Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip išsirinkti?

Kaip išsirinkti?

smokas2

S

1 įrašai

2010/08/16 14:31:51 14:31:51

Mielos ponios,

Gal malonetumete i veidrodi kartais zvilgtelti? Skundziates, kad shiame portale nera gereseniu vyresnio amziaus vyru, bet ka daryti tiems vadinamiesiems aukshtesnio lygio vyrams, kurie chia uzklysta? Kas antra minties logishkai suformuluoti nesugeba, parasho laishkeli - bet nuotraukos neatskleidzia (ar jums malonu shneketi su zmogumi, kuris i jus nugara atsigrezes?), supratimas apie etiketa beveik nulinio lygio, vadinate save protingomis - pomegiu sarashe tradicishkai "Televizija ir apsipirkinejimas" - jus ko norite? - kokybes uz grashius?

Tikrai - "juokiasi puodas, kad kaltilas juodas"

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/08/16 15:16:39 15:16:39

Visada maniau, kad ši knyga - aukso vertės.

Protokolas
Elgesio taisyklės
Arminas Lydeka

Kietas viršelis
Svoris 1750 g

Patarimai universalūs, skirti visiems – nuo pareigūnų iki namų šeimininkių.

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/16 19:01:27 19:01:27

maxima: Negi jau taip visi apsvaige vyrai,kad galvoja apie moteris kaip apie daiktus.Jos turi stengtis pildyti ju uzgaidas.Pilnai sutinku su Kaikada nuomone,kad geriau vienai,negu su bet kuo.Zinau gera fraze(geriau jau mirt badu ,nei valgyti bet ka,ir but vienai geriau,nei buti su bet kuo.)

Tikrai ir aš sutinku su šia nuomoNe geriau vienam negu su bet kokia teisinga nuomonė visiem tinkanti.

solo

S

3 įrašai

2010/08/17 04:19:02 04:19:02

Manau mes visi ieskome geriausio varianto.Tiesiog nesinori bet kaip ,su bet kuo.Tik jaunatviskas maxsimalizmas gali sau leisti nerti i beprotiskas avantiuras,ilgai nesvarstant apie pasekmes...O su metais ateinanti patirtis riboja tokiu poelgiu galimybe.Nebesinori nusivilti,nebesinori buti iskaudintai ar paliktai del kitos...Vis del to mes esame zmones ir visiems mums reikia svelnumo,supratimo,artumo,zmogiskos silumos.Ir nesinori manyti,kad visi vyrai nieksai ar savanaudziai,gal yra tokiu kuriems irgi to paties reikia?Tiesiog rekia prisiminti tai,kad visi mes turime tik viena gyvenima ir,kad visi esame mirtingi...Kaip sake katinas Leopoldas :gyvenkime draugiskai...

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/17 04:54:01 04:54:01

Tai kad norisi kad visi vyrai tais niekšais būtų, kai paskaitai šį foruma tai jis visas persisunkęs tuo noru čia jie kitaip ir nevadinami,ko gero dėlto kad kitaip nebūtų ko kaltinti dėl nenusisekusio gyvenimo ,tačiau ši pozicija labai atstumenti ir netgi priešiška.

Subrendęs meilei

S

92 įrašai

2010/08/17 11:29:58 11:29:58

Visiškai teisingai. Kuo toliau skaitau, tuo aiškiau suprantu, kad dauguma čia rašančių moterų tarsi atsitvėrusios apsaugos "siena". Dėl savo nesėkmių kaltina "blogus" vyrus ir aplinkui gerų vyrų nebemato, visi jie tampa blogi. Blogi kad joms nerašo, blogi kad su jom nebendrauja, blogi kad jų nėra šalia....Ir kalti visada vyrai, jus (moteris) dėl to kaltinti turbūt būtų neteisinga, ane? Jūsų kaltės čia nėra? Juk kalti vyrai:) Bet, žinokit, kad ta apsauginė siena jus saugo ne tik nuo galimo nusivylimo ir skausmo, bet ir neleidžia atrasti laimės. Nebijokit atvirai bendrauti, atsiverti, ne visi mes blogi.
P.S. į mano sąlyginai jauną amžių nekreipkit dėmesio, man "pasisekė" patirtis atėjo viena, metai žadėjo ateiti šiek tiek vėliau:)

senas hrienas

S

540 įrašai

2010/10/27 08:34:43 08:34:43

Svečias: Sveiki. Norėjau pasidalinti džiaugsmu ir galvos skausmu. Susipažinau su dviem vyrais. Vienas iš DP, kitas iš kitos palinkos. Abu rimti partneriai, samojingi ir patrauklūs. Atrodytų nerealu, metų metus ieškai, blaškaisi ir nieko, visi liurbiai, mazgotės, nerimti arba užimti arba dar kažkas ne taip, o dabar abu labai man patinka. Nenoriu tuo pačiu metu bendrauti su abiem, nes tada negalėsiu deramai susikoncentruoti ir skirti pakankamai dėmesio, kas būtina santykių pradžioje. Nenoriu jiems pasakoti vienasapie kitą ir vaidinti panelės geidžiamosios, bet galutiniam apsisprendimui trūksta ryžto. O jei vėl išsirinksiu ne tą. Ypač, kai galiu rinktis. Į kokius kriterijus Jūs kreiptumėte didžiausią dėmesį?

Man smalsu pasidare, kaip ta situacija issisprende.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/27 18:04:06 18:04:06

Žinokit gerbiamosios - koktu skaityti. Norisi bėgti nuo tokių moterų kuo toliau. Visos tokios gražios, protingos, išsilavinusios (tiksliau save tokiomis laiko), o normalių vyrų nėra, vyrai apsileidę, pasikėlę, išliurbėję ir t.t. Paskaičiau temą nuo pradžių, ir norisi bėgte bėgti iš svetainės nuo tokių "tobulybių"...

Svetlana

S

980 įrašai

2010/10/27 18:40:27 18:40:27

Kaikada: Jeigu žiūrėti pagal tai, kas peržiūrėjo ir neparašė, tai čia, kaip tamsta, išsireiškėte, urodų ir dinozaurų svetainė .Aš taip pat buvau tokiame etape, kai galvojau, jog esu niekam tikusi, nes man nerašo.
Dabar, tegul mane sudirba buvusios ugnelės ir kitos panašios moteriškės, bet pasakysiu paprastai -nėra čia nė vieno vyro, kuris būtų vertas normalios moters. Bent jau šiek tiek vyresniame amžiuje.
Ir nesivartysiu čia akrobatiniais triukais, kad apsimesčiau tuom, kuom nesu tam, kad kažkas parašytų. Taip, nesu super duper gražuolė ir nenoriu tokia būti, noriu, kad mane vertintų už protą, sąmojį, mokėjimą išgyventi šiuo nelengvu laikotarpiu. Bet, kadangi vyrų protas mažojoj galvelėj yra veikiamas tik išvaizdos, tai tegu jie paskui pakeltus sijonus ir laksto ir po to verkia gražuolės palikti, kurios susirado geriau stovinčią ir turtingesnę galvelę
Metai eina, su jais ateina ir išmintis, bet daugumai vyrų, deja, metai ateina vieni.
Sėkmės jums toliau ieškant gražaus veidelio ir figūros, ir neverkit, kai jus išdurs. Nes, kad išdurs, tai garantuota. Negi, jūs tokie naivūs, kad galvojat, kad esat reikalingi 15-20 metų jaunesnei gražuolei??? Arba, kad ir vienmetei, kuri turi darbą, uždarbį, o jūs neturit nieko? Sakot, pasirinkimas didelis, moterų daug? Galbūt.
Kai ant ko nors užpili vandens, šiukšlės išplaukia į paviršių. Tai va, tokių daug, rinkitės bet, tikri vyrai ieško gilesnių vertybių, dvasinio artumo. Tokių kol kas šitoj svetainėj nesutikau, nors tikiu, kad jų yra. Kai žmogus mato, jog žmogaus vidus dera su išore, kai akys nėra tuščios...
Daugybė dvasios elgetų.........o gal be galo įskaudintų ir sugniuždytų žmonių........
Nesijauskim, moterys blogomis vien dėl to, kad jie nerašo, patikėkim fraze, kurią pasakė vienas užsienietis:
"keista šalis ta Lietuva -daugybė nuostabių, gražių, išsilavinusių moterų ir dauguma vyrų -neprisižiūrintys, apskretę ir žemos kultūros lygio vyrai. Kaip jie iš viso gali gyventi kartu???"

Mieloji Kaikada,as pries daugiau kaip metus sutikau cia savo zmogu: jis ieskojo dvasiniu vertybiu moteryje, o isore mano gana iprasta, kam simpatinga, kam gal ir ne,figura liekna tiesa. Taciau sutapo daug kas ir mes esame kartu.Noriu tik patarti, kad karciam kategoriskumui uzdraustumete prasiverzti jei norite cia sutikti savo zmogu. Ziurekite i tai paprastai, lengvai, zaismingai ir labai geranoriskai.Sekme tikrai ateis, tik leiskite jai ateiti.Teisingai pastebejote:cia daug iskaudintu, sugniuzdytu...ir negali jie is karto princais virsti.[u:33fas13m] Atleiskite man visi uz palyginima,[/u:33fas13m] pamenate pasaka, kur karalaite buvo priversta pabuciuoti rupuzena ir pamenate kuo jis virto? O dar pasaka,kurioje mergele pamilo pabaisa.Pasakos turi daug isminties. Man rodos kiekvienas vyras ir kiekviena moteris/mergina yra uzburti princai ir princeses.Tereikia stebuklo - MEILES - kad atvirstu.Bukime kantrus ir mylintys - ir atnesime stebukla sau ir kitam..

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2010/10/27 19:04:55 19:04:55

Svečias: Žinokit gerbiamosios - koktu skaityti. Norisi bėgti nuo tokių moterų kuo toliau. Visos tokios gražios, protingos, išsilavinusios (tiksliau save tokiomis laiko), o normalių vyrų nėra, vyrai apsileidę, pasikėlę, išliurbėję ir t.t. Paskaičiau temą nuo pradžių, ir norisi bėgte bėgti iš svetainės nuo tokių "tobulybių"...

Bėk, tu dar čia?
O man paskaičius tokį komentarą norisi pasakyti: tai tavo problema jei tau koktu ir visus absoliutini ir iš "aukšto " vertini.
Yra visur visokių žmonių, kaip ir tu pats esi visoks: nesi nei geresnis, nei blogesnis už mane ar betkurį kitą žmogų.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume