Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip išsirinkti?

Kaip išsirinkti?

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/27 19:41:22 19:41:22

Moteris_Ji:
Svečias: Žinokit gerbiamosios - koktu skaityti. Norisi bėgti nuo tokių moterų kuo toliau. Visos tokios gražios, protingos, išsilavinusios (tiksliau save tokiomis laiko), o normalių vyrų nėra, vyrai apsileidę, pasikėlę, išliurbėję ir t.t. Paskaičiau temą nuo pradžių, ir norisi bėgte bėgti iš svetainės nuo tokių "tobulybių"...

Bėk, tu dar čia?
O man paskaičius tokį komentarą norisi pasakyti: tai tavo problema jei tau koktu ir visus absoliutini ir iš "aukšto " vertini.
Yra visur visokių žmonių, kaip ir tu pats esi visoks: nesi nei geresnis, nei blogesnis už mane ar betkurį kitą žmogų.

Aš absoliutinu ir iš aukšto vertinu? Gal paskaitykit temą nuo pradžių. Čia kai kurių žmonių nuomonė apie save yra užkelta iki lubų. Ir tamsta ne išimtis esate.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/27 19:42:56 19:42:56

nu va dar viena nepatenkinta besikabinejanti tobulybe. Nei cia is auksto vertinu, nei ka, paskaitykit pacios savo komentarus ir pasiziurekit i save is sono. Vien tik save liaupsinat, o vyrai pagal jus visi blogi.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/27 19:47:34 19:47:34

maxima: Zinok vienas rase,kad kompu naudojasi tik bibliotekoj,ir kad po darbo valandu bendrauti negali,o iesko zmonos su kuria galetu isvaziuoti i uzsieni,pats neturi darbo jau 2 metai.Tai kam man toks vyras?

Šitoj vietoj galiu pasakyt toki dalyka suprast galima dvejopai toks vyras gal ir ne dovanelė, bet tu materialistė ieškai ne žmogaus o finansines naudos sau ,žinok ir as du metus darbo neturiu oficelaus irgi noriu i uzsieni bet turiu nuosavus namus ir užsidirbu duonai nelegaliai nes mano isitikinimu kaip su manim valstybė taip ir aš su ja elgiuosi jai jau to legalaus darbo nėra.Nenorėciau kad bendrautų su manim tik del to kad turiu daug pajamų tikrai manau kiti vyrai tap pat.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/27 20:02:46 20:02:46

Moteris_Ji:
Svečias: Žinokit gerbiamosios - koktu skaityti. Norisi bėgti nuo tokių moterų kuo toliau. Visos tokios gražios, protingos, išsilavinusios (tiksliau save tokiomis laiko), o normalių vyrų nėra, vyrai apsileidę, pasikėlę, išliurbėję ir t.t. Paskaičiau temą nuo pradžių, ir norisi bėgte bėgti iš svetainės nuo tokių "tobulybių"...

Bėk, tu dar čia?
O man paskaičius tokį komentarą norisi pasakyti: tai tavo problema jei tau koktu ir visus absoliutini ir iš "aukšto " vertini.
Yra visur visokių žmonių, kaip ir tu pats esi visoks: nesi nei geresnis, nei blogesnis už mane ar betkurį kitą žmogų.[/quote
ko cia varineji, bo paskutini vyra is svetaines isvarysi, nieko tau nebeliks kukuosi viena

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/27 20:10:44 20:10:44

domina: As tai visai pritariu KAIKADA nes normaliu moteru cia niekas neiesko.
Jeigu vyrai iesko nuotykiu,tai pilna kitokio pobudzio svetainiu.Tegul palieka vietos vyrams su normaliais ketinimais.

o jus gerbemoji , jeigu esate normali moteris, tai ir susiraskite normalu vyra. o jeigu niekam esate nereikalinga tai paziurekite pirma i veidrodi kritiskai, o paskui jau savo nuomone reikskite. daznai buna kad sako , kad yra simpatiskos o ateina i pasimatyma storos ir prisidaze ,tai ar ne melagyste tai vadinasi.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/27 20:14:18 20:14:18

Svečias:
maxima: Zinok vienas rase,kad kompu naudojasi tik bibliotekoj,ir kad po darbo valandu bendrauti negali,o iesko zmonos su kuria galetu isvaziuoti i uzsieni,pats neturi darbo jau 2 metai.Tai kam man toks vyras?
Šitoj vietoj galiu pasakyt toki dalyka suprast galima dvejopai toks vyras gal ir ne dovanelė, bet tu materialistė ieškai ne žmogaus o finansines naudos sau ,žinok ir as du metus darbo neturiu oficelaus irgi noriu i uzsieni bet turiu nuosavus namus ir užsidirbu duonai nelegaliai nes mano isitikinimu kaip su manim valstybė taip ir aš su ja elgiuosi jai jau to legalaus darbo nėra.Nenorėciau kad bendrautų su manim tik del to kad turiu daug pajamų tikrai manau kiti vyrai tap pat.

O gal čia todėl, kad moterims įaugę į kraują, kad jos privalo pasirūpinti savo vaikais? Ir dažniausiai jos tą padaro, kai tuo tarpu daugybė išsiskyrusių vyrų net nemoka alimentų arba visaip išsisukinėja nuo to, kad sumokėtų kuo mažiau? Vyrai gali sau leisti ir dirbti ir nedirbti, nes dažnam jų savo vaikų išlaikymas nerūpi, jei išsiskiria su žmona.
Tos, kurios vyresnės, nebenori sutikti dar vieno darmajedo, o tos, kurios jaunesnės, tiesiog instinktyviai saugosi, kad neliktų vienos su pareiga išlaikyti bendrus vaikus?
Nesakau, kad nėra materialisčių, norinčių naudos tik sau. Bet alfonsiukų, gyvenančių moterų sąskaita, dabar privisę tikrai daug daugiau.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/28 04:39:41 04:39:41

Vaidukaszzz: Visiškai teisingai. Kuo toliau skaitau, tuo aiškiau suprantu, kad dauguma čia rašančių moterų tarsi atsitvėrusios apsaugos "siena". Dėl savo nesėkmių kaltina "blogus" vyrus ir aplinkui gerų vyrų nebemato, visi jie tampa blogi. Blogi kad joms nerašo, blogi kad su jom nebendrauja, blogi kad jų nėra šalia....Ir kalti visada vyrai, jus (moteris) dėl to kaltinti turbūt būtų neteisinga, ane? Jūsų kaltės čia nėra? Juk kalti vyrai:) Bet, žinokit, kad ta apsauginė siena jus saugo ne tik nuo galimo nusivylimo ir skausmo, bet ir neleidžia atrasti laimės. Nebijokit atvirai bendrauti, atsiverti, ne visi mes blogi.

super atsakymas

Smokas3

S

1 įrašai

2010/10/28 06:01:59 06:01:59

Paskaitineji moteriskus komentarus - arba barakudos, arba feministes. Normalios moterys - ishnykusi paderme?

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/28 06:59:45 06:59:45

Smokas3: Paskaitineji moteriskus komentarus - arba barakudos, arba feministes. Normalios moterys - ishnykusi paderme?

Jei tavo akys taip rodo, ieskok problemos savyje. Uzeik pas okulista pradziai.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/28 07:08:10 07:08:10

Ne tiek tų turtingų moterų ir daug gyvenanciu savo saskaita kad tų alfonsiukų būtų daug jau labai, nebent turtingų vyrų našlės,taigi nereikia čia slapukaut .beje savo vaikų nederėtų geist islaikyt susiradus nauja gyvenimo partnerį jo saskata, gudruolės ka norit apknist nereikė prisidirbt su bele kuo,nesuabsoliutinu kad tai masinis reiskinys bet atsizvelgiant i neapykantą šiame forume vyrams gal rašykime geriau teisybę.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume