Yra apie ka kalbeti.
Alida: Aišku, kaip buvo minėta, jei pagrindinis užsiėmimas- alaus butelis ir gulėjimas prie tv, apie tai nėra ką ir kalbėti.
Cia gal but, puikiai tiktu istorija "kaip zuikis diplomini rase"?!
Antrinu ka sake samanta ir Rudnosiukas. Bet tokia diskusija banali.
Visai nesenai teko susidurti su tokia problema. "Ko jus norit mano vertinimai ausktesni uz vidutinius?" daugelis musu, isdrysiu teigti, i mokyklas ejo todel, kad to norejo tevelis su mamyte. Daugelis istojo, nes taip dare kiti. Vieni dirziuko bijojo, kiti nes draugas (e) ten stojo. Valio diplomas gautas(mamytei ir teveliui), taciau pagrindo taip ir neismoko. Uzbriezto tikslo siekimas. Tai vertinimas kuris tinka "mamytei, teveliui" darbdaviui ir paciam siekianciajam. Tikslo galima siekti ivairiai. Pasyviai ir siekiant maksimalios naudos sau*. Mano manymu tai esminis skirtumas. Daugeliu atveju, mano pastebejimais, "diplomas" tai dar viena priezastis pripazinti mela sau. Kaip fakta prasau pazvelgti i darbo birza. Aukstasis issilavinimas negarantuoja darbo privaciame sektoriuje. Darbas valstybes tarnautoju srityje verta atskiros diskusijos.
"Brangusis (ioji) ka veiksime si vakara?"o dabar paziurekime i issilavinimus!
Alida, ar tikrai ieskoma antroji puse kurios paskirtis suorganizuoti laisvalaiki?!
Kategoriskai sakau NE, diplominis tai tik popierius kuris mazai ka keicia. Moketi pasiimti is gyvenimo dziaugsmo tai jau kas kita.
Zvelgiant i perspektyvas. Sakau tiems kurie Iesko sau antrosios puses, kuri neva turetu padaryti laimingu, zluges reikalas. Su diplomu ar hiper aktyvus. Laimingais tampame tik patys issaves.
Temoje buvo paliesta, kad neva nera apie ka kalbeti. Bandau isivaizduoti apie ka bendro kalbetusi skirtingu profesiju atstovai?! o jei tu paciu? as asmeniskai nenoreciau namuose kalbetis apie darba!
Tokia jau tu zmoniu prigimtis, jei nera noro yra tukstantis pasiteisinimu!
swx