Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Skausmas

Skausmas

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2010/11/23 08:23:54 08:23:54

Kartais, ir dažniausiai laikas pats negydo. Praeities žaizdos yra nustumiamos ir "uždengiamos lapais". O esant progai tie neišgyventi sunkūs jausmai sproginėja: išsilieja pyktis prie tam tikros situacijos, nebegalime pasitikėti kitais žmonėmis, krenta mūsų savivertė ir pan.
Laikas negydo.
Tam, kad pagydti, reikia daug ką gyvenime nuveikti ir įveikti. Keliauti ir ieškoti, augti kaip asmeniui. Kelių daug, kiekvienam savo.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/23 08:36:31 08:36:31

[quote:3pkcwmyz]Manipuliuoju? O kam ta daryti?
Tiesiog kartais padeda issisakyti. Kiti raso dienorascius, eina pas psichologus.
Bet naturalu ir tai, kad ne visi tai supranta. Visi mes skirtingi.
Dar keista ir del to, kad zmogus patyres isdavyste ir nukentejes pats taip elgiasi ir meluoja ziuredamas i tave su sypsena veide.
Tad nesakykite, kad tai patyres zmogus taip nesielgtu. Elgiasi ir dar kaip.
O del paguodos. Tai jos man nereikia. Yra kaip yra. Praeis laikas ir viskas bus gerai.Manipuliuoju? O kam ta daryti?
Tiesiog kartais padeda issisakyti. Kiti raso dienorascius, eina pas psichologus.
Bet naturalu ir tai, kad ne visi tai supranta. Visi mes skirtingi.
Dar keista ir del to, kad zmogus patyres isdavyste ir nukentejes pats taip elgiasi ir meluoja ziuredamas i tave su sypsena veide.
Tad nesakykite, kad tai patyres zmogus taip nesielgtu. Elgiasi ir dar kaip.
O del paguodos. Tai jos man nereikia. Yra kaip yra. Praeis laikas ir viskas bus gerai.
[/quote:3pkcwmyz]

Kaip ir sakiau: ach koks as didvyrios, man paguodos nereikia, as nemeluoju, neisduodu...bla bla bla... koki cia shuda mali, herojau?

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/23 08:46:03 08:46:03

• Daktare, turiu problemą, esu labai savikritiškas...

• Na ką, bandysime Jums padėti. Koks Jūsų vardas, brangusis?

• Jonas. Bet šiaip galite mane vadinti šūdo gabalu...

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2010/11/23 08:52:53 08:52:53

Moteris_Ji: Kelių daug, kiekvienam savo.

Vienoje girioje kazkada stovejo namas. Laikui begant is jos tik laiptai liko.
Miske darbavosi miskininkai. Vienas pastebejes laiptus vedancius i niekur, nusprende ismeginti ju stipruma.
Zinoma, laiptai buvo tiek mate jog neatlaike sio bandymo. Sugriuvo.
Nuo to laiko girioje gyvenantys nykstukai nakti neuzdega danguje zvaigzdziu.

Autoriui, jei nori pasikalbeti [email protected]

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/23 08:54:21 08:54:21

o kitiems su tavim pasikalbeti galima?

C

1075 įrašai

2010/11/23 09:00:37 09:00:37

Svečias: o kitiems su tavim pasikalbeti galima?

apie ka?

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/23 09:04:51 09:04:51

apie nykstukus, laiptus pvz... ar galima?

C

1075 įrašai

2010/11/23 09:07:50 09:07:50

Svečias: apie nykstukus, laiptus pvz... ar galima?

Ne. apie laiptus ir nykstukus galite testi sioje ar kitoje temoje.

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/23 09:10:53 09:10:53

Bronius..: Kaip tu pamarginai mano posta įra gražu, kalėdiška. Tu man negraži . Ir čia tik mano nuomonė . Nepatinka ?
Vat dabar tai tikiu , kad perskaitysi, ir atidžiai Ir marginti neprireiks ir dėmesiu nesiskųsi . Neapykantos neturiu . Netiki ? Ot šųdas , juk neimanoma patikėti

Svarbiausia, kad tu pats sau patinki , o aš juk ne EURAS, kad visiems patikčiau... Tavo apykanta...neapykanta man vienodai šviečia, tik konstatavau faktą, kad pats sau prieštarauji.

senas hrienas

S

540 įrašai

2010/11/23 09:45:56 09:45:56

Kuo labiau esi prisirises prie zmogaus, tuo didesnis skausmas bus atrisant ta mazgeli, tai visatos desnis. Ir tai liecia viska prie ko esame prisirise, vienam daugiau kanciu, kitam maziau....
O sedeti namie ir galvoti apie mirti pats blogiausias variantas. Kita vertus, kai jau tokia busena ateina, vadinasi situacija pasieke kulminacija ir nuo to momento bus tik geriau, jei tik nepadarysi kvailystes.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume