Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Komplikuota situacija santykiuose,patarkit!

Komplikuota situacija santykiuose,patarkit!

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/20 12:34:59 12:34:59

tai kad sakė tas vyras nenori su ja aistros paskaityk ko klausia

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/07/20 12:57:41 12:57:41

x,x,x: tai kad sakė tas vyras nenori su ja aistros paskaityk ko klausia

skaitau dar karteli

žydrutė: nutolo, santykiai pasidarė labai šalti, namie beveik nesikalbėjo su manim.Žodžiu visiškas ignoravimas.Prieš tai labai gerai sutardavom.Buvo puikus vyras ir nuostabus tėvas.Aš pradejau klausinet kas atsitiko.Jis pasakė,kad manęs nemyli ir ko gero niekad nemylėjo, kad nori skirtis su manim, kad nori susirast mylimą moterį.Man labai skaudu.Nežinau ką daryt? Patarkit.Esu visiškai pasimetus.Ar paleist man jį ar laikyt ?

Mielasai, palikdami si pasauli savizudziai apie tai nekalba. Taip kaip ir butu norejas issiskirti, jau butu tai padares.
Ignoruoja mus mazi vaikai, kai jiems kazko nesuteikiame. Kazko to apie ka kalbejo, bet gal "negirdejo". Gal kazkas atsitiko, apie ka kalbeti nedrysta. Taip save baudzia.
Buna vienas suklumpa.
Kas kitas manimi pasirupins mano ateitimi jei ne as pats.
Sugriauti, kaip du pirstus apmyzti. Po to karuseleje greta taves, viskas is naujo. Viskas is naujo, kaip isbaigta pirma.

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/20 15:16:04 15:16:04

tu cia pasirodo ir filosofas dar nu saunuolis bet vistiek apibendrinus ji jam atsibodo jei gyvens tai tik dėl vaikų ir eisi kairę kada norės,tai ne teiginys o mano nuomonė kuri gali būti ir klaidinga ir tikrai patarimu nei duot nei prasyt tokioj situacijoj negalėciau ,kaip padarys taip ir bus.

Mona

M

110 įrašai

2010/07/20 17:40:09 17:40:09

trikapeikis intelektualas:
žydrutė: .Man labai skaudu.Nežinau ką daryt? Patarkit.Esu visiškai pasimetus.Ar paleist man jį ar laikyt ?

Nezinau, gal as istiesu perkaitau. Vadinasi sioje temoje mane pakars jei busiu neteisus.
Laikyti.
Nusipirk naujus apatinius.
Daryk taip kaip tai darytum pirma ir paskutini karta. Lai nugali aistra.

Neišgelbės nei apatiniai, nei viršutiniai, jeigu nemyli. Ir iš sąstingio viena pati santykių neištrauksi, nebent jie tokie rutiniški, kad ir bet koks kitoks krustelėjimas įpūstų gaivos. Bet, patikėk, neilgam. Niekas taip nepadeda susigaudyti, kas vyksta, kaip atsiskyrimas. Galbūt pajusi, kad ir Tu jo nemyli, kad ir Tau reikėjo oro. Nepabandysi - nesužinosi. Jeigu tik gali - nelaikyk.

T

327 įrašai

2010/07/21 06:50:53 06:50:53

Mona:
Neišgelbės nei apatiniai, nei viršutiniai, jeigu nemyli. Ir iš sąstingio viena pati santykių neištrauksi, nebent jie tokie rutiniški, kad ir bet koks kitoks krustelėjimas įpūstų gaivos. Bet, patikėk, neilgam. Niekas taip nepadeda susigaudyti, kas vyksta, kaip atsiskyrimas. Galbūt pajusi, kad ir Tu jo nemyli, kad ir Tau reikėjo oro. Nepabandysi - nesužinosi. Jeigu tik gali - nelaikyk.

Meilei kaip ligai i sirdi ateiti neisakysi. Autore myleti yra uz ka. Aistra kurstyti butina, kitaip sudie.

Nereikia

N

630 įrašai

2010/07/21 07:36:32 07:36:32

Sapo: [quote:25xs6dcq]Man kartais sunku suprasti, kodėl vedę žmonės registruojasi į šią svetainę

, manyčiau žydrutė tikisi gaut patarimą iš jau išsiskyrimą patyrusių ir sulaikyt nemokėjusių darnipora.lt narių. Tikriausiai nemaža dalis narių, tie kuriems nepasisek sulaikyt ir paliko vieniši . Tiesiog ji nenori daryt klaidų [/quote:25xs6dcq]

Aš suprantu, kad jinai nori gauti patarimą, bet kam REGISTRUOTIS norint gauti patarimą? Visi labai gerai žinote kiek laiko čia reikia sugaišti, kad užpildytumėte visus testo klausimus. Joks žmogus dėl patarimo tiek laiko negaiš, kuomet galima forume dalyvauti ir nesiregistravus.
Taigi darau išvadą, kad darnipora.lt yra lyg atsarginis variantas: kolkas turiu vyrą, bet jau pats laikas dairytis kitų.

Mona

M

110 įrašai

2010/07/21 09:35:04 09:35:04

Meilei kaip ligai i sirdi ateiti neisakysi. Autore myleti yra uz ka. Aistra kurstyti butina, kitaip sudie.[/quote]

Nematau logikos. O ligai galima įsakyti ateiti?

Net neabejoju, kad autorę yra už ką mylėti, kaip ir kiekvieną iš mūsų. Bet juk ne visada myli tas, kurį mes mylim. Ir nepriversi, ir neišspausi, ir nepakurstysi, jeigu subtilieji dviejų žmonių lygiai sutverti taip, kad niekada nesuartės. Ir nepainiokit aistros su meile. Gyvenimui kartu reikalingi ir viena, ir kita, bet jeigu kurio nors trūksta, tai tada jau tikrai - sudie.

T

327 įrašai

2010/07/21 09:52:57 09:52:57

Mona:
Nematau logikos. .

tai tada nera apie ka kalbeti...

žydrutė

Ž

4 įrašai

2010/07/26 06:14:20 06:14:20

Ačiū už pasisakymus.Jie labai padėjo.Pasidarė daug aiškiau.

T

327 įrašai

2010/07/27 07:03:45 07:03:45

žydrutė: Ačiū už pasisakymus.Jie labai padėjo.Pasidarė daug aiškiau.

ar pavyko pajudeti is sastingio?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume