Svečias: Kaip pasiimti norimą vyrą?: Maždaug prieš pusę metų į mano laiptinę atsikėlė simpatiškas vyriškis. Bėda ta, kad jis vedęs ir turi mažą vaiką.Žmona jo visai neišvaizdi.Man jis labai patinka, jaučiu, jog įsimylėjau, jis irgi keistai į mane žiūri, taip sutampa, kad kartu nešam šiukšles, ar vedam šunis pasivaikščioti, jis labai mielas, praeitą vakarą vaikščiojom su šunim pora valandų, plepėjom visokius niekus, jis vyresnis už mane, bet matau, jog jam patinku. Norėčiau paklausti, kaip prisivilioti tokį vyrą?, neturiu daug patirties, bet jaučiu, jog man jo reikia...
Visų smerkiančiai į tai žiūrinčių, prašau, nerašyti.
Manau, kad gyvenime reikia išnaudoti visas progas, o gal jis man skirtas žmogus...
Rask būdą, kai priversti neišvaizdžią simpatiško vyro žmoną pasidalinti savo vyru su tavimi. Gali taip nutikti, kad jūs visi trys susidraugausite.
Apie tai aš galvojau..ir bandžiau su ja susidraugauti, ji beveik mano amžiaus, galvojau nebus sudėtinga, bet ji tokia uždara, nebendraujanti.., tarkim grįžta su vežimėliu iš lauko, aš prieinu, pagiriu koks gražus jos vaikas, bandau kažką paklausti, ji tik suka akis į šoną ir bėga į namus. Ištisai sėdi viena su vaiku ir laukia kol vyras grįš iš darbo.., neatrodo ji man protinga.., labai lėta..,bijanti žmonių, nesuprantu ką vyrai randa tokiose moteryse...Jis toks fainas, gražus, malonus.., ji-višta kažkokia...