nežinau ką ir berašyti, bet tas vyksta tikrai.
Štai kokį atsakymą parašė:
[color=#0080FF:2i1qvfdr]Tai as vedes kolkas....Mano seksualines fantazijos beribes.[/color:2i1qvfdr]
Va taip, tai kaip man elgtis?
Pas mano vyrą seksualinės fantazijos beribės.

Kartais būna jau nebepataisomų žmonių be kelio atgal, nes dabartinių moterų sūnų auklėjimo fantazijos pagal politkorektiką irgi beribės. Anksčiau pagal Mokslinį komunizmą buvo beribės, kaip dėdės sako, dabar pagal Markuzą su Friedman'ą, todėl turime tai, ką turime - smurtinę, neatsakingą, demoralizuotą, kriminalizuotą pavojingai didelę visuomenės dalį. Tradicijos ir pareigos, atsakomybės jausmas išmuštas iš žmogaus sąmonės ir elgesio. Nors, ką aš čia kalbu - šalin blogą nuotaiką, niūrią kasdienybę, juk vis tiek gyvi iš liberalijų nebeišsikapstysime. Gyvenimas yra gražus. Nesijunkime savaitei, kitai Euronews ir nepasidomėkime "Eurobarometro" temperatūra: laimingais Lietuvoje jaučiasi labai mažai lietuvaičių, net turtingieji sakosi esą nelaimingesni už bėdžius. Skaičiai šokiruojantys ir vis per tas netinkamas vaikų auklėjimo pedagogikas ir psichologijas, fiktyvias metodikas, ko pasekoje nebėra lygiaverčių vyrų moterims ir tenka dalintis kelioms vienu tinkamu, kaip sako britų ekspertai. Mūsiškių moterų vaikų auklėjimo fantazijos juk beribės, tai ko norėti? Visi bijome Žiobienės, vadinasi, ateityje atsakingų, tinkamų vyrų trūkumas tik didės. Būsite nelaimingos, kaip ir praneša Eurostatas. Intelektualai dabar krečia kvailystes, bet visgi moterų akys yra gražios, jos rodo sielos grožį. Pradėkime padėti vieni kitiems ir laimė, meilė, džiaugsmas sugrįš į mūsų namus.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume