Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Laura

Laura

idomu

I

5 įrašai

2010/08/13 21:46:10 21:46:10

ashhh: visi vyrai susidomi bukagalvem vistom. Tokias jiems lengviau tvarkyti(tiesiogine prasme). O meiluze susiranda grazia, protinga. Gal kartais geriau buti gerai aprupinta meiluze, nei apgaudinejama kvaila zmona.As ta kvaili buciau emus, tegul zviega jo apsishikus boba per naktis.

Na tai parasyk, kaip butum emus, cia to ir klausia. Ar tik parodyt, kokia kieta norejai

nelaura

N

1 įrašai

2010/08/14 19:14:31 19:14:31

Gera tema. Laura prisifantazavo, dabar kaltina vyruka saltumu .
As irgi panasioj situacijoj. Isimylejau vedusi nors kaip pats sako seimoj blogi popieriai. Laukiu kaip kvaila sesiolikine jo laisku, zinuciu. Nieko jis man nezada,tik kad gal viskas pasikeis. kasdien apie ji galvoju,jis man vyro idealas. Protu zinau kad esu beviltiska kvaile nes niekas nepasikeis. Turi seima, irengineja savo namus. ZInau,kad jam patinku tik ne tiek kiek jis man . Meiluziai nebuvome, visai nutraukti rysio nepajegiu,turbut laukiu kol jis ta padarys . Paskui galesiu pasikankinti,pasijusti auka. Paverkti . Belieka is saves pasijuokti, nors viskas taip rimtai man isikirte i sirdi,eiciau paskui ji i pasaulio krasta

narfonija

N

26 įrašai

2010/08/14 19:24:28 19:24:28

Negalima ardyti šeimų... Jų ir taip mažai Lietuvoje... O, meilė yra meilė, ji ateina ir dingsta, o tikroji meilė atsiranda iš lėto, kai bendrauji su žmogumi jį vis labiau pažįsti. Tai ką Laura rašė ne meilė, o susižavėjimas vyru ir tiek... Reikia sekso surasi, reikia vyro teks ilgai paieškoti, dažnai geri užimti arba nepastebimi.

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/14 20:49:44 20:49:44

idomu:
ashhh: visi vyrai susidomi bukagalvem vistom. Tokias jiems lengviau tvarkyti(tiesiogine prasme). O meiluze susiranda grazia, protinga. Gal kartais geriau buti gerai aprupinta meiluze, nei apgaudinejama kvaila zmona.As ta kvaili buciau emus, tegul zviega jo apsishikus boba per naktis.

Na tai parasyk, kaip butum emus, cia to ir klausia. Ar tik parodyt, kokia kieta norejai

Taip, meilužės visada gražios. Laura galėtų būti nuostabi meilužė mano vyrui.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume