Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Komplikuota situacija santykiuose,patarkit!

Komplikuota situacija santykiuose,patarkit!

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/27 11:37:52 11:37:52

Išsiregisravau,manau ,paskubėjau truputį.Niekas nepajudėjo Dabar jis išvykęs į komandiruotę, poto aš išvažiuosiu prie jūros su vaikais.Ilgai nesimatysim.

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/07/27 12:48:18 12:48:18

Parsyk jam, kad pasiilgai (jei taip isties yra) kad noretum poilsi prie juros praleisti kartu. Parasyk jam, koks jis tau svarbus...

Rassita

R

148 įrašai

2010/08/05 15:08:05 15:08:05

Dziu22 ...o kaip tau?... pamegink pasikeisti.. nebuk nuspejama kad ir kaip tai sunku.. imk kartais sakyti "Ne"..grizta jis po eilinio nuotykio, - nepulk i glebi, o net jei taip nera pamegink bent suvaidinti turinti susitikima su kokiom draugem...+ draugais..kartais pasakyk kad eini i sokiu repeticija nes emei lankyti sokius..ar isvyksti i isvyka su bendradarbiais... pastebek tokiu poelgiu reakcijas.. jei rupi jam-ims stengtis kad taves neprarastu ,apipils demesiu, gal ir priekaistais.. ta butinai pastebesi..bet jei kels ultimatumus kad butu kaip buve, suprask jam su tavim tik patogu.. jei ji Myli beprotiskai tai sunku, bet pati juk supranti- ateitis tavo rankose, o dabar tu tarsi akligatvyje.. kas butu jei imtum lauktis? issiskirtu jis?, taptu seimos zmogus? .. kogero pati jauti kad - Ne.. stovintis vanduo net graziausioje vietoje zavi neilgai, nes apkarsta.. net dviems mylintiems zmonems buna kriziu, kad reikia isjudinti visus pagrindus tam kad suprast kas svarbiausia, .. man is sono skaitant atrodo jis tik naudojasi tavimi .. juk suteiki jam viska atsisakydama saves..savo troskimu..svajoniu , kai jis neaukoja is savo puses nieko... arba jei sunku sukelt pavyda apsimetant kad yra ir be jo reikalu, ir kad be jo puikiai jautiesi, bent leisk sau buti kokia istikruju esi bei troksti but ..issakyk jam savo planus, troskimus, norus... jis arba liks su tavim arba pasitrauks..perdaznai mes aukojames,.. o laiko juk nesugrazinsi...

Rassita

R

148 įrašai

2010/08/05 15:33:42 15:33:42

zydrunei.. as pati santuokoje isgyvenau 18m, draugu vertinimais idelioj seimoj, bet.. .. niekas nesuprato kad jo nemyledama.. buvau gera zmona del vaiku. .. issiskyriau kai vaikai suaugo ir leidau sau pagaliau tapt savimi.. .dabar dziaugiuosi uz savo vyra kad jis surado kas ji tikrai myli..jie jau turi bendra dukryte.. smagu matyt laimingas akis.. ir sypsenas.. dziaugiuos ir uz save.. nes 3 metus praleidau beprotiskai Myledama.. nors tas kitas isdave ir dabar esu viena..tai kita istorija.. bet antra kart tapati gyvenima nenoreciau gyvent is vien pareigos ir be Meiles.. geriau eit..klupt..keltis.. bet but savimi..

Pasimetus

P

6 įrašai

2010/08/22 08:18:10 08:18:10

Kaip pasielgtumėte, kaip sakoma, "pažiūrėjus iš šono".
Su draugu (kitokio statuso, kaip visa situacija rodo, matyt nebus), bendraujam - gyvenam 6 metus. Abiem jau be 5 min. keturiasdešimt, abu prieš 7 - 8 metus nutraukėme santuokas (tikrai ne dėl mūsų pažinties, kaip čia kai kas iš karto pagalvos). Lyg ir nieko stebėtino. Tik va - aš kuo toliau tuo labiau nieko nebesuprantu mūsų santykiuose. Mes lyg ir pora, bet ne lyg ir ne pora. Niekada kartu nevaikštom į svečius pas jo draugus (kartu nuvykstam tik pas jo tėvus ir seserį, bei mano tėvus), taip pat niekada nenori vykti kartu ir pas mano draugus. Čia tai tik šiaip.
Toliau - kiekvienas turime po atskirą butą, nors jo stovi tuščias, jis gyvena pas mane. Apie jo darbinius reikalus (netgi darbovietę) praktiškai nežinau nieko - nepasakoja, kai paklausdavau - pyksta. Dabar nebeklausiu. Kai kalba telefonu - būtinai kitam kambaryje, už uždarytų durų ir t.t. ir t.t. Galėčiau vardinti begalę.
Esu užsiminusi apie mūsų santykių ateitį - statusą ir panašiai, jis tuoj supyksta, sako, kad tai ne mano reikalas.
Žinokis, kuo toliau, tuo labiau jo nesuprantu.
Žodžiu, kas nors atsitiktų, aš apie jį nežinau nieko, net jo asmens dokumentų nesu mačiusi.
Taigi va - metai eina, o aš taip ir nežinau, kas aš jam ir kokia mano vieta jo gyvenime.
Tiesa, variantas, kad yra kita, atkrenta (bent aš taip įsitikinus), nes visada būna namie laiku, niekada nė mažiausio įtarimo nekilo tuo klausimu (na juk tai galima kartais nuspėti ir iš elgesio, kitų N dalykų), labai daug ir dažnai bendraujam telefonu (apie daug ką, tik ne apie mus).
Ką jūs manote tuo klausmu - "iš šalies", t.y. tie kuriems tas klausmas visiškai svetimas.

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/08/22 08:27:16 08:27:16

Iš šalies žiūrint,
tau reikėtų pradėt jam rodyt simpatijos ženklus:

Ji pirmoji pasiteirauja Tavo vardo ir amžiaus
Ji stengiasi pakelti arba sumažinti savo balso toną atsižvelgdama į Tavąjį
Kai ji ką nors padaro ar pasako, visuomet laukia Tavo reakcijos

Paprasta

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/22 08:35:39 08:35:39

Tu Sapo nusisneki i pievas. eik eilerasciu kurti.

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/08/22 08:48:55 08:48:55

Svečias: Tu Sapo nusisneki i pievas. eik eilerasciu kurti.

o tu neimk, taip giliai į širdį, aš tik kelias mintis perkėliau iš vieno vietos į kitą, pamaniau , kad tinks

o tu manai, kad galęčiau eilėraščius kurt

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/08/22 09:17:48 09:17:48

Sapo:
Svečias: Tu Sapo nusisneki i pievas. eik eilerasciu kurti.

o tu neimk, taip giliai į širdį, aš tik kelias mintis perkėliau iš vieno vietos į kitą, pamaniau , kad tiks
o tu manai, kad galėčiau eilėraščius kurt

Specialiai svečiui (nuoširdžiai)

Svečiui proza nerūpėjo
Žodžio spausdinto galia
Jam mieliau į širdį strigo
Eilės trumpos ir jausmingos
Su laiminga PABAIGA

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/22 10:59:58 10:59:58

Nu Sapo ar nesakiau kad geriau eiles kurk, tik spec.tema uzsivesk