Sveiki forumieciai,lb reiketu jusu visu nuomoniu. Rashom tik tie kas sugebat diplomatishkai ir kulturingai patarti,i izeidziancius komentarus net nekreipsiu demesio ir ignoruosiu.
Taigi... Esam su vaikinu jau 3.5m. jis yra issiskyres(tiesa ne oficialiai),ash taip pat esu issiskyrusi(oficialiai). Daznai musu santykiai buna tikrai geri,daug bendru pomegiu ir pam.,seksualine sritis - taip pat gerai. Bet... jis turi problema... niekaip negali,kad ir turedamas savo zmogu shalia,nebegioti paskui kitus sijonus. As esu pakankamai tolerantishkas ir protingas zmogus,galiu daug ka atleisti ir suprasti,bet negaliu suprasti melo ir jo pateisinti. Mano manymu tegu karti tiesa nei saldus melas... Ishtiesu pavargau nuo nuo latinio jo demesio kovojimo,flirto su kitomis. Ok,flirtuok,ash nieko priesh.... bet... jis ne tai,kad to nesiteikia pripazinti(zinodamas,kad vistiek atleisiu),bet ir dar sugeba apshaukti mane,kad kaip as drysau kishtis i jo flirta su kita,jug tai tik flirtas... (kishimosi forma - jokia,tik uzejau prie pokerio stalo kur jis zaide,kaip ir visi kiti zaidejai kurie buvo ten). Mane shi situacija galutnai ishmushe is veziu... na nejaugi verta del tokio nereikshmingo dalyko aukoti ilgus santykius,grazius santykius... del kazkokios 5 min intrigeles. Aishku kaip visada jo flirtas persirita i tai,kad jis taikosi pagal flirto objekto padeti. Jei mergina is kitos shalies,pradeda iskart peizalioti,kad jis zada begti is LT ir pan. Toks jausmas,kad tikisi santykiu net kazkur uz myliu mariu.... kad tik kazkas naujo. Bet kazkodel vis gryzta pas mane,bet man tiesiog pernelyg sunku susitaikyti su tokiu jo dvilypiu gyvenimu... atrodo,kad ir viskas gerai,grazu viskas,bac.. tik pasitaiko tinkama proga,ishkart pasikeicia,pradeda skaudinti,izeidineti ir pan... jau nesuvokiu kaip man elgtis,negi turiu apskritai i visu jo flirtus nektreipti demesio? Ir taip jau 3.5m. Tai jis myli,grazu viskas,tik pasipainioja kokia nauja moteris kazkur,jis pasikeicia,tampa shaltas,skaudina ir pan... paskui pamato,kad ji ne tokia kaip ash,ir vel gryzta prie manes. (siuo atveju nera kol kas fizines neishtikimybes,tai tvirtai zinau). Taigi laukiu patartimu. Dekui uz muomone.