Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip tau virš 50 metų

Kaip tau virš 50 metų

insieme_noi

I

23 įrašai

2010/07/14 16:52:49 16:52:49

Agnietė: Jeigu šeimoje normalūs santykiai , jei myli vienas kitą , tai šitaip nesielgs, negalės skaudinti
kito žmogaus. [color=#FF0000:3uw1i3ua]Net nebuvo kilę minčių apie neišikimybę ,(" [b:3uw1i3ua]norėjai būti ištikima[/b:3uw1i3ua]")
Suprast reikia tai , kad moteris užimta buitimi, vaikų auginimu.
O vyrams , kas jie ....... atsipūtę, jie apžiūrėti , apskalbti, pamaitinti[/color:3uw1i3ua].
1980 apsivedėme 1990 - 10 metų pragyventa , 2000- 20 metų pragyventa.
Atsiminkite kokie tada buvo laikai, koks buvo požiūris į šeimą.

Moterys, nedarykit sitos klaidos! Bukit pacios atsipute, priziuretos ir aprupintos. Tada jus myles. Vyrai nemyli tu, kurios del seimos neriasi is kailio, vyrai myli tas, del kuriu patys priversti stengtis.
Patyriau tai ant savo kailio, kai nustojau stengtis- stengesi del manes, bet tai jau kita istorija...
P.S. Man 46.

Mona

M

110 įrašai

2010/07/14 19:26:09 19:26:09

Skyrybos baisios tuo, kad atsiranda tuštuma, todėl ėjimas į laisvę atidėliojamas tikintis, viskas susitvarkys ir vėl viskas bus kaip buvę. Nebus tikrai. Jeigu jau metus išverkei, dabar esi pakankamai stipri, kad neleistum tyčiotis iš savęs. Rašai, kad esi jaunatviška, aktyvi, tik dar supančiota. Pati save laikai tokioj būsenoj. Išlaisvėk, nutrauk, gyvenk. Esu Tavo beveik vienmetė ir galiu pasakyti, kad gyvenu nuostabiai, nors su labai mylimu žmogumi išsiskyriau tik šiemet. Supratau, kad nereikia eikvoti laiko ir savęs, kai kažko santykiuose ėmė trūkti, o kažko atsirado per daug. Dermė dingo, o pastangų jai atkurti dėjome ne po lygiai. Savęs atradimas iš naujo - didelis džiaugsmas. Tik nenaršyk savo elgesio ir neieškok atsakymų, ką darei "ne taip". Visi mes čia teoretikai kito atžvilgiu, ir patarimai tokie - kiekvieno iš savo bokšto. Būsi mano mieste - mielai susitiksiu ir apkrėsiu optimizmu.

agniete

A

15 įrašai

2010/07/14 20:05:28 20:05:28

Mona: Skyrybos baisios tuo, kad atsiranda tuštuma, todėl ėjimas į laisvę atidėliojamas tikintis, viskas susitvarkys ir vėl viskas bus kaip buvę. [color=#FF0040:1vlx2075]Nebus tikrai[/color:1vlx2075]. Jeigu jau metus išverkei, dabar esi pakankamai stipri, kad neleistum tyčiotis iš savęs. Rašai, kad esi jaunatviška, aktyvi, tik dar supančiota. Pati save laikai tokioj būsenoj. Išlaisvėk, nutrauk, gyvenk. Esu Tavo beveik vienmetė ir galiu pasakyti, kad gyvenu nuostabiai, nors su labai mylimu žmogumi išsiskyriau tik šiemet. Supratau, kad nereikia eikvoti laiko ir savęs, kai kažko santykiuose ėmė trūkti, o kažko atsirado per daug. Dermė dingo, o pastangų jai atkurti dėjome ne po lygiai. Savęs atradimas iš naujo - didelis džiaugsmas. Tik nenaršyk savo elgesio ir neieškok atsakymų, ką darei "ne taip". Visi mes čia teoretikai kito atžvilgiu, ir patarimai tokie - kiekvieno iš savo bokšto. Būsi mano mieste - mielai susitiksiu ir apkrėsiu optimizmu.

Supratau ir aš, kad per tuos metus niekas neišsisprendė, tik tiek kad sužinojau visko dar daugiau.
Supratau kad buvau [b:1vlx2075] nemylima[/b:1vlx2075].
Pasikartosiu gal,.... jei mylėtum žmogų , negalėtum jį skaudinti ir jam verkiant , tuo pačiu metu
rašyti SMS meilužei.

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/14 20:24:22 20:24:22

KOKIOS DAR MEILUZĖS VIRS 50 NORS GAL VISTIEK NESAMONĖ,NEBENT JAI GYVENTŲ VIENAS KAIP AS.

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/14 20:43:01 20:43:01

Nereikėjo per atostogas nuobodžiauti namie vienai vien dėl to, kad norėjai būti ištikima ir nuobodi … nebuvo su kuo išeiti ir nusidėti. Pagundų, atrodo, pilna visur, bet… Na negi tam ryšies, ką nesuderinta sąžinė pagalvos. Nepagalvojai, kad tavo draugė išvažiavusi ir jos vyras laisvas ir toks pat nelaimingas, kaip ir pati. Reikėjo pamąstyti apie kurortinio romano medžioklę. Taigi reikėjo jums atostogauti prie jūros ne su vyru, o su draugu - tai dabar nereiktų graužtis ir kaltinti vyro. Patikėkite, tai padeda. Jautiesi saugiau, nes žinai, kad yra dar kitas žmogus be vyro, kuris tave užstos, supras, o jei prireiks – padės suvaidinti ir kokią intermediją. Turėsi iš ko pasiskolinti kitokios patirties. Bet nepamiršk: medžioklės plotuose galioja džiunglių įstatymai. Ir net geriausia draugė lengvai gali virsti… pačia didžiausia konkurente!

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/14 21:34:12 21:34:12

x,x,x: KOKIOS DAR MEILUZĖS VIRS 50 NORS GAL VISTIEK NESAMONĖ,NEBENT JAI GYVENTŲ VIENAS KAIP AS.

atsirado kuilys neraliuotas pats senbernis, nes nei viena nedave o dabar matai puciasi. Negalvok kad panasus i ta grazuoli parazite tiu.moteris po 50 pacios sekxiausios o diedams jau 6 val rodo. tfu!!!

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/07/14 21:42:14 21:42:14

Aš galvoju, kad labai gerai gyvenat, jei nežinot su kuo jūsų vyras miega. Netgi jums pavydžiu. Džiaukitės talentu, kurį turite

Agnietė: Gyvenimas 50 - čių - koks jis?
Mano metų džiaugiasi , kad užauginti vaikai , kad šeimoje nusistovėja santykiai( giminės ,artimieji ,draugai).
Tačiau vieną dieną sužinai, kad tu visiškai nežinai savo Gyvenimo, kas buvo 5,10, metų atgal.(pragyventa 30 metų).
Prieš metus , sužinojau , kad mano vyras yra neištikimas, kad turi meilužę 16 metų jaunesnę, kad jau 6 metai su ja.
Mane ištiko šokas , negalėjau tuo patikėti....... bet gyvenimas yra toksai.
Internetas - pažinčių portalai - vidutinio amžiaus vyrų krizė ...... - nieko blogo neįžvelgiau .... bet susirado, ko ieškojo.
Pagalvosit , kai galėjau to nepastebėti?
Buvo pasitikėjimas, buvo rūpestingas vyras.... viskas vyko paspčiomis.
Buvo pergyvenimų , ašarų pakalnė.... praėjo metai.... mano vyras nepasiketė ir toliau bendrauja.
Kas belieka man.
Pasiskaitinėju tinklarašti - forumą Darni Pora , atrandu daug gerų pasisakymų.
Labai , labai gaila savo gyvenimo..... bet laiko atgal neatsuksi.
Kas iš to , kad buvau ištikima vyrui 30 metų , kad buvau rūpestinga žmona (ant kaktos neparašyta).
Vyrams tokių nereikia.
Tiesiog noriu pasidžiaugti likusiu gyvenimu ir aš..... bet rimtu pažinčių rasti sunku.
Man virš 50 metų.

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/15 05:28:34 05:28:34

insieme_noi:
Moterys, nedarykit sitos klaidos! Bukit pacios atsipute, priziuretos ir aprupintos. Tada jus myles. Vyrai nemyli tu, kurios del seimos neriasi is kailio, vyrai myli tas, del kuriu patys priversti stengtis.
Patyriau tai ant savo kailio, kai nustojau stengtis- stengesi del manes, bet tai jau kita istorija...
P.S. Man 46.

hoi, zmogau. "Neriausi is kailio" ir esu priverstas toliau nertis, nes kitaip bus bankrotas. Kad butu priziureta ir aprupinta.
Kuo labiau neriausi tuo labiau tolau. Patyriau ant savo kailio, tai "atsirado" kita. Tada sake bus viskas kitaip.
Vat paskutiniu metu daznai susimastau, kada as "daugiau" tureciau ir ar man tiek daug reiktu. Ar poroje ar bunant vienam??? ir ka as prarasciau?!
Drisciau tureti savo nuomone. Vyrai myli tas moteris, kurios myli vyrus.

agniete

A

15 įrašai

2010/07/15 06:16:40 06:16:40

Svečias: Nereikėjo per atostogas nuobodžiauti namie vienai vien dėl to, kad norėjai būti ištikima ir nuobodi … nebuvo su kuo išeiti ir nusidėti. Pagundų, atrodo, pilna visur, bet… Na negi tam ryšies, ką nesuderinta sąžinė pagalvos. [color=#4000FF:2tlngv50]Nepagalvojai, kad tavo draugė išvažiavusi ir jos vyras laisvas ir toks pat nelaimingas, kaip ir pati. Reikėjo pamąstyti apie kurortinio romano medžioklę. Taigi reikėjo jums atostogauti prie jūros ne su vyru, o su draugu - tai dabar nereiktų graužtis ir kaltinti vyro. [/color:2tlngv50]Patikėkite, tai padeda. Jautiesi saugiau, nes žinai, kad yra dar kitas žmogus be vyro, kuris tave užstos, supras, o jei prireiks – padės suvaidinti ir kokią intermediją. Turėsi iš ko pasiskolinti kitokios patirties. Bet nepamiršk: medžioklės plotuose galioja džiunglių įstatymai. Ir net geriausia draugė lengvai gali virsti… pačia didžiausia konkurente!

Atsiprašau, bet labai nustebusi jūsų pasisakymų. [b:2tlngv50]Štai tokios moterys - medžiotojos ir išardo šeimas .[/b:2tlngv50]
Tikrai negalėčiau vilioti savo draugių vyrų, tikrai negalėčiau skaudinti jas ir aplamai negalėčiau turėti artimų santykių su vyru , jei jis turi šeimą.
Šitame forume nemažai pasisakymų apie neištikimybę ir moterys , kurios prasideda su vedusiais vyrais , vėliau labai dėl to gailisi , nes lieka prie suskilusios geldos.

Štai vienas iš pasisakymų.
[quote:2tlngv50]ištikrųjų sunku atleisti neištikimybę...galima postringauti apie šeimos gerovę kiek norit ir apie tai, kad vyrai tik fiziškai neištikimi. Man teko tokia "garbė" būti meiluze. galiu pasakyti,kad labai tam priešinausi ir tikrai nesileidau į šią afera vedama smalsumo.
.....jeigu to "donžuano" žmona sužinotų visas smulkmenas vargu ar bent vienas psichologas padetu jai atleisti savo vyrui vardan šeimos. O sitacija sunkina dar ir tai,kad aš nebuvau pirma... jo šeimyniniame gyvenime. Nemyli jis savo žmonos...
Jei [b:2tlngv50]kam įdomi mano savijauta? Galiu pasakyti, kad tai pirmas ir paskutinis vedęs vyras mano gyvenime. Vedęs vyras = mires vyras[/b:2tlngv50] .[/quote:2tlngv50]

ir dar ....."Taigi reikėjo jums atostogauti prie jūros ne su vyru,[b:2tlngv50] o su draugu [/b:2tlngv50]- tai dabar nereiktų graužtis ir kaltinti vyro"
Deje, deje mano sąžinė yra švari ir mano vyras nieko....... negali man prikišti. Nei jiokių draugų , nei dar ko nors.

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/15 07:07:49 07:07:49

Nesamone - vedes vyras pats geriausas. Patikimas ir atsakingas seimai ir meiluzei. Visada tvarkingas ir pasitempes.
"Nei jokių draugų, nei dar ko nors' - bet palaukit, cia ir gludi visos jusu nelaimes, nesusipratimai ir nesusigaudymas pasaulio ir vyru reikaluose. Patikekite, sakau tai nuosirdziai. Jus balta varna siame pasaulyje, nors metu va tiek turite, kiek sakete, bet isminties ne kazkiek jau ir daug pas jus. Laikas jums keistis is esmes.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume