Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Išsilavinimo skirtumas bendraujant poroje.

Išsilavinimo skirtumas bendraujant poroje.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/03/30 22:34:59 22:34:59

oi ne ne! apie sužadėtinius Samantai rašykit, nes aš žinokit, nieko nežinau apie vyrus esu lezbietė tik va moterų anketų man neduoda pažiūrėt, nes tipo darnios poros būna tik tarp vyrų moterų-taip ir laukiu tris metus kol DP pripažins seksualines mažumas

Hasna: MangoUOGA as turiu suzadetini, tiesiog nesinori ir tingisi rasyti visa gyvenimo istorija ir siame puslapyje mane domina tik forumas. Jei anketoje butu galima, tai pazymeciau, jog nieko neieskau

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/30 23:05:13 23:05:13

Hasna: Kadangi siuo metu siekiu 2 aukstojo issilavinimo, tai galiu teigti, kad pirmakursiai berniukai atvaziave is kaimo, jau po metu tampa labai idomiais jaunais vyrais. Tie kas stud. zino, kad studijuojant pvz. teise- tave supazindina ne tik su teise, bet ir su etika, psichologija, vadyba, ir tp. Tai labai naudingi igudziai ir jei ju nereikia siandien, tai butinai jie privers rytoj. Be to studijos, tai ne tik mokslas, tai dar bendravimas su idomiais zmonemis: destytojais, grupiokais- o tai viskas prisideda prie to, kaip mes ateityje pateiksime save visuomeneje, seimoje ir tp. As asmeniskai niekada nepaziuresiu i to vyro puse, kuris neturi issilavinimo. Aisku buna, kad sunku, nera pinigu, galimybiu. As irgi deja negalejau sau leisti mokslu, bet as dariau viska, kad gauciau diploma (pvz. iki siol neturiu automobilio, nes invest. i buta ir issilavinima), nes tai mano ateitis. Todel mergaites rinkites berniukus tik su issilavinimu. Ir dar kas idomu, visi vyrai aplink sako man: tik nesugalvok susideti su vyru be aukst., nes toks vyras niekam tikes. Jei taip sako vyrai.... darykite isvadas

Kvailystė kažkokia, atleiskite. Daugiau klausykite, ką sako vyrai .

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/03/30 23:08:49 23:08:49

o aš kai susitinku su vyrais, sako-ar nenorėtum į lovą gult su jais? tai kad miegojau gerai šiąnakt , sakau jiems.. nesuprantu- ateina į pasimatymus pavargę kažkokie, neišmiegoję.. aš į pasimatymus einu tik pailsėjus...

samanta:
Hasna: Kadangi siuo metu siekiu 2 aukstojo issilavinimo, tai galiu teigti, kad pirmakursiai berniukai atvaziave is kaimo, jau po metu tampa labai idomiais jaunais vyrais. Tie kas stud. zino, kad studijuojant pvz. teise- tave supazindina ne tik su teise, bet ir su etika, psichologija, vadyba, ir tp. Tai labai naudingi igudziai ir jei ju nereikia siandien, tai butinai jie privers rytoj. Be to studijos, tai ne tik mokslas, tai dar bendravimas su idomiais zmonemis: destytojais, grupiokais- o tai viskas prisideda prie to, kaip mes ateityje pateiksime save visuomeneje, seimoje ir tp. As asmeniskai niekada nepaziuresiu i to vyro puse, kuris neturi issilavinimo. Aisku buna, kad sunku, nera pinigu, galimybiu. As irgi deja negalejau sau leisti mokslu, bet as dariau viska, kad gauciau diploma (pvz. iki siol neturiu automobilio, nes invest. i buta ir issilavinima), nes tai mano ateitis. Todel mergaites rinkites berniukus tik su issilavinimu. Ir dar kas idomu, visi vyrai aplink sako man: tik nesugalvok susideti su vyru be aukst., nes toks vyras niekam tikes. Jei taip sako vyrai.... darykite isvadas

Kvailystė kažkokia, atleiskite. Daugiau klausykite, ką sako vyrai .

ziogas

Z

5 įrašai

2010/03/31 05:54:27 05:54:27

A jo, teisės maksliniekė, bet ne teisininkai žino, kad teisininkai yra padarę didžiausią žalą Lietuvos visuomenei ir nugrūdę mus į Europos uodegą pagal visus parametrus. Per jus murdomės kanalizacijos vamzdyje. Tai labiau korumpatorių ir sukčių privilegijuota gildija nei padorių žmonių bendrija. Anoks čia mokslas ta teisė, kurios korumpuotas tikslas yra dauginti beraščių armiją, kad būtų ką apgaudinėti, mulkinti ir engti paprastus, mažiau išsilavinusius žmonės. Valstybės, visuomenės laikosi ant inžinerijos, nežinojai šito, miela panelė, o ne ant supuvusios, beširdės ir korumpuotos tesėsaugos. Lietuvos dzeržinskininkų - teisininkų klanas didžiausia Lietuvos nelaimė ir bėda. Progreso stabdis. Teisininku bet kokį miesto balvoną, nepraustaburnį gali parengti, o inžinieriumi ne. Geras inžinierius nesunkiai perpranta teisės niuansus ir jūsų suktybės, o jūs į inžineriją įkibti negalite, nes protelis ir genai per silpni.

24783id_Hasna

2

48 įrašai

2010/03/31 09:20:18 09:20:18

siaip su teise nieko bendro neturiu, tik kaip pvz. pateikiau

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/04/01 09:14:38 09:14:38

O rašyt lietuviškai nei vidurinėj, nei 2-o aukštojo siekiant neišmokot? Jei neišmokot kelių raidžių, tai kodėl tvirtinat, kad išmokstama teisės, psichologijos, vadybos..?

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/01 09:26:08 09:26:08

Hasna: siaip su teise nieko bendro neturiu, tik kaip pvz. pateikiau

O gudri laputė pasirodo besanti - iškart atsifutbolinai nuo teisininkų mafijos. Manai, kad taip lengvai tavimi čia kas ims ir patikės?

24783id_Hasna

2

48 įrašai

2010/04/01 12:12:25 12:12:25

Na jei lietuviai butu israde kompiuteri ir klaviatura, tai rasyciau tik lietuviskom raidem. O kadangi cia tik eilinis forumas, o ne koks svarbus dokumentas ar rastas, tai leidziu sau rasyti ir lotyniskom. O kas liecia teise, mielai ja stud., bet ji ne man, nes viska reikia kalti mintinai. Be to teisei visa gyvenima reikia skirti daug demesio ir nuolat kelti kvalifik., nes istatymai LT keiciasi vos ne kiekviena savaite. Geriau as kelsiu kvalifikacija savo pasirinktoje profesijoje, kuri man leidzia gerai uzdirbti ir suderinti seima su darbu.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/01 12:22:55 12:22:55

Aha, 2 aukstieji, geras uzdarbis... teskite, vardinkite savo pliusus... As jau pasiruoses jus pakviesti kavos

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/01 13:00:07 13:00:07

Svečias: Aha, 2 aukstieji, geras uzdarbis... teskite, vardinkite savo pliusus... As jau pasiruoses jus pakviesti kavos

Žinokite jums be šansų - juk pasakė, čia tik eilinis forumas, o ir liečia (ir kala?) ji tik teisę...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume