nereikėjo vyrams prieš kokį 30 metų leist moterims žiūrėt filmo "Vergė Izaura", nereikėjo

Sapo1295820256_db
2010/07/20 12:19:09 12:19:09
nereikėjo vyrams prieš kokį 30 metų leist moterims žiūrėt filmo "Vergė Izaura", nereikėjo
Kaikada
2010/07/20 15:10:10 15:10:10
Nereikėjo moterų išleisti iš virtuvės ir nuo vaikų užpakaliukų... .Vyrams būtų daug paprasčiau su kvailutėmis namisėdomis
ieva
2010/07/20 17:06:03 17:06:03
O ką, pats užpakaliuko neturėjai ir neturi? Palaukit, greit mes jus priversime darbuotis prie savo vaikų užpakaliukų ir virtuvėje, va tada tai pajausite gyvenimo skonį, rūpužiokai!
Mona
2010/07/20 17:20:09 17:20:09
Čia jau labai suprimityvinai "egazmino" užduotį. Su visokiom išvaizdom gyvenama ir sugyvenama, nes ne tai svarbiausia. Idealų turėjimas netrukdo rūpintis neidealios išvaizdos, bet savo žmogumi ir šeima. Dėl to neieškoma kito guolio. Visi turi realius, bet nepasiekiamus idealus, mes taip pat turėjome ir juos, ir smagių ginčų dėl mūsų skonio Bet mes KALBĖJOMĖS apie tai, o ne ieškojome panašaus atitikmens šalia, nes vienas kitam buvom be priekaištų. Poelgiai, neišsakytos mintys, vienas kito norų nepaisymas, nepagarba ir, svarbiausia - meilės nebuvimas naikina darną, atveda santykius iki šios temos autorės padėties.
Summa summarum - būčiau aš su tuo vaikinu, nes negaliu nemylėti tų, kurie manimi rūpinasi - jie visi tuo gražūs. Ir skaudinti negalėčiau, ne tai būtų nedėkinga. Bet jeigu atsirastų jo "šiferė" šalia - pakovočiau, kol purvo vonios negaučiau. Po jos - tik į dušą ir - į laisvę.
Ir kokia tavo išvada, TI?
trikapeikis intelektualas
2010/07/21 06:43:11 06:43:11
Labai daznai pastebiu, kad bandoma ne suprasti priesinga lyti, bet priversti ja mastyti taip kaip palanku.
Kad nesigautu jog kalbu uz visa lyti,
1 Skalbimas, tai darbu pasidalinimas. Skalbiami (svarus palyginus ) drabuziai, nors niekas to neprase. "Siandiena" nezinau kaip busiu "priverstas" rengtis rytoj. Kartais ta pacia diena, man reikia dvieju tipu drabuziu. Busiu priverstas lyginti juos ryte. Vadinasi miegosiu trumpiau.
2 Maisto ruosa, tai darbu pasidalinimas. "Siandiena" pietausiu masinoje, rytoj gal Vilniuje, poryt gal Klaipedoje. Vakarieniausiu "siandiena" gal namuose, rytoj gal masinoje, poryt gal Rygoje. Be viso to normalus pietus kartais buna devinta vakare, o naktipieciai vienuolikta.
3 As "nebandau" analizuoti, kodel man jokio skirtumo kokios uzuolaidos kaba miegamajame.
4 Tarkim zinau, kad kai gryziu manes bus prasoma ivertinti tas "pastangas"
Apleidziant sia tema as noreciau, kad ISGIRSTUMETE tai ka sake Buvusi Ugnele. Ka veikiam?-"uzmusa"
agniete
2010/07/21 07:48:59 07:48:59
[i:8s9618xs][b:8s9618xs]Gyvenimas tampa nebeįdomus, kai jame viskas nusistovėję, kai nebėra polėkio[/b:8s9618xs][/i:8s9618xs]
Skaudžiausia - visoje šitoje situacijoje man.
Sutinku su daugelio forumiečių išsakytom mintim. Tikrai viską perkračius , viską permasčius- ateina tokios mintys.
Skaudu be galo , kad aplinkinių ratas buvo didžiulis, kurie tai žinojo , bet........ visi tylėjo ir tai buvo neteisinga mano
atžvilgiu. Buvo galima prieš 6 metus , prieš dešimt metų , išsiskirti ir pradėti gyventi įdomesnį Gyvenimą abiem.
O mano "gudrutis" vyras giedojo giesmeles - man buvo sakoma , kad mes jau pasenome, pavargę po darbų , reikia poilsio .
Jeigu vilkas grįžta sotus iš medžioklės............ tai kaip ?????
P.S. Aš nesuprantu tik vieno - "žavingosios meilužės". Susipažinai , sužinojai , kad vedęs turi šeimą ir........
pasieiškočiau gražesnių , neįsipareigojusių jaunuolių . Visus tuos metus jis žaidė dvigubą gyvenimą.
Kad mano vyras norėjo pasilinksminti suprantu .......yra kaip yra, .... bet "meilužė"?? Ką ji sau mastė?
Kokia jos misija ........ griauti , griauti , griauti iki paskutiniųjų.
Mėgautis , mėgautis , mėgautis iki kol nesužinos žmona.
Kokia jūsų nuomonė??
Nereikia
2010/07/21 07:55:24 07:55:24
Tu sakai, kad supranti, jog tavo vyras nori pasilinksminti, bet štai meilužė... wtf? Meilužė gyvena savo gyvenimą, jai neturi rūpėti nei tavo, nei kieno kito jausmai.
gyt
2010/07/21 07:57:01 07:57:01
Ypac jei ji yran vienisa, iskaudinta, o gal ir keliu vyru meiluze ir neturejus niekada pilnavertes seimos.. daug variantu, kiekvienas turi sava tiesa
trikapeikis intelektualas
2010/07/21 08:14:38 08:14:38
agniete
2010/07/21 08:41:36 08:41:36
Atsakymas:
1.Vyras gali ir privalo turėti ir savo laisvalaikį.
Taip ir buvo vyras turėjo laisvalaikį. 5 metus lankė sporto klubą.
2.Ir vyras turi grįžti namo ir nenusukti į šoną .
Vyras ir grįždavo namo , išskyrus tuos atvejus , kai žmona būdavo išvykusi .
3.Vyras turi norėti grįžti namo.
Grįždavo, o kaip.. reikia , kad žmona apskalbtų, pamaitintų, apžiūrėtų.
kad nebutų kaip Šapro šou
( plaukai iš nosies ir ausų ir sprandas apžėlęs, kurio aš labai nemėgstu).
4.Ką jūsų vyrai gauna iš tų ''nedorėlių meilužių''?
Kas per klausimas, apglostyti , apliūliuoti , apčiupinėti ir........sekamos pasakos .
Vėliau pasakys.... , kad meilužė žino ką jis nori, o va žmona ne.( Išklauso ir tt.)
5. Jei žiūrite į vyrą tik kaip į šeimos aprūpintoją .
Aš buvau šeimos aprūpintojas - mokesčiai, buitis, baldai, skalbimo mašina,džiovyklė, sofa.
Po darbo nuperku maistą paruošiu ir laukiu , kad grįš iš sporto komplekso.
6. Jei mylėsite ir geisite jo kaip vyro - pareis pats pas jus.
Buvo mylimas ir geidžiamas, buvo pagarba ir laukiamas.
P.S.Nesuprantu tik vieno. Kaip sužinojau ,kad yra neištikimas , kad turi meilužę........
sakiau eik.... eik brangusis eik ir gyvenk pas ją . Džiaukis likusiu gyvenimu.
Buvo sukrauti daiktai ............? Bet neina.