Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip tau virš 50 metų

Kaip tau virš 50 metų

Svetlana

S

980 įrašai

2011/12/17 22:07:45 22:07:45

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: "svetlana

[quote:3seo8d05]

Galiu ir dabar užduoti klausimą, kur aš buvau neteisus?

Kad ir apšaukdamas paleistuvėmis 50-metes moteris, kurios nori mėgautis meile ir būti patrauklios.

[quote:3seo8d05][/quote:3seo8d05]Kita tema. Tai, kad yra dalis žmonių kuriais Jūs nepasitikite, tai yra ne mano problema. Kodėl taip yra, vėl ne mano tai reikalas.

Be abejo visada yra žmonių, kuriais neina pasitikėti - dėl jų elgesio. Čia nėra padaryta atradimo.

[quote:3seo8d05][/quote:3seo8d05]Dar kita tema. Paleistuvystė. Jei nėra Biblijos, tai nėra ir paleistuvystės.

Kas davė įgaliojimą neklystamai spręsti, kad būtent va tas atvejis yra paleistuvystė?

[quote:3seo8d05][/quote:3seo8d05][/quote:3seo8d05]kažkas minėjo žodį davatka šioje temoje. Mano supratimu davatka tai dėl nuodėmės kurčias ir aklas žmogus (dvasine prasme) einatis į pastatą su kryžiuku ant stogo, vien tik todėl, kad gyvenimo laikrodis skaičiuoja antra puse. Davatka tai tas žmogus kuris krikštija vaiką, švenčia kalėdas, nors nežino kas tai yra. Davatka, tai tas žmogus kuris abejoja Biblija, o statinyje su kryžiuku stovi "pirmoje eilėje".

Kas yra davatka,cituoju reikšmę iš įvairių žodynų:
davatka b. niek. perdėtai pamaldus žmogus, šventeiva. Dievobaiminga senė ištikima Dievui kaip niekam kitam. Griešna (nuodėminga) boba, pasižyminti perdėtu išoriniu pamaldumu dėl akių.
Lietuviškos patarlės ir priežodžiai pagal užklausą davatka (1 - 15 iš 118)
1. Davatkai Dievas burnoj, velnias šiknoj, o dūšia apie bambą sukasi

cia tas draugas kuris trumpina gyvenima

C

1 įrašai

2011/12/18 12:02:01 12:02:01

Mano akimis skaitant, bendrai apėmus, tai tas pats ką aš parašiau.
Kategoriškai nesutinku su " perdėtai pamaldus žmogus, šventeiva." Nei kuris iš čia esančiu mane gyvai matė, nei kuris žino kiek aš meldžiuosi ir kada lankausi bažnyčioje.

Dar labiau bendrinant, jei nebūtum atėjusi su išankstine nuomone (nusistačiusi) nebūtu buvusio šio vajaus. Ne tik apie pačią kalbu.
Apibendrinimui, ne mane užkabino ar kaip suerzino žodis paleistuvis. Man pagailo mažutėliu, kurie mus skaito ir savo trapia nuomone formuoja.

PS viena senmergė kitoje temoje uždavė teisingą klausimą. Koks gyvenimo tikslas? kalėdinis klausimas

iki sekančio karto.

Kukudra

K

20 įrašai

2011/12/18 15:16:47 15:16:47

Ir vėl peštynės...Būtų juokinga, jei nebūtų graudu.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/12/18 19:27:19 19:27:19

Iš mano pusės nieko panašaus.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/18 19:37:51 19:37:51

kukūdra: Ir vėl peštynės...Būtų juokinga, jei nebūtų graudu.

Nusipirkite zemes menuly Gal ten kuri laika nebus nei pestyniu ,nei gincu .O cia tik veltui laika gaistate , noredama visus ismokyti graziu manieru

Svetlana

S

980 įrašai

2011/12/18 21:52:07 21:52:07

kukūdra: Ir vėl peštynės...Būtų juokinga, jei nebūtų graudu.

Ne, mes tik draugiškai diskutuojame .

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume