Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Komplikuota situacija santykiuose,patarkit!

Komplikuota situacija santykiuose,patarkit!

Dziu22

D

8 įrašai

2010/06/25 23:53:37 23:53:37

Sveiki forumieciai,lb reiketu jusu visu nuomoniu. Rashom tik tie kas sugebat diplomatishkai ir kulturingai patarti,i izeidziancius komentarus net nekreipsiu demesio ir ignoruosiu.
Taigi... Esam su vaikinu jau 3.5m. jis yra issiskyres(tiesa ne oficialiai),ash taip pat esu issiskyrusi(oficialiai). Daznai musu santykiai buna tikrai geri,daug bendru pomegiu ir pam.,seksualine sritis - taip pat gerai. Bet... jis turi problema... niekaip negali,kad ir turedamas savo zmogu shalia,nebegioti paskui kitus sijonus. As esu pakankamai tolerantishkas ir protingas zmogus,galiu daug ka atleisti ir suprasti,bet negaliu suprasti melo ir jo pateisinti. Mano manymu tegu karti tiesa nei saldus melas... Ishtiesu pavargau nuo nuo latinio jo demesio kovojimo,flirto su kitomis. Ok,flirtuok,ash nieko priesh.... bet... jis ne tai,kad to nesiteikia pripazinti(zinodamas,kad vistiek atleisiu),bet ir dar sugeba apshaukti mane,kad kaip as drysau kishtis i jo flirta su kita,jug tai tik flirtas... (kishimosi forma - jokia,tik uzejau prie pokerio stalo kur jis zaide,kaip ir visi kiti zaidejai kurie buvo ten). Mane shi situacija galutnai ishmushe is veziu... na nejaugi verta del tokio nereikshmingo dalyko aukoti ilgus santykius,grazius santykius... del kazkokios 5 min intrigeles. Aishku kaip visada jo flirtas persirita i tai,kad jis taikosi pagal flirto objekto padeti. Jei mergina is kitos shalies,pradeda iskart peizalioti,kad jis zada begti is LT ir pan. Toks jausmas,kad tikisi santykiu net kazkur uz myliu mariu.... kad tik kazkas naujo. Bet kazkodel vis gryzta pas mane,bet man tiesiog pernelyg sunku susitaikyti su tokiu jo dvilypiu gyvenimu... atrodo,kad ir viskas gerai,grazu viskas,bac.. tik pasitaiko tinkama proga,ishkart pasikeicia,pradeda skaudinti,izeidineti ir pan... jau nesuvokiu kaip man elgtis,negi turiu apskritai i visu jo flirtus nektreipti demesio? Ir taip jau 3.5m. Tai jis myli,grazu viskas,tik pasipainioja kokia nauja moteris kazkur,jis pasikeicia,tampa shaltas,skaudina ir pan... paskui pamato,kad ji ne tokia kaip ash,ir vel gryzta prie manes. (siuo atveju nera kol kas fizines neishtikimybes,tai tvirtai zinau). Taigi laukiu patartimu. Dekui uz muomone.

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/26 04:32:22 04:32:22

Arba tu pati,perdedi.

Dziu22

D

8 įrašai

2010/06/26 06:02:07 06:02:07

Svečias: Arba tu pati,perdedi.

Niekas cia nieko neperdeda. Jug viska nuosekliai paaiskinau. Man reikia patarimu,o ne bandymu irodyti,kad ar as perdedu ar uzdedu ir pan. dar kakrta kartoju i tokio pobudzio komentarus net nereaguoju. Dekui.

Urgitutė

U

221 įrašai

2010/06/26 07:29:46 07:29:46

pacituosiu tavo žodžius, kurie tikrai teisingi: "Mano manymu tegu karti tiesa nei saldus melas..." Taigi tavo vaikinas nėra susitupėjęs, nes viena jis tik išsiskyręs neoficialiai, antra - bėgioja paskui kitus sijonus. Kai jam naujas žmogus atsibosta, arba gal jį pirmą pavarė, jam skaudu, ieško paguodos. žinodamas kokia tu esi, jis kaip meilus kačiukas parškiaužia pas tave. o tu vėl jo pažadais tiki. geriau jam duok ultimatumą ir daugiau jo pažadais netikėk. Susirasi kitą, arba gal jam pagaliau į galva ateis, kad tikrai reikia keistis ir tu jam esi viskas. tik greitai jam atleidimo nesuteik. tegul pasikankina ŠTAI TOKS PATARIMAS IŠ JAUNOS PATIRTIES

_J_

_

17 įrašai

2010/06/26 14:14:58 14:14:58

Iš jūsų pasakojimo panašu, kad jūsų vaikinas turi kaip tik tokius santykius kokių jam reikia - galimybė lakstyti į šoną žinant, kad tave visad priims atgal. Taip kad problemų jis neturi. Manyčiau problemą turite jūs - tai jūsų netenkina tie santykiai kuriuos turit. Jūsų vaikinas nepasikeis, nes jam viskas puiku. Taigi galite keistis jūs (tapti dar labiau tolerantiška, arba nustoti būti kantria ir supratinga), arba keisti vaikiną.

medutis

M

403 įrašai

2010/06/27 17:06:56 17:06:56

Aš truputį iš kitos pusės pabandysiu
O ar pati tai toleruoji, ar tiesiog patylom atleidi? Iš aprašymo nelabai aišku - tarsi ir gali tai suprast, tarsi ir ne. Vyrams gi svarbu jaust laisvę, bet ir vienintelę moterį jie nori turėt. Jei labiau pasiaiškintumėt, gal pabandytum jį suprast, taptumėt artimesni, tuomet ir jo tą tamsiąją pusę galėtum prisijaukint ir nukreipt vystytis tau norima linkme.
Kitas variantas, tai gal pati esi per daug prie jo prisirišusi, gal tokia per daug atsidavusi jam irgi nepatinki. Jis tarsi forsuoja tuos visokius flirtus tam, kad viskas nepaskęstų rutinoj, tik pamiršo tave Siūlau ir pačiai pabandyt tokioj situacijoj paflirtuot su kokiu žaviu vyriškiu, ar net suvaidint įsimylėjimą iš pirmo žvilgsnio, tik kad tai neatrodytų kaip pigus bandymas keršyti tokiu pačiu būdu

Urgitutė

U

221 įrašai

2010/06/27 21:34:54 21:34:54

teisingai teisingai čia, meduti, patari. tuo gali pasinaudoti temos herojė, bet štai aš ne, nors norėtųsi, bet pamirštu tai ir kaip sakant nors tai ir buvo dalis mano gyvenimo, bet už tai kad melabo nekeršysiu, nors noras buvo

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/06/27 21:45:06 21:45:06

Urgitutė: teisingai teisingai čia, meduti, patari. tuo gali pasinaudoti temos herojė, bet štai aš ne, nors norėtųsi, bet pamirštu tai ir kaip sakant nors tai ir buvo dalis mano gyvenimo, bet už tai kad melabo nekeršysiu, nors noras buvo

Tikrai, o ką tavo manymu veiki šiame puslapyje? Juk su tuo flirtuojančiu su visomis juk neišsiskyrei?

Urgitutė

U

221 įrašai

2010/06/27 21:49:48 21:49:48

jau seniai su juo santykiai nutraukti. tiesiog nenorėjau sugadinti santuokos, nors manau jei jis toks, tai gal vistiek kažkada jo naivioji žmona sužinos, nes vaikščios paskui kitus sijonus, kai jai teks vėl išskristi. bet šiais laikais dorą sąžiningą, nemeluojantį vyrą sunku rasti arba patikrinti ar meluoja ar ne

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/06/28 06:46:06 06:46:06

Susidaro įspūdis, kad čia melagių portalas - www.darniaimeluojam.lt

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume