Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Laura

Laura

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/07/24 17:12:01 17:12:01

Va uzsukau paklausti. Ar tas vyras bus laikomas "kiaule"sekmes atveju? ar cia netycia taip gavosi?

Kaikada

K

298 įrašai

2010/07/24 17:16:42 17:16:42

Sėkmės atveju jis bus kvailys

Prasidėti su malaletka kaimyne ir dėl to turėti problemų? Būtų visiškas kvailys

Jadvyga

J

1 įrašai

2010/07/24 18:43:26 18:43:26

Aš manau, normalu kai vyras žvalgosi į kitas gražias merginas, juk mes moterys taip pat žiūrim į kitus vyrus. O taip jau yra turbūt, kad stiprūs gražūs patinai, t.y. vyrai, renkasi švelnias, nuolankias, paklusnias moteris savo palikuonims. Turintys trūkumų, komleksuoti ar šiaip nevykę glaudžiasi prie stiprių, pasitikinčių savimi, gražių moterų.Taip jau evoliucijos sutvarkyta. Ir man atrodo mažai šansų tai mergytei, kad jis ją iškeis į žmoną, yra vaikas, o tai jau stiprina jo atsakomybę prieš jo moterį ir vaiką.Be to , jei vyras myli savo moterį, ji jam graži ir kreiva ir šleiva.
Tokiom merginom siūlyčiau nelįsti prie svetimų vyrų, nedarkyti kitų sukurto gyvenimo dėl savo užgaidų. Reikia paisyti bent kokių moralės formų ir bent kelių dievo įsakymų.

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/26 07:04:45 07:04:45

Jadvyga: Aš manau, normalu kai vyras žvalgosi į kitas gražias merginas, juk mes moterys taip pat žiūrim į kitus vyrus. O taip jau yra turbūt, kad stiprūs gražūs patinai, t.y. vyrai, renkasi švelnias, nuolankias, paklusnias moteris savo palikuonims. Turintys trūkumų, komleksuoti ar šiaip nevykę glaudžiasi prie stiprių, pasitikinčių savimi, gražių moterų.Taip jau evoliucijos sutvarkyta. Ir man atrodo mažai šansų tai mergytei, kad jis ją iškeis į žmoną, yra vaikas, o tai jau stiprina jo atsakomybę prieš jo moterį ir vaiką.Be to , jei vyras myli savo moterį, ji jam graži ir kreiva ir šleiva.
Tokiom merginom siūlyčiau nelįsti prie svetimų vyrų, nedarkyti kitų sukurto gyvenimo dėl savo užgaidų. Reikia paisyti bent kokių moralės formų ir bent kelių dievo įsakymų.

Tada jums reiktų kuo greičiau stoti į Valinsko partiją, kurios programa visiems labai aiški ir suprantama - tai 10 Dievo įsakymų programa, kuri leis prikelti šalį skaistybei, dorybei, santarvei, dorai ir darnai - ištikimybei šeimoje ir niekda daugiau jus nebenuves į pagundą su kitu vyru paseksuoti, nebent su pačiu pačiausiu Valinsku. Bet juk tai ne nuodėmė - jis gi Dievo vardu jus pamylėtų. Te Lietuvoj skaistybė, dorybė ir seksualinė ištikimybė težydi, amen!

roze

R

4 įrašai

2010/07/26 10:20:05 10:20:05

Kaip pasiimti norimą vyrą?: Maždaug prieš pusę metų į mano laiptinę atsikėlė simpatiškas vyriškis. Bėda ta, kad jis vedęs ir turi mažą vaiką.Žmona jo visai neišvaizdi.Man jis labai patinka, jaučiu, jog įsimylėjau, jis irgi keistai į mane žiūri, taip sutampa, kad kartu nešam šiukšles, ar vedam šunis pasivaikščioti, jis labai mielas, praeitą vakarą vaikščiojom su šunim pora valandų, plepėjom visokius niekus, jis vyresnis už mane, bet matau, jog jam patinku. Norėčiau paklausti, kaip prisivilioti tokį vyrą?, neturiu daug patirties, bet jaučiu, jog man jo reikia...
Visų smerkiančiai į tai žiūrinčių, prašau, nerašyti.
Manau, kad gyvenime reikia išnaudoti visas progas, o gal jis man skirtas žmogus...

Kvaila merga esi jei tokiu nesamniu klausineji. Pasikviesk ji ka nors sutvarkyti pas save, pvz. lentyna prikalti, ar paveiksla prikabinti. Erotiskiau apsirenk, pasiulyk kavos, pasakyk kad jauties vienisa, paziurek i ji ilgu zvilgsniu, zaisk akimis, kunu ir turesi ji, bent jau seksui pradziai, nuo sekso netoli prie rimtu dalyku.nejau tokio sh..o reikia mokyti.Galima pasiimt koki nori vyra, tik vienam laiko reik ilgiau kitam trumpiau.

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/26 10:44:34 10:44:34

pritariu rozei. kvaila merga ji yra, kad tokiu nesamoniu klausineja ne visi vyrai i kvailas ziuri, tikrai ne visi...

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/07/27 07:18:20 07:18:20

roze:
Kvaila merga esi jei tokiu nesamniu klausineji. Pasikviesk ji ka nors sutvarkyti pas save, pvz. lentyna prikalti, ar paveiksla prikabinti. Erotiskiau apsirenk, pasiulyk kavos, pasakyk kad jauties vienisa, paziurek i ji ilgu zvilgsniu, zaisk akimis, kunu ir turesi ji, bent jau seksui pradziai, nuo sekso netoli prie rimtu dalyku.nejau tokio sh..o reikia mokyti.Galima pasiimt koki nori vyra, tik vienam laiko reik ilgiau kitam trumpiau.

planas chuliganas.

Man tai pasirode, "geisti svetimo" pakankamai rimta. Oi mergeles, kokios vistik savanaudes esate.
Cia kaip sakant" dejau skersa. po manes nors ir tvanas"

labaibalta

L

6 įrašai

2010/07/31 08:50:56 08:50:56

roze:

Siaubas, kokie patarimai. Mergina gi ne prostitute. Ji nori buti isskirtine. Praktiskai 'issiskesk laiptinej ji pamaciusi' idomu, ar pati irgi taip pigiai siulotes kiekvienam patikusiam, ar tik patarinet kitoms gudri?
Autorei: tai, kad gyvenate salia, yra ir didelis privalumas, ir didelis trukumas. Jis zino, kur gyvenate, todel kazkokiu ypatingu papildomu zygiu jums imtis nereikia. Ateis laikas, jis pats pasibels i jusu duris. Neskubinkit ivykiu. Patikekit, kai vyrai nori ir jiems reikia, pereina ugni ir vandeni. Jei delsia, vadinasi, dar neatejo laikas. O gal ir neateis. Gal jis iprates prie susizavejusiu moteru zvilgsniu, gal buvo kokia nors istorija toj seimoj, todel ir zmona nenori su jokiomis kaimynemis bendrauti. O gal jie visai gerai sutaria, gal netgi labai gerai. Jei siulysites pati, bukit pasiruosusi isgirsti neigiama atsakyma ar kazka tokio: "man tik malonu su jumis vedzioti sunis, pasivaikscioti, pasikalbeti, nepuoselekite tusciu vilciu". Ir po viso sito jums reikes ir toliau gyventi vienoj laiptinej, kasdien matytis, sveikintis ir t.t.! Tai gali buti ziauru ir nepakeliama po atstumimo. Jausites pigi, nevykele, tokia nuostabi ir niekam nereikalinga, ir t.t. Be to, pamodeliuokit situacija i ateiti - tarkim, suviliojat ji, ir kas toliau? Lauksit jo kas vakara, ateinancio su slepetemis pas jus? Lauksit, kol paliks zmona ir vaika ir ateis gyventi pas jus? Net jei issiskirs su ja, garantuoju, pas jus nepersikraustys, o greiciausiai dings kuo toliau nuo jusu abieju. Ka dar galite jam pasiulyti, be to, kad esate jauna ir svieziena, palyginus su zmona? Gal jums idomi tik pati medziokle, t.y. atmusti vyra nuo zmonos, o paskui numesite ji kaip atsibodusi zaisliuka? Tokios situacijos daznai buna ir darbe - kai ateina naujas darbuotojas vyras, visoms panelems jis atrodo nuostabus, tobulas, dieviskas, visos ji isimyli, o paskui pamazu apsipranta, pradeda rysketi kokie nors ne itin malonus jo trukumai ir visos supranta, kad jis toks pat eilinis zmogelis kaip ir visi. Zodziu, jus turbut uzvalde naujoko sindromas. Netrukus ziuresit i ji kitaip. O kol kas saltas dusas jums nepakenktu

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/07/31 10:39:21 10:39:21

"Laura, les ombres de l'été" - David Hamilton.

laura5

L

1 įrašai

2010/08/03 19:34:15 19:34:15

Lelis Borgia: "Laura, les ombres de l'été" - David Hamilton.

Gal galetumet isversti?:)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume