Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip išsirinkti?

Kaip išsirinkti?

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/13 12:30:46 12:30:46

maxima: Negi jau taip visi apsvaige vyrai,kad galvoja apie moteris kaip apie daiktus.Jos turi stengtis pildyti ju uzgaidas.Pilnai sutinku su Kaikada nuomone,kad geriau vienai,negu su bet kuo.Zinau gera fraze(geriau jau mirt badu ,nei valgyti bet ka,ir but vienai geriau,nei buti su betkuo.)

tai ir būk viena nemanau kad kas trugdytų ypač tokie kaip mes apšepę ,purvini ir prasigėrę,bet nuo bonkutėse dar liko nepajėgėm pragert tai nusipirkom po kompa isivedėm interneta ir cia bazarinam pasistatę butelį ir gyvent linksmiau kur jau ten mum iki jūsų

maxima

M

6 įrašai

2010/08/13 12:41:51 12:41:51

Zinok vienas rase,kad kompu naudojasi tik bibliotekoj,ir kad po darbo valandu bendrauti negali,o iesko zmonos su kuria galetu isvaziuoti i uzsieni,pats neturi darbo jau 2 metai.Tai kam man toks vyras?

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/08/13 12:54:26 12:54:26

Ar ne paradoksas: kai vyras sako, kad yra turtingas - netikim, kažkiek abejojam, svarstom. O kai pasako, kad yra vergšas kaip bažnyčios pelė - patikime be išlygų

maxima

M

6 įrašai

2010/08/13 13:05:57 13:05:57

Taigi vyro nereikia tikrinti,uztenka,kad jis parasytu,ar pasakytu,bent pora sakiniu,ir viskas aisku ar jis ka sugeba.Aisku as ne ekstracence,bet nuojauta,manes dar neapgavo.

asss

A

5 įrašai

2010/08/13 19:47:53 19:47:53

Svečias: Sveiki. Norėjau pasidalinti džiaugsmu ir galvos skausmu. Susipažinau su dviem vyrais. Vienas iš DP, kitas iš kitos palinkos. Abu rimti partneriai, samojingi ir patrauklūs. Atrodytų nerealu, metų metus ieškai, blaškaisi ir nieko, visi liurbiai, mazgotės, nerimti arba užimti arba dar kažkas ne taip, o dabar abu labai man patinka. Nenoriu tuo pačiu metu bendrauti su abiem, nes tada negalėsiu deramai susikoncentruoti ir skirti pakankamai dėmesio, kas būtina santykių pradžioje. Nenoriu jiems pasakoti vienasapie kitą ir vaidinti panelės geidžiamosios, bet galutiniam apsisprendimui trūksta ryžto. O jei vėl išsirinksiu ne tą. Ypač, kai galiu rinktis. Į kokius kriterijus Jūs kreiptumėte didžiausią dėmesį?

Man pan buvo, bendrauk su abiem, kol nekils kl kuris labiau patinka.Negali buti, kad abu truktu vienodai, gal jie tik papildo vienas kito trukumus.

Subrendęs meilei

S

92 įrašai

2010/08/16 11:14:42 11:14:42

Va kaip čia idomiai, skundžiasi visos kad normalių vyrų neliko, o čia du iš kart. Ir vėl negerai, matai išsirinkt niekaip neišeina. Būt juokinga jei nebūt graudu:) Kadangi pati esi šiek tiek įdomesnė, tai ir išsirinkt patarsiu šiek tiek įdomiau - papraščiausiai sudaryk pliusų, minusų sąrašą pagal pačios pasirinktus kriterijus. Ir kurio santykis (pliusai - minusai) bus geresnis tą ir pasirink. Ir geresnių patarimų nelauk, jų paprasčiausiai nebus.

Subrendęs meilei

S

92 įrašai

2010/08/16 11:31:26 11:31:26

Norėčiau labai pagirt merginą, moterį pasivadinusią „Kaikada“ labai aiškiai dėlioja mintis, šaunuolė:) Ir dėl šios priežasties jai dauguma pritaria, bėda tik ta kad ji pati sau prieštarauja. Pradžioj sako, kad čia (DP) nėra nė vieno normalaus vyro, paskui jau tiki kad čia tokių yra tik jie jai nerašo ir pan. Apsispręsk.
O gerų vyrų yra, aš vienas iš jų:) O kad užsieniečiai geresni tai čia jau visiškas „briedas“, kiek jums metų kad vis dar pasakom tikit? Ir apskritai ar gerumui turi įtakos tautybė, pilietybė? Jeigu atsakėte taip, tai tada nežinau kas Jums yra geras vyras. Nes gerų vyrų yra visur, Lietuvoje irgi ir nereikia čia mūsų nurašinėti. O kad Jūs bendraujat, draugaujat, gyvenat vien su moliais, tai jau čia nieko negalit kaltinti kaip tik save. Arba išsirinkt nemokat, arba pačios padarot moliais neleisdamos niekur išeit:)

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/16 11:42:18 11:42:18

Riboja judėjimo laisvę ,tai nusikalstama veikla

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/16 12:34:54 12:34:54

labai teisingas komentaras. tik galėčiau papildyti, kad kaip ir moterų, taip ir vyrų visokių būna...tiesiog dauguma vyrų daug prastesni nei moterys šioje svetainėje. man 37 metai, esu pakankamai išvaizdi, bet kai pasižiūrėdavau, kokie vyrai man rašydavo, tai tikrai buvau įsivarius nepilnavertiškumo kompleksą. jau net pati netikėjau, bet susiradau draugą, kuris gerokai pranoko mano lūkesčius, net pačiai atrodo neįtikėtina. taip, kad moterys, nenuleiskite rankų, ieškokite ir rasite, nes yra vienas kitas deimančiukas ir šioje svetainėje ir tikrai neverta prasidėti su bet kokiais. kalbu iš patirties [/quote]

tik niekada nereikia per daug anksti dziaugtis. as ir maniau, kad suradau savo svajoniu vyra (butent sioje svetaineje), bendravome gal koki menesi, viskas atrode normaliai, kol viena diena, pareiske: "sorry, bet susiradau kita"....suprask, geresne....nutariau issiregistruot is sios svetaines, nes supratau, kad kai moteru didziule konkurencija, be sansu islikt

Solvija

S

82 įrašai

2010/08/16 14:02:13 14:02:13

Vaidukaszzz: Norėčiau labai pagirt merginą, moterį pasivadinusią „Kaikada“ labai aiškiai dėlioja mintis, šaunuolė:) Ir dėl šios priežasties jai dauguma pritaria, bėda tik ta kad ji pati sau prieštarauja. Pradžioj sako, kad čia (DP) nėra nė vieno normalaus vyro, paskui jau tiki kad čia tokių yra tik jie jai nerašo ir pan. Apsispręsk.
O gerų vyrų yra, aš vienas iš jų:) O kad užsieniečiai geresni tai čia jau visiškas „briedas“, kiek jums metų kad vis dar pasakom tikit? Ir apskritai ar gerumui turi įtakos tautybė, pilietybė? Jeigu atsakėte taip, tai tada nežinau kas Jums yra geras vyras. Nes gerų vyrų yra visur, Lietuvoje irgi ir nereikia čia mūsų nurašinėti. O kad Jūs bendraujat, draugaujat, gyvenat vien su moliais, tai jau čia nieko negalit kaltinti kaip tik save. Arba išsirinkt nemokat, arba pačios padarot moliais neleisdamos niekur išeit:)

Ačiū už dėmesį mano personai, tikrai malonu

Nesakiau, kad užsieniečiai geresni, tai man buvo pasiūlymas ten ieškoti .Ir nenurašinėju lietuvių. Gal kartais ir prieštarauju pati sau, juk tai taip moteriška
Pabandysiu paaiškinti. Daug yra gerų vyrų tamstos amžiaus kategorijoje, jų stipriai sumažėja amžiaus tarpsnyje nuo 30 iki 40, ir lieka vienetai dar vyresniame amžiuje. Taip jau yra vien dėl to, kad kinta vyrų ir moterų santykis su amžiumi...Yra ir kita priežastis: juos tiesiog išpaikina moterys, kurios, matydamos, kad tokių vyrų labai mažai, kariasi ant kaklo bet kam, kas turi vyro pavadinimą. Tada ir prasideda. Juk visi žinom, kaip mūsų scenos žvaigždutės suserga žvaigždžių liga, manau, kad ir dauguma vienišų vyresnių vyrų, jei dar nors kiek yra normalesni, pasikelia į padanges Juk jei netinka viena, eilutėje laukia dešimtys kitų moterų. Kam dėti nors kokias pastangas dėl vienos, jei taip paprasta ją pakeisti kita?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume