Ir kodėl gi jūs taip manėte?

Pasileidusi
2010/07/18 15:12:51 15:12:51
Ir kodėl gi jūs taip manėte?
Mona
2010/07/18 16:02:13 16:02:13
Matyt, dabar aš perkaitusi, kad nelabai suprantu, TI, apie ką tu klausi. Bet bandau atsakyti. Į akis man niekas nėra pasakęs apie mano kūno detales nieko tokio, kas man nepatiktų. Už akių - galbūt, bet aš to nežinau ir jokios šarkos man apie tai nepranešė. O jeigu būčiau išvadinta, tai ir nebūčiau su žmogumi, kuriam kliūtų mano kojos, rankos ar liemuo. Kabinėjimasis prie išvaizdos yra viena iš žmogaus žeminimo formų ir tikras signalas, kad žmogui norisi kitokių kojų, rankų, etc., kad tavo vaizdas jam jau nemalonus. Bet čia aš taip pasielgčiau. Kitoms gal pravartu atsigręžti į save ir kai ką patobulinti pakeičiant stilių ar nustojus ryti be saiko. Beje, gražus apvalus pilvukas vyro negadina. Kaip ir plikė:))
555
2010/07/18 16:39:34 16:39:34
Kiekvieno gyvenimas vis kitoks.Graziai gyvenai-reikia tik dziaugtis.O vyras gal pasikeis.Niekas negali atstoti seimos,niekas nagali atstoti santuokos.Seima reikia labai saugoti.Gal nesaugojote...Jei viska padariai-kas bebutu buk rami...Pries save ir pries seima...
Viešnia
2010/07/18 18:02:33 18:02:33
skaudi istorija. Nereikia moteriai saves kaltinti. Taip jau buna. Gali buti supermoteris, bet vyrui (neretai ir moteriai) ateina laikas kitur pasizvalgyti. Vieni tik pasizvalgo, o kiti ir pagyvena. Ne visus pasisakymus perskaiciau. Gal pakartosiu kieno nors zodzius. Bet... bet kodel galvojama, kad nukencia tik moteris. Nejaugi manote, kad ja palikusiam vyrui gerai? Gera tik pradzia. Jaunesne moteris apsuko ji apie pirsta. Tai labai lengva. Kol buvo zmona, buvo ir gresme, kad jis sugris i seima. O dabar... Dabar jaunoji parodys nagucius ir nabagas (nabagas todel, kad pagal jo amziu ilsetis daugiau reikia) tures uz viska atidirbti. Neduok dieve dar vaiku gims. Ir jis viska prades nuo pradziu. Cha. Mano penkiasdesimtmeciui, o gal ir vyresniam kaimynui dvynukai gime. Graudu i ji net pasiziureti. Praeis kokie 5 metai ir jis prades slapcia skambinti buvusiai zmonai ir skustis gyvenimu. Sakyciau, kaip tik zmonai ateina lengvesnis gyvenimas. Ji atliko savo moteriskaja programa, uzaugino vaikus, turejo laimes myledama savo vyra (ne visoms taip pasiseka). Dabar laikas iseiti i zmones, gyvenima, pakeliauti. Sekmes jums.
Lelis Borgia
2010/07/18 18:12:52 18:12:52
Na jau, na jau, man reikia vienos, bet neprastos ir kažkiek patikimų draugių ir ne seksui, kaip kas kad čia įsivaizduoja, nors visko kartais nutinka, bet ar tai blogai? Su žmonomis ir šiaip moterimis, ir draugužėmis irgi daug kas nutinka šioje pikantiškoje srityje. Aš pažįstu save ir kažkiek moteris, be abejo, todėl suprantu jūsų neištikimybės priežastis taip pat, nesijuokit čia ir nekrykštaukite Borgia sugavus besigiriant ar meluojant.
Lady_scorpio1302026861_db
2010/07/18 18:28:54 18:28:54
Bijau, kad Jums nežinoma, kokio vyro man reikia. Tikrai nereikia trupmeninio, kai Lietuvoj tiek sveikų vyrų.
Lady_scorpio1302026861_db
2010/07/18 19:02:20 19:02:20
Paskaitinėjus temos žinutes kilo dar viena mintis. Gal aš ir klystu, bet manau, kad mūsų moterys turėtų išsigydyti nuo vergės sindromo. Vyrams atsibosta gyventi su verge, norisi lygiaverčio žmogaus. (Moterims irgi.)
Lelis Borgia
2010/07/18 19:50:15 19:50:15
Aš taip irgi manau...
Pasileidusi
2010/07/19 08:33:11 08:33:11
Tik man vistiek neaišku, kodėl jūs apsėstas minties, kad visi ir visos yra neištikimi ir neištikimos
GAL jūsų kelyje tokių ir nepasitaikė, bet tai - lygiai tokia pati išankstinė priešiška nuostata
trikapeikis intelektualas
2010/07/20 11:38:10 11:38:10
Tai kame problema. Siuo atveju autores vyriskis taip ir pasielge.
O dabar sekantis. Papasakok prasau kaip pasielgtum su vaikinu kurio idealas Klaudia Sifer ar panasiai, o Jusiskis tik kazkuriame plane?! o savo veiksmais jis, skalbtu, gamintu ir rupintusi suaugusiais vaikais.