Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Išsilavinimo skirtumas bendraujant poroje.

Išsilavinimo skirtumas bendraujant poroje.

Alida1309810884_db

A

99 įrašai

2010/03/29 13:13:32 13:13:32

Perskaičius tris knygas, jau prasiplečia pasaulėžiūra . O jei dar pora damestume... . Paprasčiausiai pafantazuokime: savaitgalis, kalbasi du žmonės, kaip jį praleisti. Vienas siūlo nueiti į teatrą, parodą ar nuvažiuoti į užmiestį pabūti labiau laukinėj aplinkoj, o kitas atšauna, tu ką ble... , Jonas kvietė bonką padaryti. Nonori, neik aš einu, reikia atsipalaiduoti po darbo, užp...o negyvai. Čia vaizdelis iš realaus gyvenimo .
"Nebandet uzduoti sau klausimo, kas atsitiko, kad jis(ji) uzuot veikes (usi) spokso i TV? o as ar galiu ka nors keisti, kad taip nebutu?"
Kito žmogaus nepakeisi, gali keistis tik pats. Gali prisitaikyti, eiti žemyn paskui, gali nutraukti santykius. Trečiu atveju bus vidinis ir išorinis konfliktas, kuris ne visada gerai baigiasi.
Taip ir išeina, kad lengviau panašaus išsilavinimo, požiūrių žmonėms.

Svečias

S

689 įrašai

2010/03/29 13:26:07 13:26:07

Kaip auklėjate sūnus - tokius turite vyrus ir nieks kits čia nekalts, o pačios, kad tokių vyrų priviso ir tokių priperėjote.

pavasarejanti

P

1 įrašai

2010/03/29 13:39:29 13:39:29

Tikrai... Ir kaip čia mes iki to nusiritom, kad taip prastai sau partnerius išsiauklėjom?... Ir sūnus...
Ir, dar kažin kaip būtų, jei, su kokiu, panašų išsilavinimą turinčiu žmogum, kartu vaikų auklėjimu pasirūpintume? O, jei dar ir vienas kitam tobulėti padėtume?
Bet, ką jau čia... Sykį gimei ta, kuri norės, sieks, lavinsis, tai ir atsakomybę už viską nešk... Nes, dalintis ja, kaip ir nėra su kuo...

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/29 13:41:44 13:41:44

Svečias: Kaip auklėjate sūnus - tokius turite vyrus ir nieks kits čia nekalts, o pačios, kad tokių vyrų priviso ir tokių priperėjote.

Sunus aukleja tevo pavyzdys. Tik kur tie tevai? Ogi, vaikus pamete diskutuoja temoje, kad neims moters su vaiku.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/29 13:56:07 13:56:07

tai mes apie gyvenimo buda ar issilavinima?
Cia dar toks pastebejimas, kad moterys ir vyrai renkasi skirtingo zanro knygas? Skaitomiausios moteru gretose, romanai. Nezinau kaip daugumai, bet mane pykina.

Alida: "Kito žmogaus nepakeisi,.

NETIESA. Matai tik tiek kiek nori matyti.

Alida: . Paprasčiausiai pafantazuokime: savaitgalis, kalbasi du žmonės, kaip jį praleisti. Vienas siūlo nueiti į teatrą, parodą ar nuvažiuoti į užmiestį pabūti labiau laukinėj aplinkoj, o kitas atšauna, tu ką ble... , Jonas kvietė bonką padaryti. Nonori, neik aš einu, reikia atsipalaiduoti po darbo, užp...o negyvai.

kodel nepafantazavus?! pirmas klausimas kuris pasistojo, kodel butent sis budas pralesisti vakara? as galiu tik speti, kad moteris ilgai slepe savo nepasitenkinima tokiu vyro elgesiu, kol pratruko. Kai tapo per velu. O protinga moteris manau ras budu kaip patraukti i savo puse. Tik klausimas ar noro bus.

cia siaip su gilia mintim
- Kam skirtas griovelis, padalijantis tabletę į dvi dalis?
- Jei žmogus serga ir negali praryti tabletės, tada ją galima įstatyti į užpakalį ir įsukti atsuktuvu!

Alida1309810884_db

A

99 įrašai

2010/03/29 19:29:37 19:29:37

Nepyk svety, bet kvepia tik teorija. Ar praktikoj bandei keisti kita zmogu, ar bandei pakyleti bent keliais laipteliais ta, kas turi savo kieta nusitayma, kad jamgerai ir taip ?
O knygu zanras ne prie ko. Ir nereikia viska suprasti tik tiesiai. Mano o pavyzdys nera vieno vakaro pavyzdys, tai istisas gyvenimas.
Nors.. kazkodel man atrodo tu viska supranti ka noriu pasakyti .

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/30 06:24:22 06:24:22

Na taip Alida Jums visiskai teisingai atrodo. Bet kurio esamo praktika, siame kontekste, kitiems bus teorija.

Alida: Ar praktikoj bandei keisti kita zmogu, ar bandei pakyleti bent keliais laipteliais ta, kas turi savo kieta nusitayma, kad jamgerai ir taip ?

as jau esu atsakes i si klausima.

24783id_Hasna

2

48 įrašai

2010/03/30 22:14:55 22:14:55

Kadangi siuo metu siekiu 2 aukstojo issilavinimo, tai galiu teigti, kad pirmakursiai berniukai atvaziave is kaimo, jau po metu tampa labai idomiais jaunais vyrais. Tie kas stud. zino, kad studijuojant pvz. teise- tave supazindina ne tik su teise, bet ir su etika, psichologija, vadyba, ir tp. Tai labai naudingi igudziai ir jei ju nereikia siandien, tai butinai jie privers rytoj. Be to studijos, tai ne tik mokslas, tai dar bendravimas su idomiais zmonemis: destytojais, grupiokais- o tai viskas prisideda prie to, kaip mes ateityje pateiksime save visuomeneje, seimoje ir tp. As asmeniskai niekada nepaziuresiu i to vyro puse, kuris neturi issilavinimo. Aisku buna, kad sunku, nera pinigu, galimybiu. As irgi deja negalejau sau leisti mokslu, bet as dariau viska, kad gauciau diploma (pvz. iki siol neturiu automobilio, nes invest. i buta ir issilavinima), nes tai mano ateitis. Todel mergaites rinkites berniukus tik su issilavinimu. Ir dar kas idomu, visi vyrai aplink sako man: tik nesugalvok susideti su vyru be aukst., nes toks vyras niekam tikes. Jei taip sako vyrai.... darykite isvadas

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/03/30 22:19:39 22:19:39

Patarimas-investuokite lėšas į kitą pažinčių puslapį, nes čia tokių vyrų nėra. Ir išvis-vyrų nėra. Beje-universitete, kur studijuojate antrąjį aukštąjį, irgi vyrų nėra? šiaip klausimėlis naujokei

Hasna: Kadangi siuo metu siekiu 2 aukstojo issilavinimo, tai galiu teigti, kad pirmakursiai berniukai atvaziave is kaimo, jau po metu tampa labai idomiais jaunais vyrais. Tie kas stud. zino, kad studijuojant pvz. teise- tave supazindina ne tik su teise, bet ir su etika, psichologija, vadyba, ir tp. Tai labai naudingi igudziai ir jei ju nereikia siandien, tai butinai jie privers rytoj. Be to studijos, tai ne tik mokslas, tai dar bendravimas su idomiais zmonemis: destytojais, grupiokais- o tai viskas prisideda prie to, kaip mes ateityje pateiksime save visuomeneje, seimoje ir tp. As asmeniskai niekada nepaziuresiu i to vyro puse, kuris neturi issilavinimo. Aisku buna, kad sunku, nera pinigu, galimybiu. As irgi deja negalejau sau leisti mokslu, bet as dariau viska, kad gauciau diploma (pvz. iki siol neturiu masinos, nes invest. i buta ir issilavinima), nes tai mano ateitis.

24783id_Hasna

2

48 įrašai

2010/03/30 22:26:11 22:26:11

MangoUOGA as turiu suzadetini, tiesiog nesinori ir tingisi rasyti visa gyvenimo istorija ir siame puslapyje mane domina tik forumas. Jei anketoje butu galima, tai pazymeciau, jog nieko neieskau

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume