Svečias: Nereikėjo per atostogas nuobodžiauti namie vienai vien dėl to, kad norėjai būti ištikima ir nuobodi … nebuvo su kuo išeiti ir nusidėti. Pagundų, atrodo, pilna visur, bet… Na negi tam ryšies, ką nesuderinta sąžinė pagalvos. [color=#4000FF:2tlngv50]Nepagalvojai, kad tavo draugė išvažiavusi ir jos vyras laisvas ir toks pat nelaimingas, kaip ir pati. Reikėjo pamąstyti apie kurortinio romano medžioklę. Taigi reikėjo jums atostogauti prie jūros ne su vyru, o su draugu - tai dabar nereiktų graužtis ir kaltinti vyro. [/color:2tlngv50]Patikėkite, tai padeda. Jautiesi saugiau, nes žinai, kad yra dar kitas žmogus be vyro, kuris tave užstos, supras, o jei prireiks – padės suvaidinti ir kokią intermediją. Turėsi iš ko pasiskolinti kitokios patirties. Bet nepamiršk: medžioklės plotuose galioja džiunglių įstatymai. Ir net geriausia draugė lengvai gali virsti… pačia didžiausia konkurente!
Atsiprašau, bet labai nustebusi jūsų pasisakymų. [b:2tlngv50]Štai tokios moterys - medžiotojos ir išardo šeimas .[/b:2tlngv50]
Tikrai negalėčiau vilioti savo draugių vyrų, tikrai negalėčiau skaudinti jas ir aplamai negalėčiau turėti artimų santykių su vyru , jei jis turi šeimą.
Šitame forume nemažai pasisakymų apie neištikimybę ir moterys , kurios prasideda su vedusiais vyrais , vėliau labai dėl to gailisi , nes lieka prie suskilusios geldos.
Štai vienas iš pasisakymų.
[quote:2tlngv50]ištikrųjų sunku atleisti neištikimybę...galima postringauti apie šeimos gerovę kiek norit ir apie tai, kad vyrai tik fiziškai neištikimi. Man teko tokia "garbė" būti meiluze. galiu pasakyti,kad labai tam priešinausi ir tikrai nesileidau į šią afera vedama smalsumo.
.....jeigu to "donžuano" žmona sužinotų visas smulkmenas vargu ar bent vienas psichologas padetu jai atleisti savo vyrui vardan šeimos. O sitacija sunkina dar ir tai,kad aš nebuvau pirma... jo šeimyniniame gyvenime. Nemyli jis savo žmonos...
Jei [b:2tlngv50]kam įdomi mano savijauta? Galiu pasakyti, kad tai pirmas ir paskutinis vedęs vyras mano gyvenime. Vedęs vyras = mires vyras[/b:2tlngv50] .[/quote:2tlngv50]
ir dar ....."Taigi reikėjo jums atostogauti prie jūros ne su vyru,[b:2tlngv50] o su draugu [/b:2tlngv50]- tai dabar nereiktų graužtis ir kaltinti vyro"
Deje, deje mano sąžinė yra švari ir mano vyras nieko....... negali man prikišti. Nei jiokių draugų , nei dar ko nors.