Vaidukaszzz: Norėčiau labai pagirt merginą, moterį pasivadinusią „Kaikada“ labai aiškiai dėlioja mintis, šaunuolė:) Ir dėl šios priežasties jai dauguma pritaria, bėda tik ta kad ji pati sau prieštarauja. Pradžioj sako, kad čia (DP) nėra nė vieno normalaus vyro, paskui jau tiki kad čia tokių yra tik jie jai nerašo ir pan. Apsispręsk.
O gerų vyrų yra, aš vienas iš jų:) O kad užsieniečiai geresni tai čia jau visiškas „briedas“, kiek jums metų kad vis dar pasakom tikit? Ir apskritai ar gerumui turi įtakos tautybė, pilietybė? Jeigu atsakėte taip, tai tada nežinau kas Jums yra geras vyras. Nes gerų vyrų yra visur, Lietuvoje irgi ir nereikia čia mūsų nurašinėti. O kad Jūs bendraujat, draugaujat, gyvenat vien su moliais, tai jau čia nieko negalit kaltinti kaip tik save. Arba išsirinkt nemokat, arba pačios padarot moliais neleisdamos niekur išeit:)
Ačiū už dėmesį mano personai, tikrai malonu
Nesakiau, kad užsieniečiai geresni, tai man buvo pasiūlymas ten ieškoti .Ir nenurašinėju lietuvių. Gal kartais ir prieštarauju pati sau, juk tai taip moteriška
Pabandysiu paaiškinti. Daug yra gerų vyrų tamstos amžiaus kategorijoje, jų stipriai sumažėja amžiaus tarpsnyje nuo 30 iki 40, ir lieka vienetai dar vyresniame amžiuje. Taip jau yra vien dėl to, kad kinta vyrų ir moterų santykis su amžiumi...Yra ir kita priežastis: juos tiesiog išpaikina moterys, kurios, matydamos, kad tokių vyrų labai mažai, kariasi ant kaklo bet kam, kas turi vyro pavadinimą. Tada ir prasideda. Juk visi žinom, kaip mūsų scenos žvaigždutės suserga žvaigždžių liga, manau, kad ir dauguma vienišų vyresnių vyrų, jei dar nors kiek yra normalesni, pasikelia į padanges Juk jei netinka viena, eilutėje laukia dešimtys kitų moterų. Kam dėti nors kokias pastangas dėl vienos, jei taip paprasta ją pakeisti kita?