Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip tau virš 50 metų

Kaip tau virš 50 metų

Buvusi ugnelė

B

150 įrašai

2010/07/15 09:38:32 09:38:32

Agnietė:
Mona: Skyrybos baisios tuo, kad atsiranda tuštuma, todėl ėjimas į laisvę atidėliojamas tikintis, viskas susitvarkys ir vėl viskas bus kaip buvę. [color=#FF0040:1e08awhc]Nebus tikrai[/color:1e08awhc]. Jeigu jau metus išverkei, dabar esi pakankamai stipri, kad neleistum tyčiotis iš savęs. Rašai, kad esi jaunatviška, aktyvi, tik dar supančiota. Pati save laikai tokioj būsenoj. Išlaisvėk, nutrauk, gyvenk. Esu Tavo beveik vienmetė ir galiu pasakyti, kad gyvenu nuostabiai, nors su labai mylimu žmogumi išsiskyriau tik šiemet. Supratau, kad nereikia eikvoti laiko ir savęs, kai kažko santykiuose ėmė trūkti, o kažko atsirado per daug. Dermė dingo, o pastangų jai atkurti dėjome ne po lygiai. Savęs atradimas iš naujo - didelis džiaugsmas. Tik nenaršyk savo elgesio ir neieškok atsakymų, ką darei "ne taip". Visi mes čia teoretikai kito atžvilgiu, ir patarimai tokie - kiekvieno iš savo bokšto. Būsi mano mieste - mielai susitiksiu ir apkrėsiu optimizmu.

Supratau ir aš, kad per tuos metus niekas neišsisprendė, tik tiek kad sužinojau visko dar daugiau.
Supratau kad buvau [b:1e08awhc] nemylima[/b:1e08awhc].
Pasikartosiu gal,.... jei mylėtum žmogų , negalėtum jį skaudinti ir jam verkiant , tuo pačiu metu
rašyti SMS meilužei.

Tu nebegalvok, kas buvo, nebesikapstyk praeityje. Džiaukis, kas nenugyvenai viso gyvenimo apgaulėje. Kokia čia meilė ir kokia čia santuoka, jei tiek laiko nepastebėjai, jog ''artimas'' žmogus turi kitą, o tave seka įdiegta kompiuterine programa? Na kam tau toks ''artimas'' žmogus? Pabūk viena, atrask save, išdrįsk būti savimi ir būsi laiminga. Tu tik pagalvok - tu visiškai laisva savo sprendimuose, savo noruose, savo laisvalaikyje. Po 30 metų. Juk tai irgi puiku. Atrasi tiek naujų ir nepažintų dalykų, apie kuriuos anksčiau dėl laiko stokos gal net nepagalvojai. O paskui, kada nors, jei tikrai norėsi, atsiras ir tavo artimas žmogus.
Aš ir viena. Na, gal ne visai viena, nes dar yra 3 vaikai. Bet jie studentai, ne Lietuvoje, matau retai. Tačiau gyvenimas tiek pameta visokių įdomių situacijų, naujų žmonių, įvairių nelauktų dalykų, kad tikrai niekada nesu jautųsis nelaiminga.
Neliūdėk, viskas bus gerai:)

insieme_noi

I

23 įrašai

2010/07/15 09:40:15 09:40:15

Svečias:
insieme_noi:
Moterys, nedarykit sitos klaidos! Bukit pacios atsipute, priziuretos ir aprupintos. Tada jus myles. Vyrai nemyli tu, kurios del seimos neriasi is kailio, vyrai myli tas, del kuriu patys priversti stengtis.
Patyriau tai ant savo kailio, kai nustojau stengtis- stengesi del manes, bet tai jau kita istorija...
P.S. Man 46.

hoi, zmogau. "Neriausi is kailio" ir esu priverstas toliau nertis, nes kitaip bus bankrotas. Kad butu priziureta ir aprupinta.
Kuo labiau neriausi tuo labiau tolau. Patyriau ant savo kailio, tai "atsirado" kita. Tada sake bus viskas kitaip.
Vat paskutiniu metu daznai susimastau, kada as "daugiau" tureciau ir ar man tiek daug reiktu. Ar poroje ar bunant vienam??? ir ka as prarasciau?!
Drisciau tureti savo nuomone. Vyrai myli tas moteris, kurios myli vyrus.

Visiskai sutinku. Vyra reikia myleti, juo rupintis, buti artimiems tiek dvasiskai, tiek fiziskai, bet... pagrindine rupesciu nasta turi tekti vyrui. Kai atsitinka priesingai, vyras moters nebevertina. Daug kur teko skaityti, kad vyras uzkariautojas, nauju pergaliu siekejas,tad moterys, leiskim vyrams musu siekti.

insieme_noi

I

23 įrašai

2010/07/15 09:44:11 09:44:11

Agnietė:
Supratau ir aš, kad per tuos metus niekas neišsisprendė, tik tiek kad sužinojau visko dar daugiau.
Supratau kad buvau [b:1090bly9] nemylima[/b:1090bly9].
Pasikartosiu gal,.... jei mylėtum žmogų , negalėtum jį skaudinti ir jam verkiant , tuo pačiu metu
rašyti SMS meilužei.

Nu kiaule jis. Tai ko cia verkt del kiaules? Esi laisva, niekam nepriklausai, bendrauk su vyrais, kuriems tu moteris, o ne tuscia vieta. Atsigriebk uz praleista laika.

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/15 10:06:07 10:06:07

insieme_noi:
Svečias:
insieme_noi:
Moterys, nedarykit sitos klaidos! Bukit pacios atsipute, priziuretos ir aprupintos. Tada jus myles. Vyrai nemyli tu, kurios del seimos neriasi is kailio, vyrai myli tas, del kuriu patys priversti stengtis.
Patyriau tai ant savo kailio, kai nustojau stengtis- stengesi del manes, bet tai jau kita istorija...
P.S. Man 46.

hoi, zmogau. "Neriausi is kailio" ir esu priverstas toliau nertis, nes kitaip bus bankrotas. Kad butu priziureta ir aprupinta.
Kuo labiau neriausi tuo labiau tolau. Patyriau ant savo kailio, tai "atsirado" kita. Tada sake bus viskas kitaip.
Vat paskutiniu metu daznai susimastau, kada as "daugiau" tureciau ir ar man tiek daug reiktu. Ar poroje ar bunant vienam??? ir ka as prarasciau?!
Drisciau tureti savo nuomone. Vyrai myli tas moteris, kurios myli vyrus.

Visiskai sutinku. Vyra reikia myleti, juo rupintis, buti artimiems tiek dvasiskai, tiek fiziskai, bet... pagrindine rupesciu nasta turi tekti vyrui. Kai atsitinka priesingai, vyras moters nebevertina. Daug kur teko skaityti, kad vyras uzkariautojas, nauju pergaliu siekejas,tad moterys, leiskim vyrams musu siekti.

Kas čia bendro tarp naujų pergalių siekimo ir visiško materialinio aprūpinimo? Suprantu, kai vyras moterimi (o taip pat ir moteris vyru) rūpinasi kaip žmogumi, bet tas juodas materializmas dar niekur labai į gera nenuvedė, gal kaip tik labiau išskiria žmones.
Bandau perkratyti savo 20 metų šeimyninį gyvenimą ir na - niekaip nerandu nė vienos didesnės materialinės dovanos. Nes gal nereikėjo? Užtat visi mano kūrybiniai užmanymai, norai studijuoti, pažinti, lavintis būdavo palaiminami, palaikomi ar kritikuojami ir man toks žmogaus elgesys yra artimas. Man atrodo, kad rūpintis artimo žmogaus emociniu komfortu yra svarbiau nei materialiniu.

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/07/15 10:22:18 10:22:18

insieme_noi: tad moterys, leiskim vyrams musu siekti.

as nesuprantu sitos citatos.
Kiek suprantu citatos autorius vyras?

Buvusi ugnelė

B

150 įrašai

2010/07/15 10:36:53 10:36:53

Drisciau tureti savo nuomone. Vyrai myli tas moteris, kurios myli vyrus.[/quote]
Visiskai sutinku. Vyra reikia myleti, juo rupintis, buti artimiems tiek dvasiskai, tiek fiziskai, bet... pagrindine rupesciu nasta turi tekti vyrui. Kai atsitinka priesingai, vyras moters nebevertina. Daug kur teko skaityti, kad vyras uzkariautojas, nauju pergaliu siekejas,tad moterys, leiskim vyrams musu siekti. [/quote]

Kas čia bendro tarp naujų pergalių siekimo ir visiško materialinio aprūpinimo? Suprantu, kai vyras moterimi (o taip pat ir moteris vyru) rūpinasi kaip žmogumi, bet tas juodas materializmas dar niekur labai į gera nenuvedė, gal kaip tik labiau išskiria žmones.
Bandau perkratyti savo 20 metų šeimyninį gyvenimą ir na - niekaip nerandu nė vienos didesnės materialinės dovanos. Nes gal nereikėjo? Užtat visi mano kūrybiniai užmanymai, norai studijuoti, pažinti, lavintis būdavo palaiminami, palaikomi ar kritikuojami ir man toks žmogaus elgesys yra artimas. Man atrodo, kad rūpintis artimo žmogaus emociniu komfortu yra svarbiau nei materialiniu.[/quote]
Čia mano.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/07/15 10:43:29 10:43:29

Geras pasiūlymas, tik kur siūlytumėte ieškot vyrų? Šiaip klausiu, nes tokiame amžiuje vargu ar galima kažką rasti. turiu omeny kažką gero.

insieme_noi:
Agnietė:
Supratau kad buvau [b:53alz7yh] nemylima[/b:53alz7yh].
rašyti SMS meilužei.

Nu kiaule jis. Tai ko cia verkt del kiaules? Esi laisva, niekam nepriklausai, bendrauk su vyrais, kuriems tu moteris, o ne tuscia vieta. Atsigriebk uz praleista laika.

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/15 12:41:00 12:41:00

Vyrų yra visur ir visokių. Juk ir visų šitų vienišų, paliktų ar išduotų ir pan. moterų vyrai taip pat neišskrido į kosmosą, o kažkur plūduriuoja laisvi Visa esmė - ko tu ieškai.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/07/15 12:50:19 12:50:19

Vyrai tikrai neišskrido į kosmosą(per brangu), bet išvažiavo iš Lt darbo/uždarbio ieškoti ten, kur galima bent išgyventi.
Taip, yra visokių vyrų, nesiginčysiu. bet niekad neprasidėčiau su pseudo išduotu/paliktu vyru, kuris į moterį žiūrės su nepasitikėjimu kaip lygiai taip pat egzistuoja nelaimingos/išduotos moterys, kurių nepriversi būt laimingom/ais.

Svečias: Vyrų yra visur ir visokių. Juk ir visų šitų vienišų, paliktų ar išduotų ir pan. moterų vyrai taip pat neišskrido į kosmosą, o kažkur plūduriuoja laisvi Visa esmė - ko tu ieškai.

insieme_noi

I

23 įrašai

2010/07/15 13:28:47 13:28:47

trikapeikis intelektualas:
insieme_noi: tad moterys, leiskim vyrams musu siekti.

as nesuprantu sitos citatos.
Kiek suprantu citatos autorius vyras?

moteris

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume