Svečias: maxima: Zinok vienas rase,kad kompu naudojasi tik bibliotekoj,ir kad po darbo valandu bendrauti negali,o iesko zmonos su kuria galetu isvaziuoti i uzsieni,pats neturi darbo jau 2 metai.Tai kam man toks vyras?
Šitoj vietoj galiu pasakyt toki dalyka suprast galima dvejopai toks vyras gal ir ne dovanelė, bet tu materialistė ieškai ne žmogaus o finansines naudos sau ,žinok ir as du metus darbo neturiu oficelaus irgi noriu i uzsieni bet turiu nuosavus namus ir užsidirbu duonai nelegaliai nes mano isitikinimu kaip su manim valstybė taip ir aš su ja elgiuosi jai jau to legalaus darbo nėra.Nenorėciau kad bendrautų su manim tik del to kad turiu daug pajamų tikrai manau kiti vyrai tap pat.
O gal čia todėl, kad moterims įaugę į kraują, kad jos privalo pasirūpinti savo vaikais? Ir dažniausiai jos tą padaro, kai tuo tarpu daugybė išsiskyrusių vyrų net nemoka alimentų arba visaip išsisukinėja nuo to, kad sumokėtų kuo mažiau? Vyrai gali sau leisti ir dirbti ir nedirbti, nes dažnam jų savo vaikų išlaikymas nerūpi, jei išsiskiria su žmona.
Tos, kurios vyresnės, nebenori sutikti dar vieno darmajedo, o tos, kurios jaunesnės, tiesiog instinktyviai saugosi, kad neliktų vienos su pareiga išlaikyti bendrus vaikus?
Nesakau, kad nėra materialisčių, norinčių naudos tik sau. Bet alfonsiukų, gyvenančių moterų sąskaita, dabar privisę tikrai daug daugiau.